şaka gibi...:))insanların bütün hayatı face olmuş.

facebookta hesabım yok ve derdim tasamda yok
ilk günden beri saçma bi siteydi zaten..
son günlerde ise iyice zıvanadan çıktı :26:
en güzeli uzak kalmak

facebookta hesabım yok ve derdim tasamda yok
ilk günden beri saçma bi siteydi zaten..
son günlerde ise iyice zıvanadan çıktı :26:
en güzeli uzak kalmak

bende de durum aynı face hesabım yok kafam rahat
çok gereksiz bir ortam bunu ciddiye alanlara da gülüyorum
ne günlere kaldık yaaa

hele bide resmime yorum yapsana_?

yorumumu beğensene?

diyee yalvaranlar yokmuuu ayar ediyolar adamı..

bu aralarda şey moda.. yer bildirmee..

ayşee fatmayla bilmem ne cafedeydi..
ali nişantaşındaydı
veli pizza yiyodu
eeee bizene?

Valla bende hiç açmamak üzere kapatayım su hesabı yok niye yorum yapmiyorsun niye beğenmedin muhabbetleri beni sıktı

ama düşününce cidden üzücü bir durum.
beğen e tıklamamak beğenmemek demektir.
beğenmiyorsan neden bizimle görüşüyorsun demezler mi adama? kadına?
ya görüşmeyeceksin ya da beğeneceksin. dengeli davranın lütfen.
hak verdim ben yeni geline
takmış takıştırmış bir de yeni, e beğenilmek istiyor tabi.

bence hemen özür dileyin. evine çelenk gönderin.

evine mi dedim ben. yok yok feysine diycektim.

hemen ...gidip duvarında naralar atcam hatta ayılıp bayılcam :))

Son düzenleme:
facebook olayı insanlaro sosyal hayattan çıkarıo bence..insanlar facebooka fotoğraf koymak için ftoğraf çekiniolar..kitap okuduklarından deil hava olsun die güzel söz paylaşıolar..bu durumdan hoşlanmıorum..

Facebooku sadece uzakta olduğum arkadaşlarım yazarsa cevaplıyorum.
Yani akraba falanda eklemem zaten.
Malum insanların zihniyetleri...
Ki son günlerde sadece kpss adına soru çözüm sayfasındayım.
Yoksa 1 ay bile hatırlamamışlığım vardır.
Çok monoton ve sıradan...
Sizin derdinize gelirsek de tek başına gelen değilsiniz.
Kuzenimin doğum gününü kutladım ama niye facede yazmadım gibi çocukça şeyler...
Kaale bile almıyorum :))

Ama şu gerçek ki..
Sevgililerin artık birbirilerini face denilen menet yüzünden terkettikleri ya da oradan takip ettikleri gerçek.
Yok şu kızın fotosunu beğenmiş beni aldatıyor mu, yok dürttüm oda beni dürtmedi diye kaç konu açıldı burada

hakikaten şaka gibi..şu face çılgınlığını anlamış değilim.ben de face hesabı olan biriyim.ama adım bile rumuzlu..hiç hazzetmem kendimi deşifre edip bütün hayatımı oraya dökmekten.sadece bazı arkadaşlarımı izlerim bir de faydalı sayfaların paylaştıkları video ya da sözleri takip ederim.bir sürü cahil ve sapık insan da var facede.oysa millet afedersiniz tuvalete gitse onu yazıyor.bütün özelini döküp genelleştiriyor.resim,video ne varsa paylaşıyor.sadece ego tatmini,başka hiç bir şey değil.bu kadar abartanların başka yapacak işi,derdi tasası yok mu anlamıyorum.millete hava atmak ve beğenilmek arzusu kasıp kavuruyor ortalığı.bir de yaşadığı herşeyi yazanlara daha fazla yorum yapılıyor.yani o kişiler popüler oluyor tuhaf bir şekilde.popülerlik anlayışı bu mudur allah aşkına?liseli gençlere kızarken ben,yetişkinlerin de çok farklı olmadığını görüyorum.bir de face dili var.saçma sapan uydurma alfabelerle türkçemizi de katlediyorlar.özellikle gençler bunu çok yapıyor.''şeker'' yazacağı yere ''sheker'' yazıyor.bunları sadece toplumun gidişatını izlemek adına bazen takip ediyorum ama takip etmek bile caiz değil belki de.toplumumuzun gittiği yöne üzülüyorum.namahrem diye bir şey kalmamış.belki ben çağın gerisinde kaldım ama böyle düşünüyorum.

Son düzenleme:
oda bişeymi canım
arkadaşım nişanlısından ayrıldı
nişanlısı ertesi gün gitmiş facede ilişkisi yok yapmış
tabi bunu gören herkesde yorum yapmış adam sandığımız içimize aldığımız
nişanlısıdıa yüzsüz yüzsüz yorumlara cevap vermiş 2 tane görümceleride yorumlarını beğenmişler
kaç yaşındaki babası bile ne yorumlar yapmıştı arkadaşım ne kadar üzüldü ramazandı birde kızı oruçlu oruçlu ne kadar ağlattılar
düşün artık insanlar bu kadar seviyesiz yazık demiştim ogün gerçekten ergenler gibii facede ila n etmiş herşeyi

Face bo0kum yok ,şükür genelde haber sitelerinde yazı okurum ve dünya'yı takip etmeyi severim kendimi dünyaya ne diye deşifre edeyim?

Facebook tan hiç hoşlanmıyorum

Ama maalesef benimde bir hesabım var tek sebebim arkadaşlarıma rahat ulaşıyor olmak.

Herhangi bir aktivitede bulunmuyorum ayda yılda bir.

Bende her özeli paylaşmama gerektiğinin kanısındayım.Sadece ilkokul arkadaşlarıma kadar sevdiğim insanları orada bulma hoşuma gitmişti. Hatta bazılarıyla iletişimede geçtim,ancak bazılarınınsa mesaja cevap vermeyip, sadece arkadaş listesini kabartmak için eklediğini farkettim.
Bunun dışında neredeyse tuvaletteyim diyecek kadar nerede ne yaptığını bildirenler beni çok şaşırtıyor. Ve gülüyorum açıkçası, eşiyle yemeğe gidiolar, şurada diye bildiriyorlar, ya ne gerek var başbaşasın işte anın tadını çıkar. Niye millete reklam yapma ihtiyacı duyuyorsun anlayamıyorum...
Son zamanlarda öğrencilerimde çok eklemeye başlamıştı ve çok resmim olmasada çoğunu kaldırdım, engelledim ama yorumlar, mesaj atıp hocam sınavda yarın ne sorarsınız demeler, nişanlımla ilgili koyduğum 1 2 resme yorum yapmalar filan işin ucu kaçtı ve bende kapatım.Şuan kafam rahat,nişanlımında var ama çok girmiyor, oda kapatırsa (ki ben asla demem) kafa rahatlar bence gerek yok hakikaten...
Twittera da hiç bulaşmış değilim, yazmak istediklerim olursa bir blog oluşturdum kendime oraya yazıyorum yada buraya yazıyorum...
Bence bu kadarı yeterli...görüşmek isteyen her türlü görüşür zaten

benim deee var ve gerçekten bağımlılık yapıyor. Facebook öyle bir şey olmuş ki ortamda birbirine yazmalar ,denildiği gibi reklam amaçlı hareketler vs ben de bugün kapattm çok alışmışım ama bir daha açmasam baari

bende sevmedıgım bır akrabamı sıldım gelmıs bana msj atıyor neden sılıyorsun yerınımı daralttım dıye ne ınsanlar var yahu.valla bende anlamadım gıtıı face demek ekmek su gıbı olmus demekkı bazı ınsanlar ıcın

hepiniz her kelimede haklısınız.çok tehlikeli olmaya başladı.hesabımı dondurdum.ancak zorlanıyorum gündemi takip etmekte sevdiğim yazarlara aboneydim uzak kaldım sadece bunun eksikliğini hissediyorum.

Facebook zaman kaybından başka bir şey değil,ayırca sevgiilisi olanlar ve evlililer için de gereksiz bir paylaşım sitesi..facebook hesabımızı erkek arkadaşım da ben de kapattık,mutluyuz,huzurluyuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…