roka salatasına bayılırım bu şekilde yapıyorum bende
ama ben cevizde ekliyorum dövülmüş cevizi az yağda sarımsakla beraber kızdırıp biarz soğuduktan sonra salatanın üstüne döküyorum süper oluyo denemelisin bence
İstersen yanına börekte ekle
canım ne böreği yapayım ki? ablam paçanga yapabilirsin demişti..
bir de islim kebbaı yapanlar içi köfteli mi daha güzel yoksa etli mi? ilk kez yapcam da..
önce çeşit çokmuş gibi geldi gözüme ama 4 aile geleceğini okuyunca hak verdim. benim çeevremde yemek seçen çok böyle düşünürsek misafirlerin mutlaka kendine göre bişeyler bulur bu menüde. yoğurt çorbasından kastın yayla çorbasıysa onda pirinç olacak, bademli pilavın da pirinçliyse çorbayı değiştirebilirsin bence. ben tavuk salatasını kek börek pastalı çay partilerinde daha çok tercih ederim. inşallah yardımcı olabilmişimdir ben kendimi misafirin yerine koydum ve kendimce cevap verdim canımm yoksa menün gerçekten zahmetli ve güzel...
canım ne böreği yapayım ki? ablam paçanga yapabilirsin demişti..
bir de islim kebbaı yapanlar içi köfteli mi daha güzel yoksa etli mi? ilk kez yapcam da..
merhaba arkadaşlar henüz iftar menüme tam karar veremedim ama kafamda bişeyler şekillendi
yayla çorbası
türlü
domatesli bulgur pilavı
cacık
en iyisi bunları yapayım ama hiç yerimden kalkasım yok gece kızım ateşlendi hep ağladı sahur yemeğini zor hazırladım.
kızlar iftara kayınvalidemleri ve eltimleri çağırmayı düşünüyorum. ana yemek olarak ne yapabilirim.sizler neler yapıyosunuz. bu konuda çok tecrübeli değilim. çorba yapıcam, yoğurt veya mantar.pilav olmalı. börülce salatası, ve patates çanağında oluyorya üstüne yoğurt sos falan öle bi salata. ama ana yemekte kararsızım. 8 kişi falan bu arada
Fırında tavuk baget olabilir patatesli patatesli köfte olabilir fırında islim kebabı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?