- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
benim var eşiminde var ben girerim arada kızım küçük ve bikaç bebek ve çocuk sayfasına bakıyorum
sorum olduğu zaman daha çabuk cevap geliyor burda tanıştığım arkadaşlarım var
pek görüşmesekte aynı yaştaki çocuklarımız için fiki alışverişi yapıyoruz onun dışında yaptığım pek bişey yok zaten eşimde pek girmez
ama dediğiniz gibi her anını yazan çok insan var açıkçası benide pek ilgilendirmiyor
derdim var köşesine yazdım aslında dert değil özür dilerim ...kafa dağıtalım bari :))
kuzenim yeni gelin bizi facete eklemedi diye veryansın ediyo...:))
uzaktan akrabamın kızı bebeğinin fotoğraflarını face' yüklemiş.tabi herkes bilindik yorumlarla fotoğrafları ve albümü beğenmiş.ben görmedim bile.Akraba ortamında benim onun fotoğraflarına yorum yapmadığım dedikodu olmuş şaka gibi yaa.demek istediğim samimiyet derecesini neden face'ten ölçerler.neden bu kadar ciddiye alıyorlar bu durumu...ben onların iyi güünde yanında oldum face'te beğen tuşuna basmadım diye aforoz edildim ne diyeyim yaa...
haklısınız artık 70 yaşındaki adam bile facede takılıyo her gün her saat.
artık şu facede ne varsa anlamış değilim
herkes bi beğendirme merakına girmiş maksat hava atmak.
daha dün facenin ne oldugunu bilmeyen insan bugün gelip şunu niye yapmadın beni niye ark. sildin diyor örnek teyzem.
bir durum paylaşıyım hemen anında annemi arar işte kızın şöyle yazmış
yazdıgım ise basit bir aşk cümlesi ...
derdim var köşesine yazdım aslında dert değil özür dilerim ...kafa dağıtalım bari :))
kuzenim yeni gelin bizi facete eklemedi diye veryansın ediyo...:))
uzaktan akrabamın kızı bebeğinin fotoğraflarını face' yüklemiş.tabi herkes bilindik yorumlarla fotoğrafları ve albümü beğenmiş.ben görmedim bile.Akraba ortamında benim onun fotoğraflarına yorum yapmadığım dedikodu olmuş şaka gibi yaa.demek istediğim samimiyet derecesini neden face'ten ölçerler.neden bu kadar ciddiye alıyorlar bu durumu...ben onların iyi güünde yanında oldum face'te beğen tuşuna basmadım diye aforoz edildim ne diyeyim yaa...
evet faydasıda var dediğin gibi ama böyleleri suyunu çıkarıyor ne yazık ki..
ya bıde 300 tane foto ekleyen ınsanlar var,gıttıgı her yerı hatta masadakı yedıgı yemegın menusunu çekıp koyan ınsanlar Allahım sana gelıyorum
sırf oraya foto koymak için gezmeye giden insanlar tanıyorum
facebooku çökertecekler en sonunda,az once gördum yemek masasını çekıp koymuş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?