''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

hanımlar moralım çok bozuk
evde sular gitmiş elektrikler gitmiş of çok kötüyüm akşama misfirim gelcek
iftar menumu hazırlayamadım ki adha işteyim zaten izin alıcam şimdi 1 sat erkn çıkım diomda eve gidincede bişiy ypmıycam =( off Alllahım imdadıma yetişşş

Ben ilk defa duydum bunu canım...
Biz de ezan okunana kadar yiyip yatıyoruz...
Açıkçası cesaret edemem ezandan sonra yemeye...

bende guvenemedım de boyle kalkamadıgın ezanı duyup kalktıgın zamanlarda gecerlı olabılıryormus zor durumlarda ıyıce arastırmak lazım bana soyleyecen kısıye ben ıyıce sorayım nerede yazıyormus edıyormus bı okuyum
bizim menümüz
yalancı işembe çorbası tavuklu
zeytinyağlı barbunya şimdilik bu kadar akşama belki başka şeylerde eklenebilir
pelki pılav eklenır
herkese afiyet olsun
sahurda da kaşarlı toz kavurmalı yumurta yedik acayip susattı beni tost bır daa dusunmuyorum sahurda tost yemeği

Ama biz ezanı duyup kalkmadık canım az vardı ezana...

aaa çok kötü olmuş yaa..iinş. bian önce gelir elektrkte su da canım yaa..hep böyle aksilikler misafir gelecegi zamn olur zaten yaa..Allah yardım eder canm sen moralini bozma...

bugun tarhana çorbası
makarna salatası yapıcam şimdilik bunlar kesin ama daha ne yapsam aklıma gelmiyo
eşim ıslak kek istedi onu yapıcam bide
herkese hayırlı iftarlar..

cm mrcimek çorbası
bol yeşilllikli bir salata daha yapabilirsin
manglın yanına çok az pilav (bulgurbile uyar ) bence
birde tatlı yaparsan güzel bir menü olur gibi cnm

saol canım yardımlarınz için tsk ederm..walla mangalla yesillik güzel gidiyıor :) ben bebiş uyumuşken işleri yapmya baslayayımm...

Bizim bu akşamki menümüz
Zeytinayğlı yaprak sarması (en çok sevdiğim yemek )
Bulgur pilavi tavuk sote
Tatlıyı iş çıkışı ben alacam
Suuuuuu ve fanta
Herkese hayırlı iftarlar

aaa çok kötü olmuş yaa..iinş. bian önce gelir elektrkte su da canım yaa..hep böyle aksilikler misafir gelecegi zamn olur zaten yaa..Allah yardım eder canm sen moralini bozma...

inşallah halledebilriim cnm rabbim yardımcım olsun inşallah. ben de çıkım işten evıme gideyım ancak 4te varırım inşallah haledebilriim dua edin .sanada çok kolay gelsin

herkese hayırlı iftarlar ve iyi pazr tatilleri =)

yok mu fıkır verıcek olannnn

Bizim bu akşamki menümüz
Zeytinayğlı yaprak sarması (en çok sevdiğim yemek )
Bulgur pilavi tavuk sote
Tatlıyı iş çıkışı ben alacam
Suuuuuu ve fanta
Herkese hayırlı iftarlar

ayyy çok severim sarma..yapmak isterdim ama yaprağım yok
taze yaprak kaldımı pazarda falan? (ankara için)

canim bence yanina baska bir sey yapma.cacik yap soguk birseyler istersen.sicakta zaten birsey yenmiyor.

aslında çok haklısın bi çorba bile içince doyuyoruz da benim eşimin gözü doymuyo sağolsun sayıyorum ee başka ne var diyo ama hakkını vermem lazım yemeye gelince de yer yani öyle yemek seçme huyu da yoktur :) insan aç olunca gözü doymuyo masa dolu olsun istiyo sanırım :)

şimdi dolaba baktım patlıcanım vardı acaba
islim kebabı mı yapsam menüye olur mu acep?
ilave daha bişiler yapmam gerekirmi:97:

islim kebabı çok iyi fikir bence..

menün güzel olmuş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…