- 28 Kasım 2010
- 42.486
- 141.137
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Ay cidden bunu da diyen olmus mu pess artik yaaEşi yaşlı tatminsizlik vs diyenler olmuş ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cidden bunu da diyen olmus mu pess artik yaaEşi yaşlı tatminsizlik vs diyenler olmuş ya
Eşimle tartışıyoruz çık git dedi bana misafir o gelme denmez dedi annesine şikayet etti kayınvalidem de bu kdr da olmaz demiş bnm için moralim çok bozuk kadın gelip kalacak on on beş gün sinirim tepemde
Gördüm ben eşi tatmin edemiyordur sen dikkat et diyeni. İnsanlığımdan utandım resmen. Ben kimseye potansiyel koca avcısı gözüyle bakmadığım için tuhaf geliyor bu zihniyet bana. Ben mi anormalim diye düşünmedim değil ne yalan söyleyeyim ,mesajları görünce.Ay cidden bunu da diyen olmus mu pess artik yaa![]()
Gördüm ben eşi tatmin edemiyordur sen dikkat et diyeni. İnsanlığımdan utandım resmen. Ben kimseye potansiyel koca avcısı gözüyle bakmadığım için tuhaf geliyor bu zihniyet bana. Ben mi anormalim diye düşünmedim değil ne yalan söyleyeyim ,mesajları görünce.
Ben olsam kabul etmezdim.Kayınpederimin yeni eşi tek başına en az bi haFta kalmak için bize geliyormuş.. Kadın 30 yaşında ben 23 eşim 28. Kocası işe gidiyor diye bize gelckmş kadını da hayatta iki gün gördük..
Saçmalık değil mi ya taa başka şehirden kocası yok bize kalmaya geliyor... Deliricem ya kadın rahatımızı bozck hayır evli çiftin evinde tek başına bi kadının bi hafta kalması saçma değil mi.. İstemiyorum ya ne yapayım? Kadına WhatsApp dan bn de işte gidiyorum mu yazsam bana haber vermedi çünkü geleceğini eşime söylemiş.. Eşimde istemiyor ama bahane bulursan kavga çıkar diyor gelene gelme denmez ayıp diyor.. Ne yapacağım ?
Ben olsam kabul etmezdim.
O evin hanımı sizsiniz. Ne münasebet eve gelen misafire hayir diyemezmis eşiniz, üç günlük kadın daha mı değerli sizden?
Benim eşimi kardeşi arıyor bazen Abi size gelicem müsait misiniz diye ben bilmem yengene sor der. Bir misafir davet etmeden mutlaka bana danışır. Ayrıca ne densiz kadınmış o öyle seni yok sayıp kocanla mesajlaşmalar filan. Art niyet aranacak bir durum değil ama densizlik bu.
Öncelikle kadınla buradaki gibi yazisiyorsaniz sizi tabiki ciddiye almaz ,çocukça ergen ergen bir tavrıniz ve yazı şekliniz var , kesin bir dille konussaydiniz eminim gelmekten vazgeçerdi , ama bence siz genel olarak misafir sevmeyen bir tipsiniz 10 gün rahatiniz bozulsa da birsey olmaz ,çalışmıyorsun etmiyorsun evde oturuyorsun neticede çalışan çocuklu bayanlar evde misafir ağırlıyor onlar ne yapsın ? Bu arada kadının niyeti çok açık ortada kolay kolay günahını almam kimsenin ama 30 yaş - 20 yaş kocayla fark - dini nikah - hamile - kirgiz ,hiç kv falan diye eşinizin duyar kasmasina gerek bile yok ,ben kadını ciddiye bile almazdım bizim işimiz gücümüz var derdim siz sözünüzü gecirememissiniz ,herseyi geçtim kocanız evden git demiş ya iki günlük kadın için üstelik hicbirseyi değil ...ben en çok buna üzülürdüm hatta giderdim bile aklı başına gelsin
kayınvalideye bak iyice şaşırmış
sizi destekleyeceği yerde eski eşin sevgilisini koruyor
ne kıymetli kadın eşiniz bile size rest çekiyor
ne kadar karışık aile ilişkileri
katil kp kızı yaşında birini sevgilisi yapar kv ex eşin sevgilisiyle tanışmak ister ,kadın babası yaşında adamla beraber yaşadığı yetmez gibi sanki olan çocuklarına bakabilmiş de bir de yeni çocuk yapar adamın oğulları daha iki gün tanıdıkları sevgili cicianneleri için eşleriyle kavga eder
doğacak çocuğa şimdiden üzüldüm
Ben de olsam aynı tepkiyi verirdim size kabahat bulamam o yüzden kadın esinize takmis gibi geldi bana ne yalan söyleyeyim günahı başınaMoralim çok bozuk ağlıyorum...
Eşim bir ton laf söylüyor sana sevgim azaldı bnm bi ton derdim var sen anca şikayet ediyorsun filan... Sanırım bıktırdım adamı.. Kadın da mnyak mıdır nedir binmiş geliyormuş bugün de sekiz kişi yemeğe misafr geldi... Moralim çok bozuk ya çok büyüttüm bu olayı hayatım başıma yıkılmış gibi... Özellikle de eşimi gerçekten üzdüğümü fark ettim.. Bana bir ton laf etmesi çok üzüldüm kırıldım fakat gerçkten beni mutlu edip gezdşrince bile hep olumsuz olan şeyleri yüzüne vurdum hiç teşekkür etmedim
Ben ne yapacağım şimdi ya bana akıl verin kadın üç saate gelecek ya on gün gitmez daha çok kalırsaBen de olsam aynı tepkiyi verirdim size kabahat bulamam o yüzden kadın esinize takmis gibi geldi bana ne yalan söyleyeyim günahı başına
Kendi kayınvalidem de burda sizi başka zaman ağırlarız de , madem istemiyorsunuz .Üstüne bi de bugün 8 kişi yemeğe geldi... Kadın da binmiş geliyormuş oturup ağladım manyak kadın ya bize takmış
Kendi kayınvalidem de burda sizi başka zaman ağırlarız de , madem istemiyorsunuz .
Israrla gelirse de daha da 1. Kv ye tanismaya hayretler olsun![]()