şaka gibi , hayal gibi ,mucize gibi sonunda hamileyimmmmmmmmmmm

arkadaşlar ben hamileliğimi dün öğrendim 5 haftalıkmış 2 gündür ne yerdeyim ne gökte :) saf gibi oldum tek idrak edebildiğim şey çok mutluyum sanırım :49:Allah herkese bütün bekleyenlere kalbindekini versin.:62:

inşallah sonuna dek problemsiz ve bal gibi bir hamilelik geçirirsin canııımmm:)))

etmem mii ne diyosunn bütün gönlümle ediyorum.biliyomusun böyle şeyler duydukça bende aynı senin gibi ben ne zaman müjde veririm acaba derdim sende dedin seninde müjdelerin olsun canım :65:

merhaba bayanlar oncelıkle hamıs bayanları tebrık ederım sevıncınıze tum kalbımle ortagımm bende 20aydır ıstıyorum bebıs zaten 22aylık evlıyım her ay sabırsızlıkla bekleyıs 4ay once hastaneye gıttık esımın azosperm oldugunu ogrendık doktor dogal yollardan hamılelık ıhtımalı olmadıgını soledı yıkıldımmmm kendımı o kadar kotu hıssedıorum kı tek avuntum sızlerın guzel haberlerını okuyup sevıncınıze ortak olmak sızde olmasanız bılmıorummm lutfen bana dua edın.hepınızı opuorum

merhaba bayanlar oncelıkle hamıs bayanları tebrık ederım sevıncınıze tum kalbımle ortagımm bende 20aydır ıstıyorum bebıs zaten 22aylık evlıyım her ay sabırsızlıkla bekleyıs 4ay once hastaneye gıttık esımın azosperm oldugunu ogrendık doktor dogal yollardan hamılelık ıhtımalı olmadıgını soledı yıkıldımmmm kendımı o kadar kotu hıssedıorum kı tek avuntum sızlerın guzel haberlerını okuyup sevıncınıze ortak olmak sızde olmasanız bılmıorummm lutfen bana dua edın.hepınızı opuorum

canım Allah gönlüne göre versin.harelde daha çok gençsin yolun başındasın.hiç yıkılma,üzülme ne olacak yani tedavi olursunuz bebişini alırsın kucağına.bu sadece senin başınamı geliyo sandın?yapacağın şey iyi bir doktor bulmak.iyi araştır.önce aşılamayı denersiniz olmazsa vakit kaybetmeden tüp yaparsınız..herşey güzel olacak pozitif düşün :)) ayrıca bu doktorlar bazen herşeyi bildiklerini söylüyolar hiç belli olmaz Rabbim isterse bi bakmışsın tedaviye başlamadan gebiş olmuşsun:))) ama tabi yine de eşşeği sağlam kazığa bağlayıp herşeyin önlemini alıp araştırmak lazım..dualarım seninle canım :))

Back
X