hosgeldin canim sahurdami kizartcaksin kofteyi
cok erken olmazmi yaw yarin icinmi kizartcaksini
resim icin ben yardim edim du bakim sana link gonderim anlamazsan normal anlatirim
çok teşekkür ederim hoşbuldum tatlım :) dünden beri nasılsın ?
köftemi şimdi yoğuracağım yarına kadar iyice lezzetlensin diye hemde kolaylık oluyor ama yoğurduğum harcın bir kısmından sahur için ayırıp sahurda kızartacağım.
resim ekleme ile ilgili verdiğin linke hemen bakıyorum sağ ol canım anlamassam burdasın değilmi opuyorumnanaktan
Bugünkü menümüz kahvaltıydı..:)
Sıcacık pidelerle yağlı,salçalı,peynirli kahvaltı etmek istedik..Çokda iyi oldu..:)
anammm ne beceriklisinya 2 dk da hemencik yapiverdinalkisalkisalkis
oh oh yemeklerde pek guzel duruyo ellerine saglik
kokusu burnuma geldi
evde birsuru dolma biber var off esim yemiyo yapsamkendim yerim ne yapcaksam
merhaba hanimlar bugun ogleden sonra biraz vaktim vardi bende neler yaptim
taze bamya yemegi (bamyalar yeni tr.geldi taze taze mis)
kiymali patetesli tepsi boregi 'ayrica bir tepside peynirli)hamurunu kendim acip yaptim
yesil salata
elimi hamura atmisken
konya usulu sac arasi yaptim
guzeldi hepsi elh
sahuruda boreklerle yapariz
ogreten kim kiz annenmi yoksa:1hug:
ay merci canim benim yerimede yemis olun siz, simdi ben gelsem benim koca gelmezmirmirmirmir
artik bigun yapcam mecbur biberleri bide kendi bahcemizden toplanildi baya varmafoldumben
evetttt kizlar bugunki benim menum resimlerle birlikte
corba yapmadim cunku icilmiyo bizde
misir unlu kabak mucver
patates kizartmasi
kozlenmis biber uzerine yogurt sos
dunden kalan guvecte turlu yemegi
ve salata
tatlilarda dunden kalan irmik helvam
ve bugunki yaptigim firinda sutlac
buda resimlerimiz
annem mi?sırnaşık şey yok değil sympathique diye çok tatlı bir hanım var o öğretti buyrunnnnnnnnn
hemde kendi bahçenizden oy oyy oyy tazecik nacizane tereciye tere satılmaz ama bir öneride bulunabilirim dolmalık biberleri doldurup dondurucuda saklayabilirsiniz canın istediğinde çıkar pişir ye afiyet olsun.
:1hug:allah kabul etsın oruçlarımızı balım..aklım sende bılıyormusn..neyseki son gün bugün..
yemeklerin her zamanki gibi harika tatlım..bayıla bayıla izledm..ceylişin resmi sempatiqm alıntı yaptığı için silinmemiş cnm istersen ondan rica et..kocaman öpüyorum seni ve miyacğmı.allaha emanetsiniz..opuyorumnanaktan
libyana'cım ben azmettim bir akşam sana iftara gelicem..
kesin ama kaydirigubbakcemile3
o lezzetlerin görüntüsü böyle ise tadları nasıldır yaaaaaa maşAllah becerikliliğine..
ellerine sağlık çok güzel bir menü olmuş.
ya ben yufka açamıyorum çok istememe rağmen.
çevremde bilen yok sorayımda öğreneyim ama çok istiyorum ya bana hamurun ve nasıl açılacağının tarifini bir güzel anlatsanız bende el açması börek pişirsem noluuur mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?