şaka gibi düğün fotolarım kayboldu :((((

Uğraşmıyorlar, uğraşmak işlerine gelmiyor.. Belliki silmişler bilgisayardan yanlışlıkla..İsteseler geri çaırabilirler; tabiiki pc.ye yüklemişlerse.

Onları tehdit edin bence her ne kadar etik olmasada..Yapabileceğim her yere kötü reeklamınızı yapacağım deyin, dava açacağım deyin v.s

Geçmiş olsun.

Canım hiç durma hemen tüketici hakları mahkemesine git ve onları dava açmakla tehtid et..

Ayakkabı satmıyor,çanta satmıyor,en özel günlerin fotoğrafını çekiyor bu adamlar böyle sorumsuzluk olur mu?

Bilgisayarlarında o fotoğrafları bulacak programlar mutlaka vardır,yoksa da onun sorunu daha beter bir sorumsuzluk ki bu da dava açmaya yeter..

Bir de parayı peşin vermişsiniz,şimdi trilyonlar versen o gün çekilen fotoğraf gibi olur mu?

Kesinlikle bu işi savsaklamayın,ne yapalım kaybolmuş,deyip oyurmayın,şikayet edin hatta dava edin böyle iş mi olur ya?

dilerim allahtan bulunur canım.bulunmazsa al eşini koluna giy gelinliğini git kuaföre stüdyoda çekim yaptır albüm oluştur bence..:58:

hangi bi detay o gün ki gibi olabilir ki çok güzel pozlar vardı çok keyifli bi çekimdi hala şaşkınım ya

valla tazminat davası açardım :)
çok ciddi üzücü bir durum
kahrolurdum yaaa mahvolurdum

bide beni düşünsene hayatında bi defa evleniyosun gelinlik giyiyosun sorumsuz biç kaç insan yüzünden en güzel gününden bi hatırakalmıyor.benimde aklıma geliyo ama hukuken yapabileceğim bişey var mı bilmiyorum ki yanlarına kalmasını asla istemiyorum

sadece stüdyo çekimlerimi kayıp yoksa düğün gecesi salon çekimleridemi kayıp....:53:
çok üzüldüm adına inan...umarım bulurlar....

sütüdyo çekimleri cnm ya albüm yapılcak olan salondakiler geldi onlarda pek güzel sayılmaz şansım mı yok ne anlamadım

yok mu bunun sözleşmesi falan parayı geri alın

sözleşmeniz vardır umarım. Bir şekilde halledebilirsin en azından maddi yönünü.
yok cnm ya sözleşme falan yapmadık ne bilcen böyle bişey olacağını

Ancak burdaki para önemli değil olan o güzel anlara oldu.
yani parayı alsam ne olcak ki

Çok üzüldüm bende yaa hele ben fotoğraf çılgınıyım mahvolurdum

Sende öylesin zaten.Of yaa ne kadar dikkatsizler hemde peşin öde hemde kaybetsinler:59:

evet dava açmakla tehdit edin ya... sorumsuzlar... işini iyi yapmadın bir de dalga geçiyorsun :s tamam al gelinlik de bakalım

Uğraşmıyorlar, uğraşmak işlerine gelmiyor.. Belliki silmişler bilgisayardan yanlışlıkla..İsteseler geri çaırabilirler; tabiiki pc.ye yüklemişlerse.

saolun kızlar pcye yüklenmiş cnm seçmeye gittiğimizde hepsi vardı sonra ne olduysa kayboldu adam çektiği fotoyu pcde bulamıyor sebebini bilmiyor bilgisayarcı falan gelmiş ama yok malesef olan bizim pozlara oldu

Canım hiç durma hemen tüketici hakları mahkemesine git ve onları dava açmakla tehtid et..

Ayakkabı satmıyor,çanta satmıyor,en özel günlerin fotoğrafını çekiyor bu adamlar böyle sorumsuzluk olur mu?

Bilgisayarlarında o fotoğrafları bulacak programlar mutlaka vardır,yoksa da onun sorunu daha beter bir sorumsuzluk ki bu da dava açmaya yeter..

Bir de parayı peşin vermişsiniz,şimdi trilyonlar versen o gün çekilen fotoğraf gibi olur mu?

Kesinlikle bu işi savsaklamayın,ne yapalım kaybolmuş,deyip oyurmayın,şikayet edin hatta dava edin böyle iş mi olur ya?

onu araştırcam zaten kesinlikle yanlarına kalsın istemiyorum yapabileceğim ne varsa yapcam

hani akliniza girmek gibi olmasinda ben almanyada yasiyorum bi alman olsaydi kesin manevi tazminat davasi acardi:))

Çok üzüldüm senin adına ve neler hissettiğini tahmın edebiliyorum.

Benim düğün çekimlerini yapan kameraman,düğünün bir bölümünü kaydetmemiş video'ya

sebepse;çekime ara verip tekrar başladığında kayıt tuşuna basmayı unutmuş

düğünün en önemli bölümleri yok,gittik tartıştık ettik ama elimize bişey geçmedi.

çok üzüldüm çok ağladım ama sonucta benim o günümü tekrar yaşatamayacak kimse.

neyapsan boş...

Çok üzüldüm senin adına ve neler hissettiğini tahmın edebiliyorum.

Benim düğün çekimlerini yapan kameraman,düğünün bir bölümünü kaydetmemiş video'ya

sebepse;çekime ara verip tekrar başladığında kayıt tuşuna basmayı unutmuş

düğünün en önemli bölümleri yok,gittik tartıştık ettik ama elimize bişey geçmedi.

çok üzüldüm çok ağladım ama sonucta benim o günümü tekrar yaşatamayacak kimse.

neyapsan boş...

canım ona sıkılıyo ya ben ne yaparsam yapayım bidaha o anki gibi olamaz ki

Walla ben olsam ortalığı kaldırırdım , hem kaybedip hem dalga geçiyorlar bu ne ya.
kesinlikle tüketici mahkemesine ver tazminat davası aç.Sonucta asla geri gelemeyecek bir gün bunun tekrarı yok!
Fotoğrafcı bir arkadas yorum yapmıs olabilir diye.
Asla olamaz , işi bu olan bir yer işini ciddiye alacak!
Parayı peşin ödemeseydiniz kaybetmezlerdi.
Nefret ediyorum bu tip iş bilinci olmayan kişilerden ve firmalardan.
Yazık...

Çok kötü bir olay ya.Allah yardımcınız olsun.Mutlaka dava acın.Bu tam bir sorumsuzluk ya:53:.Ne demek gelinlik alalım kaföre gönderelim ?Oldu başka..
Annemle babamın da düğün kasetini çoğaltmışlar zamanında akrabalar.Şimdi izliyoruz arada hep kesik kesik görüntüler.
Çok görüntü kaybolmuş içinden.Annem de artık izlemek istemiyor."Çok güzeldi bozmuşlar hep " diyo.

kesinlikle tüketici haklarına şikayet edin ne demek tekrar gelinlik alırlamışta kuaföre götürürlermiş dalga geçer gibi ?

Çok sinir bozucu bi durum.Alın yanınıza bir kaç erkek gidip tehditkar konuşun.Madem dalga geçiyorlar.Terbiyesizlik ya para almaya gelince hayatta laf söyletmezler.Umarım bulunur..

ahh cnm benim ne kadar üzülme sıkılma desek de gerçekten çok can sıkıcı bir durum bende olsam çok üzülürdüm erkekler belki çok takmazlar böle bişeyi ama biz kadınlar için çok önemlidir.
bizim fotoğtafçımız düğüümzn yapıldığı otelin anlaşmalı olduğu bir fotoğrafçıydı.daha önceden de tanıdıklarımızın düğün fotolarını video vs yapmışlardı bizde beğenmişdik.
gerçekten çok düzgün yaptı işini..:nazar: herşeyi istediğimz gibi yaptı parasını da aldı tabi peşin ama olsun helal olsun çok beğeniorum albümü vs.
zaten çok kibar konuşması vs düzgün bi adam.
işini düzgün yapmalı bir insan.
işinin bilincinde olacak bu ne olursa olsun. ne öle dalga geçmek fln:45: git şikayet et cnm kaymakamlıklarda tüketici hakları büroları var yanılmıosam yada git sor işte ve şikayet et. tekrar çeknirsin gelinlik kuaför vs işlerine girip bütün masrafflarıda onlraa yıkarsın zaten.

bende haziranda evlendım 15 gun önce albumn son halıne bakıp baskıya girmelerini söyledik 12 gün sürer dediler hala beklıyoruz aklıma kötu seyler getırmek istemıyorum ama hele bi kaybolduysa valla oyarım gözlerini kahretsın kı bızde kuzu gibi peşin peşin ödedık parasını

canım üzülme nolur ,bir yeni evlilinin başına gelebilecek en üzücü şeylerden birdirbu herhalde

benim arkdaşımın başına gelmişti,hemde ilçemizin en ünlü,en saygın bir fotoğrafçıısı yaptı bunu
sonra aynı koaföre aynı saç makyajı yaptırdılar gelinliğini yine giydi damatta damat traşını oldu giyinip tekrar çekip yaptılar ,
bu masrafları fotocu karşıladı,belki bu fikir de saçma ama kötünün iyisi yapılabilecek en mantıklı çözüm yolu...
artık üzülme ölene çare yok,ya düğün günü başına bişi gelseydi.Allah korusun,evliliğin daim ve huzurlu olsun

Back
X