derdim var köşesine yazdım aslında dert değil özür dilerim ...kafa dağıtalım bari :))
kuzenim yeni gelin bizi facete eklemedi diye veryansın ediyo...:))
uzaktan akrabamın kızı bebeğinin fotoğraflarını face' yüklemiş.tabi herkes bilindik yorumlarla fotoğrafları ve albümü beğenmiş.ben görmedim bile.Akraba ortamında benim onun fotoğraflarına yorum yapmadığım dedikodu olmuş şaka gibi yaa.demek istediğim samimiyet derecesini neden face'ten ölçerler.neden bu kadar ciddiye alıyorlar bu durumu...ben onların iyi güünde yanında oldum face'te beğen tuşuna basmadım diye aforoz edildim ne diyeyim yaa...
böyle bişr durum yüzünden afaroz edildiysen bence insanların gerçek tutumlarını öğrenmek adına büyük bir şans yakalamışsın canım, boşveeer...
haklısın canım.bende öyle diyorum.silin beni yaa ne diye eklerlerki zaten.yalakalık yapmıyorum diye kötü olacaksam bırak olayım dimi.
ahh ahh ne kadar haklısın canım .ister istemez bu illetin içine dahil olduk.bir buhran gibi sardı her yanı.
Artık herkes facebooka endekli yaşar oldu.bende çok sıkıntılar çektim,çok yakınlarımın üzüntü verici şeylerine şahit oldum.herkesin özeli ortalarda,bi tuhaf oldu valla.
eminim beğenenlerin çoğunun elleri "beğen" tuşuna gerçekte bir beğenisi olmadan gidiyordur emin ol...
bunu ben de anlamıyorum, tuhaflık konusunda sonuna kadar haklısın
haklısın yorumlar hiç samimi değil...bende sahtelikten nefret ediyorum.o nedenle fotoda koymuyorum.etkinlikleri köşe yazıları siyasi yorumları görmek için oradayımyalnızca...
derdim var köşesine yazdım aslında dert değil özür dilerim ...kafa dağıtalım bari :))
kuzenim yeni gelin bizi facete eklemedi diye veryansın ediyo...:))
uzaktan akrabamın kızı bebeğinin fotoğraflarını face' yüklemiş.tabi herkes bilindik yorumlarla fotoğrafları ve albümü beğenmiş.ben görmedim bile.Akraba ortamında benim onun fotoğraflarına yorum yapmadığım dedikodu olmuş şaka gibi yaa.demek istediğim samimiyet derecesini neden face'ten ölçerler.neden bu kadar ciddiye alıyorlar bu durumu...ben onların iyi güünde yanında oldum face'te beğen tuşuna basmadım diye aforoz edildim ne diyeyim yaa...
ne yazıkki böyle zihniyetler var.. ve çok acıdırki benim etrafımdada böyleleri çok.. yaptığı herşeyi face te paylaşmalar,face üzerinden birbirlerine laf sokmalar (en iticiside bu bence) nispet yapmalar :))) yani artık öyle bir noktaya getirdilerki amacını aştığını düşünüyorum.. dahada acısı insanlar böyle böyle iletişimlerini koparıyolar.. cidden komik siz orda resimleri beğenseniz ne olurr beğenmeseniz ne olurr.. zaten düşüncelerinizi beğenilerinizi insanların kendilerine birebir söylemedikten sonra ne anlamı var.. ay hiç takılmayın böyle şeylere insanlar boş kaldıkça ne yapıcaklarını şaşırıyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?