Minel aşk:)kızlar yemek yapmak ne zor işmişş
gerçi çogu zaman yaparım fakat annem yardım edince bir güven gelirdi
bugün annem çok hastaydı ve iftar sofrasını ben hazırladım
öyle bunaldım ki anlatamam
birde pilavın ayarını hiç tutturamıyorum bu konuda bana yardımcı olun acaba prinçten filan mı kaynaklanıyorrkafamçokkarıştı
bitanem ya eline diline saglik ,
allahim herkesin yuvasini bi omur boyu etsin insallah
bu dualarda hep analarimizin duasi, onlar sayesinde oluyo
anne babanin hemen intirazida duasida kabul olurmus, onlari eksik etmesin rabbim bizden ,gerci benim bi yarim yo ama annem benim icin herseye degiyo
ben yeni geldim annem yanindan ,ozlem gercek cok oluyo
burda herkes dedi bana sende esinle git turkiyeye bende yok dedim annemi gorum nasil olsa esimle yine kaynanamlara gitcektim annemi cok ozledim ,valla hep oturduk hasret giderdik oh bi guzel
hele anne olunca bu ozlem degisik oluyomus, allahim daha bana taddirmadi insallah bigun tatdircak
esine gelince artik kek delisi oldugunu cok iyi biliyorum
ya ben yesem hergun bikarim ,ne guzel hic bikmiyo ,hele senin elinden olunca her dk ver yesin masallah, bide gunluk cesit yapiyosun ,cok sansli esingeri sende oylesin
:_) Ya arkadaşlar ne kadar naziksiniz çok teşekkür ediyorum ben öylesine yazıp sizlerle paylaşmak istemiştim ;değer verip kutlamanız çok hoşuma gitti..Eksik olmayın yüreği güzel kardeşlerim benim..
alkisalkisalkis
[
Çok teşekkür ettim gül kokulumŞeniz
Allah razı olsun güzel temennilerin için.
Aslında bu tarz şeyleri deşifre etmekten pek hazetmiyorum:kedi: itiyat ederim-bilirsiniz- lakin doluverdi yüreğim bu seferlik sizlerle de paylaşmak istedim..
Bizimözel günlerimiz hiç bitmez zaten değil ahh bayanlar ahhkaydirigubbakcemile3
Nişan tanışma söz ilk öpücük ilk bakışlar ilk nefes alma ilk oturuş ilk kalkışkaydirigubbakcemile3
Bunların yaşamın tatlı cilveleri işte değil mi gülüm..
Tekrar teşekkür ederim çok naziksiniz hepiniz..
Bu arada gereksiz bilgileri kutladığın için de kopardın beni
süpersinkaydirigubbakcemile3:roflol:
kızlar yemek yapmak ne zor işmişş
gerçi çogu zaman yaparım fakat annem yardım edince bir güven gelirdi
bugün annem çok hastaydı ve iftar sofrasını ben hazırladım
öyle bunaldım ki anlatamam
birde pilavın ayarını hiç tutturamıyorum bu konuda bana yardımcı olun acaba prinçten filan mı kaynaklanıyorrkafamçokkarıştı
:_) Ya arkadaşlar ne kadar naziksiniz çok teşekkür ediyorum ben öylesine yazıp sizlerle paylaşmak istemiştim ;değer verip kutlamanız çok hoşuma gitti..Eksik olmayın yüreği güzel kardeşlerim benim..
İnci tanem tuana..
Bu konudakini hassasiyetine ve vefana maşallah..Çok teşekkür ediyorum ..
eee artık yarın bişiler yapıp yollarsın daa sen de bize dimi:roflol: herkesten birkaç mama gelse yaşadım demektir kısa günün karı :roflol:
Şeniz
İnci tanem tuana..
Bu konudakini hassasiyetine ve vefana maşallah..Çok teşekkür ediyorum ..
eee artık yarın bişiler yapıp yollarsın daa sen de bize dimi:roflol: herkesten birkaç mama gelse yaşadım demektir kısa günün karı :roflol:
adresi alayim libyanam:jeyyar: sen istersinde gönder,mezmiyizŞeniz
birde canin cektigi mamalarin listesini gönder tamammiyerimseniben
oyyyy çok uykum geldi mirmirmirmir ama sahura az kaldı dayanmam lasıııııım.
yarın da erken uyanacağım laelaelaelaelae:Saruboceq:allah kuvvet versin inş.
[
Bizimözel günlerimiz hiç bitmez zaten değil ahh bayanlar ahhkaydirigubbakcemile3
Nişan tanışma söz ilk öpücük ilk bakışlar ilk nefes alma ilk oturuş ilk kalkışkaydirigubbakcemile3
süpersinkaydirigubbakcemile3:roflol:
:Saruboceq:aminnnnnnnnn:Saruboceq:
Siz yengeli yeğenli ne cicisiniz öyle :_)
maşallah barekallah.. (kişi yüzüne karşı övülmezmiş yürekte birikirmiş sevgiler ama dayanamadım Rabbim:)alkisalkisalkis
Beni de övmeyin acı çektirmeyin cidden mahcup oluyorum :))) gerçekten nefs bu..
Bu bizdekiler hep Allahın emaneti etimizden tırnağımıza huyumuza becerilerimize kadar..
Elbet teslim edicez günün birinde..
Kuzum diyor ya bana : sevgili moderatorumuz : Libyana senin kadar gıcık kadın görmedin bilmediğin halt yok uyuz oluyorum sana diyooo işte bu güzel..:roflol:
Güller diyarı tatlım bana sen turşu yollaaa daha bişi istemem-tatlicadiarzu-
İncitanem de kek veya pasta yapsın ohhh..
ama bi de içli köfte istiyorum yaaa:kedi:
Ezel uyuyacak mısın akedeşşş ;*
az kaldı hadi sabredelim..
Siz yengeli yeğenli ne cicisiniz öyle :_)
maşallah barekallah.. (kişi yüzüne karşı övülmezmiş yürekte birikirmiş sevgiler ama dayanamadım Rabbim:)alkisalkisalkis
Beni de övmeyin acı çektirmeyin cidden mahcup oluyorum :))) gerçekten nefs bu..
Bu bizdekiler hep Allahın emaneti etimizden tırnağımıza huyumuza becerilerimize kadar..
Elbet teslim edicez günün birinde..
Kuzum diyor ya bana : sevgili moderatorumuz : Libyana senin kadar gıcık kadın görmedin bilmediğin halt yok uyuz oluyorum sana diyooo işte bu güzel..:roflol:
Güller diyarı tatlım bana sen turşu yollaaa daha bişi istemem-tatlicadiarzu-
İncitanem de kek veya pasta yapsın ohhh..
ama bi de içli köfte istiyorum yaaa:kedi:
hadi icli koftede benden olsun canim:lepi:
Ezel Allah razı olsun gülüm.. :*
Sempim ben seni uyudun sandın haber etmeden iyi geceler öpppücüüü virmeden gittin diye
trip atacaaaağdım hihih:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?