arkadaşlar cumartesi misafirim gelicek takribi 14-15 kişi
tarhana çorbası
zeytin yağlı barbunya
tavuklu pilav
ana yemek olarak ne yapacağıma karar veremedim.islim kebaı çok uğraştırır gibime geldi bide ilk kez yapıcam kötü filan olur.
sizce ana yemek ve tatlı olarak ne yapsam.arkadaşın verdiği joleli tavuk göğsü çok güzel ama hem 6-7 kişilik iki tane kek kalıbımda yok
kızlar iftara kayınvalidemleri ve eltimleri çağırmayı düşünüyorum. ana yemek olarak ne yapabilirim.sizler neler yapıyosunuz. bu konuda çok tecrübeli değilim. çorba yapıcam, yayla veya mantar.pilav olmalı. börülce salatası, ve patates çanağında oluyorya üstüne yoğurt sos falan öle bi salata.ama ana yemekte kararsızım. 8 kişi falan bu arada
tarhana çorbası
zeytin yağlı barbunya
tavuklu pilav
ana yemek olarak ne yapacağıma karar veremedim.islim kebaı çok uğraştırır gibime geldi bide ilk kez yapıcam kötü filan olur.
sizce ana yemek ve tatlı olarak ne yapsam.arkadaşın verdiği joleli tavuk göğsü çok güzel ama hem 6-7 kişilik iki tane kek kalıbımda yok
cANIM BENCE GÜVEÇ TARZI YAP, OKADAR KALABALIĞA BAŞKA YEMEKLERLE UĞRAŞMA, HEM LEZZETLİ HEM PRATİK HEMDE DOYURUCU BİR YEMEK OLUR,GÜVECİN YOKSA AYNI MALZEMELERİ KATARAK KISIK ATEŞTE TENCEREDEDE PİŞİREBİLİRSİN KOLAY GELSİN
bnmde yarına misafirim var
4 kişi olucaz.bide küçük bir tane çocuk.
yapmayı düşündüklerim:
mercimek çorbası
etli nohut
pilav
bide z.yağlı t. fasulye yapsammı veya ne yapsam bilemedim.
yoğurtlu havuç
tatlı olarakta hazır düşünüyorum.
çünkü küçük bebeğim var yetiştiremeyebilirim
fikriniz varsa söleyin banaa?
cnm netten araştır japon güneşi die bi yemek var çokta lezzetli oluyor =)evet bugünden zeytinyağlıyı yapabilirim.
etide pişirdim ben bugün.
tavuk pek sevmediğim için etli yapayım dedim.
nohut yerine etli ne yapabilirim
kuşbaşı et bu arada.
güvecim yok ebrucuğum yaa.yapmayıda bilmiyorum şeyy daha yeni gelinimde
google amcaya bi soram bakem eğer zahmet olmassa bildiğin bir tarif varsa çok memnun olurum
tarhana çorbası
zeytin yağlı barbunya
tavuklu pilav
Sizce ana yemek ve tatlı olarak ne yapsam.arkadaşın verdiği joleli tavuk göğsü çok güzel ama hem 6-7 kişilik iki tane kek kalıbımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?