ayyy çok severim sarma..yapmak isterdim ama yaprağım yok
taze yaprak kaldımı pazarda falan? (ankara için)
yok mu fıkır verıcek olannnn
islim kebabı çok iyi fikir bence..
menün güzel olmuş canım..
yarın mısafırlerım var ama gunduzde mısafırlerım var aksam kı ıftara menum soyle
mercımek corbası
cıpura yada barbun balıgı
denız borulcesı
pancar salatası
bol salata
lokma
ve karpuz+kavun ..
balıkları dısarıda pişittiricez o yuzden onunla oyalanmayacagız..
sabahtanda salatanın yesıllıklerını yıkayıp gıdecegım aksama kolay olsun dıye..
denız borulcesını ve pancar salatasını da hazırlasam da soslarını dokmesem aksamdan ne olur ..olur mu sızce..
yada onları da mı sabahtan hazırlasam da soslarını dökmesem..
yetıstıremezsem dıye korkuyorum ..
canım hava sıcak olunca akşamdan belki solgun kalabilir gerçi buzdolabına koyarsın ama gene de garantiye al bence
sabahtan hazırlayıp iftara yakın sosları dök daha canlı olacaktır kolay gelsin....
aslında çok haklısın bi çorba bile içince doyuyoruz da benim eşimin gözü doymuyo sağolsun sayıyorum ee başka ne var diyo ama hakkını vermem lazım yemeye gelince de yer yani öyle yemek seçme huyu da yoktur :) insan aç olunca gözü doymuyo masa dolu olsun istiyo sanırım :)
fırında makarnanın yanına ne giderki eşim çok çeşit istemez salata zaten yapıcam tatlım var.bir çeşit daha yapsam ama ne ,bu saatten sonra yetişecek bişiy olmalı bir akıl lütfen tıkandım kaldım
fırında makarnanın yanına ne giderki eşim çok çeşit istemez salata zaten yapıcam tatlım var.bir çeşit daha yapsam ama ne ,bu saatten sonra yetişecek bişiy olmalı bir akıl lütfen tıkandım kaldım
bugün dışarıda yiyeceğiz ifrarı ama yarın misafirim var
kafamdan geçen menü
*mercimek çorbası
*zeytinyağlı taze fasulye
*dalyan köfte
*püre
*karar veremediğim tatlı
kızlar bir el atın lütfen.
daha ne ekleyeyim? börek yapmalımıyım? taze fasulye yerine barbunyamı yapayım? yada başka bişe??
bide tatlı olarak nasıl birşey yapayım?
şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?