• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi bir durum salak yerine kondum.

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Bir süre önce bana Instagramdan bir fake hesap birkaç kere üst üste istek atınca kendi hesabindan yaz deyip engellemistim. Her neyse birkaç haftadır konuştuğum bir adam vardı Instagram kullanmadigini söylemişti, yıllık izindeydi o beni tanıyor, biliyor, her gün görüyor ben onu tanımıyordum. Falso gelen birkaç hareketi olsa da yüzyüze görüşmeden karar vermek istememiştim. Olabilir mesajla kendini yanlış ifade edebilir diye. Mesajlasirken bana kedisinin bir köpekle olan fotoğrafını atmıştı. Fotografi bildiğime emindim ama nereden bildim hatırlayamadım,veterinerin sayfasına bile girip baktım tüm fotoğraflarına. Neyse kendisiyle birkaç gündür hiç konuşmadık,mesajlasmadik. Bugün engelli listeme bakiyordum Instagramdan, sonra bu hesabı gördüm o an dank etti her şey. Bana mesaj atan istek atan fake hesabın profil resmiyle bana WhatsApptan attığı resim aynıydı. Normalde mesaj atmayacaktim ama kendimi tutamadım. Instagram hesabının ssini ve bana attığı fotoğrafı mesaj olarak yollayıp şunu yazdım : "sen bana Instagram kullanmıyorum demiştin değil mi ? Az önce engelli listeme bakarken aklıma geldi. Attığın fotoğraftan tanıdım. Yalan söylediğinde tutarlı salla" dedim. Ve engelledim her yerden. Tabiki herhangi bir şekilde bana ulaşmayı denemedi (sms,arama vs..) Muhtemelen "tüh ya yakalandık" diye arkadaş ortamında anlatıyordur. Fakat benim canım sıkıldı. Çünkü bulunduğum şehirde ilk defa biriyle konuşmaya tanışmaya okey dedim. Ve kendisini de ısrarla bana yazınca araştırdım herkes düzgün,kendi halinde biri demişti. Kendisine de bunları söyledim. Herkesle konuşan görüşen tiplerden hoşlanmadığımı belirttim. Bana love bombing olayı yapacak oldu önünü kestim. Tabiri caizse konuşmamız boyunca hiç cizgimden çıkmadan tatlı sert oldum hep. Şimdi de kendisine birçok kötü şey söylemek isterdim. Ama hem Yapı gereği öfkeli sayıp döken biri değilim. Hem de ondan beklentim varmista gerçekleşmemiş kalbim kırılmış bir imaja bürünmek istemiyorum. Ben ne yapmış olabilirim de beni salak yerine koymuş olabilir diye düşünüp duruyorum.

Kendi salaklığı seninle ilgisi yok. Sana yazan herkese yazmıştır bu arada oyuna gelme
Bende aynısını düşünürüm hep ama beni tanıdığı sürekli gördüğü için yazdığını söyledi. Bir de cevap vermedikçe yazması, Instagram kullanmaması,araştırınca kötü bir şey çıkmaması gerçekten farklı biri olabileceğini düşündürmüştü

Hem de ondan beklentim varmista gerçekleşmemiş kalbim kırılmış bir imaja bürünmek istemiyorum. Ben ne yapmış olabilirim de beni salak yerine koymuş olabilir diye düşünüp duruyorum.
Tepkisiz kalmak zaten en mantıklısı.Ve salak yerine konma olarak görmemelisin, herşey cok tazeyken bu sekilde faka basması Allah ın lutfu? İyiki fark etmissin hafızandan öpülesi olmus :KK15:

Bende aynısını düşünürüm hep ama beni tanıdığı sürekli gördüğü için yazdığını söyledi. Bir de cevap vermedikçe yazması, Instagram kullanmaması,araştırınca kötü bir şey çıkmaması gerçekten farklı biri olabileceğini düşündürmüştü
Herkesi tanıyor ve görüyor zaten küçük yer orası

Şimdi ben anlamadım. Hem insta hesabım yok diyor hem de istek mi atıyor. Akli selim mi acaba bu arkadaş. Ya da belki hesabı yeni açmıştır. Sizi merak edip istek atmıştır. Kullanıcı adı kendi adı mı peki?
Fake hesap onunla tanışmadan önce istek atmıştı. Değil farklı.

Tepkisiz kalmak zaten en mantıklısı.Ve salak yerine konma olarak görmemelisin, herşey cok tazeyken bu sekilde faka basması Allah ın lutfu? İyiki fark etmissin hafızandan öpülesi olmus :KK15:
Ya gerçekten en başta neden faketen yazar ki bir insan. Kendi hesabından yazmaz. Çok saçma. Yani fakete takipçi insan fotoğrafı bile yok. Demekki önce oradan nabız yokluyor.

Reelde tanışıp whatsapptan mı konuşmaya başladınız o kısmı tam anlamadım.

Peki fake hesabı kabul etseydiniz tanımadığınız biri gibi mi davranacaktı, belki kabul etseniz ben Ahmet, Mehmet derdi. Belki önden şöyle bir profilinize bakmak istemiştir, kapalı bir hesapsa.

Ama kullanmıyorum demesi benim bütün iyi niyetli teorilerimi çökertiyor.

Reelde tanışıp whatsapptan mı konuşmaya başladınız o kısmı tam anlamadım.

Peki fake hesabı kabul etseydiniz tanımadığınız biri gibi mi davranacaktı, belki kabul etseniz ben Ahmet, Mehmet derdi. Belki önden şöyle bir profilinize bakmak istemiştir, kapalı bir hesapsa.

Ama kullanmıyorum demesi benim bütün iyi niyetli teorilerimi çökertiyor.
Anlatamadım önce fake hesap bana instadan istek atiyor. Sonra kendisi bana Facebooktan mesajlar atıyor. Arada yaklaşık 1 ay belki daha fazla var.

Facebook'tan benimle alakalı bir şey sormuştu. Sonra cevap vermedim daha da yazdı
Adam sizinle tanışmak için baya çaba sarf etmiş bence. O fake hesap falan da sizi hep bi takipte olduğunu hissettirdi bana. Eğer gerçekten böyle biri varsa tii ye almak için değilse yani. Eminim ki tanıştıktan sonra inşallah fakeden istek atanın ben olduğumu anlamamıştır diye dua etmiştir. 😂

Anlatamadım önce fake hesap bana instadan istek atiyor. Sonra kendisi bana Facebooktan mesajlar atıyor. Arada yaklaşık 1 ay belki daha fazla var.
Yani Facebooktan tanıştınız anladım.

Keşke Instagramdan gerçek hesap açıp yazsaymış. Instagram ile Facebook arasında bir fark yok ki .

Sadece kendini gereksiz yalancı durumuna sokmuş ama salak yerine falan konmamışsınız ya rahat olun.

Adam sizinle tanışmak için baya çaba sarf etmiş bence. O fake hesap falan da sizi hep bi takipte olduğunu hissettirdi bana. Eğer gerçekten böyle biri varsa tii ye almak için değilse yani. Eminim ki tanıştıktan sonra inşallah fakeden istek atanın ben olduğumu anlamamıştır diye dua etmiştir. 😂
Yani Facebooktan tanıştınız anladım.

Keşke Instagramdan gerçek hesap açıp yazsaymış. Instagram ile Facebook arasında bir fark yok ki .

Sadece kendini gereksiz yalancı durumuna sokmuş ama salak yerine falan konmamışsınız ya rahat olun.

Ben ona fake hesaptan yazınca da belirttim kendi hesabından istek atarsan kabul ederim diye. Ondan sonra engelledim. Mesela adamın adı Mehmet olsun İzmirli olsun Elazığ da yaşıyor olsun. Kullanıcı adı 33ahmet49 gibi bir şey. Yani kendisiyle çok çok alakasız. 0 takipcili. Muhtemelen kızlara bakmak için önce orayı kullanıyor sevgilisi var mı yok mu hiç görüşmediği birine düşer mi... O zaman kendi hesabım olsa oradan yazardım diye boş edebiyat yapmıştı. Normalde hiç cevap vermezdim ama 2-3 kere istek atınca çevrem geniş olduğu için acaba taniyor muyum diye merak etmiştim.

Ya gerçekten en başta neden faketen yazar ki bir insan. Kendi hesabından yazmaz. Çok saçma. Yani fakete takipçi insan fotoğrafı bile yok. Demekki önce oradan nabız yokluyor.
Ya da oradan ne haltlar karıştırıyor? Ketum olur bir de asla acıklama da duyamazsın bu tiplerden.

Back
X