şaka gibi...:))insanların bütün hayatı face olmuş.

benim var eşiminde var ben girerim arada kızım küçük ve bikaç bebek ve çocuk sayfasına bakıyorum
sorum olduğu zaman daha çabuk cevap geliyor burda tanıştığım arkadaşlarım var
pek görüşmesekte aynı yaştaki çocuklarımız için fiki alışverişi yapıyoruz onun dışında yaptığım pek bişey yok zaten eşimde pek girmez
ama dediğiniz gibi her anını yazan çok insan var açıkçası benide pek ilgilendirmiyor

evet faydasıda var dediğin gibi ama böyleleri suyunu çıkarıyor ne yazık ki..

facede ki yorumları çok yapmacık buluyorum insanlar değişmiş durumda ya face aşağı face yukarı çok saçma normal hayattan kopuyorlar böylelikle

şaka gibi yaa... bi cnbc dizisi var "south park" diye onun böyle bir bölümü vardı. senin yaşadığın durumu anlatan. çocuga sen niye anneannei dürtmedin yok niye resimlerini begenmedim falan diye çocugu cıldırtıyorlardı

fecebook ılk olustugunda acmıstım kımsede yoktu henuz ve eskı arkadasları bulmak ıcın kullanıyordum sonra baktım mıllet erkek kız pesınde kosuyor ordan ortam yapmalar falan. yolda gorup selam vermıyecegı ınsanları sırf lıstesı kabarık olsun dıye eklıyor vs. en alt tabakaya kadar dustu yanı. kullanmıyorum esımde kullanmıyor ... ve kullanmasınıda zaten asla ıstemezdım. amacı dısına cıkmıs sahte ıgrenc bır ortam. ay cok guzelsın canm bılmem ne sacma sapan yormlar.

ozelımı mılletle paylasmak bana ıgrenc gelıyor kullananlara da bısey dıyemem.

aynen katılıyorum ya akrabalarımız yok resimlerine nıye bakmıyormusum nıye beğenmemışım herkes faceyle yatıp kalkıyor herhalde eklemek ıstemıyorum kımseyı facem yok dedım bir de yalancı yerıne koydu zaten girdğim de yok hadi ağzımı açmayalım dedim sustum ama çok sınırım bozuldu ya.!

bundan 3 sene önce mı ne face kullanıyodum
sonra bırşeyler oldu benım face delırdı bı kaç kışı sılınmış ama ben farkında bıle değılım
teyzem tam 1yıl konuşmadı benımle onu ben sıldım sanmış
buyur burdan yak, ben fark etmemışım bıle olmadığını kadın ıçten ıçe sınır olmuş bana

faceım yok kafam rahat valla

Ben yaklaşık 6 sene once falan facebook ilk çıktığında okulumuza İsveç'ten gelen öğrencilerle irtibat kurmak icin, onlardan birinin daveti uzerine Facebook acmıştım. Cok sevmiştim bayağı kullandım ama üniversiteye gelince sikildim. Uzun zamandır girmiyordum hiç, ikinci sınıfa başlarken kapattım. Twitter daha güzel millet Facebook'ta kafayı yemiş iliskiler Facebook üzerinde başlıyor devam ediyor öyle bitiyor falan. Millet Facebook olmazsa nasıl birbiriyle iletişim kuracaktı acaba? Ayrıca sapıklar da cabası. Aynı soyadı taşıdığın icin akraba miyiz tanısabilir miyiz diyenlerden tut "slm cnm nbr" diye mesaj atan apacilere kadar. Cok avam bir ortam oldu Facebook bence

haklısınız artık 70 yaşındaki adam bile facede takılıyo her gün her saat.
artık şu facede ne varsa anlamış değilim
herkes bi beğendirme merakına girmiş maksat hava atmak.
daha dün facenin ne oldugunu bilmeyen insan bugün gelip şunu niye yapmadın beni niye ark. sildin diyor örnek teyzem.
bir durum paylaşıyım hemen anında annemi arar işte kızın şöyle yazmış
yazdıgım ise basit bir aşk cümlesi ...

Aynen yaa bazıları da utanmadan resmimi begenir misin diye falan mesaj atıyor cok komik

hahaha tuhaf geldı ondan gülüyorum,kardeşim düğün fotoları koymuş bı arkadaşı yorum yapmş neymiş yorumuna cevap vermedı dıye kardeşimi faceden sılıyor bıde küsüyor allahım yarabbım ya
insanlar faceden çıkmaz oldu,sosyal hayat kalmadı yahuu ,evlılıklerın cogu bıle bu face yuzunden bıtıyodur..bı keresınde burdan yazılar okuyordum boyle netten aldatanlar fılan ustunede faceme evlı bı adam mesaj atmş çok guzelsın fılan..facesınde de karısının cocugunun resmı var..actım agzımı yumdum gözumu,bıde evlısınde utanmaz da demedıgım kalmadı
bı de demezmı durustçe yazdım yalancı degılım evlı oldugumu gızlemıyorum,pekı karın bana mesaj attıgını bılse ne olur dedım oklavayla dover dıyor..bana yazma bı daha dedım sızın gıbıler yuzunden erkeklerden soguyucam fılan bayagı saydım adama hala dost olalım goruşelım dıyor,allahtan kork dedım engelledım adamı

Hakikaten öyle ama facebook facebook ne var ya onda,tamamen saçma sapan muhabetler dönüyor,yolda görse selam vermeyen adam face de yazıyor,samimi samimi..her fotoğrafın altında aynı yapmacık abartılı yorumlar..son bir yıldır sevdiceğimle ben kullanmıyoruz,çok gereksiz,tamamen zaman kaybı,faydası olan varsa söylesin..görüşmek isteyen zaten görüşür her türlü on yıl önceki arkadaşımla facebook sayesinde görüşeceksem kalsın ya..

Kızlar ben esimle çift arkadasımızla görüşmüyorum sırf bu sebepten dolayı...sürekli fotograf sürekli gösteriş...hoş biz de cok gezip tozariz ama yine de insan gidik oluyor...konuşmuyorum...asla da görüşmem artık...biz esimle bı 3 ay ayrı kaldık...ben annemin evine gittim...aşamadığımız basit ama bize göre büyük sorunlarımız vardı...bu kız da habire fotograf koyuyordu...tatile gittiler tam 150 tane foto koymuş...tabi bende esimle ayrı oldugum için cok üzülüyordum.kiskanclik değil tabiki ama insan eşinin yanında olmak istiyor...gezip tozmak istiyor...hep ağlardim ben haketmiyormuyum hiçbirşeyi diye...bunun kocası benim esimin yardımcısı...esim personel müdürü...biz bunlarla Cook görüşüyorduk.hatta bize gelip kalirlardi.bizde onlarda...ama ben 3 ay annemde kaldım birkere bile aramadı beni...birde haberim yoktu Canimm cok üzüldüm dedi bana..biz esimle baristiktan sonra...şirket yemeğinde karşılaştığımız zaman...beni çatlattı resmen ben ayrıyken...sürekli geziyorlar surekli foto koyuyor.dedigim gibi inanın kiskanclik değil bizde cok gezdirdik küsmeden önce onlar hep aklıma geliyordu...birde benim ayrı oldugumu bile bile böyle nispet yapması cok üzmüştü beni...çünkü Cook yakındık...biz esimle barıştık ve aslaa da görüşmedim...hatta bizi Cem Yılmaz'ın stand up ına çağırdılar...gitmedim...biz Ata demirer e gittik kapak oldu...anladı yaptıgı pisliği...ama asla affetmem asla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…