• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saka gibi

İşte nişanlıyız, zar zor bu duruma geldik diyorsun ya, aslında zorlamamak lazım, kızlarımız bunu hiç anlamıyor.

Şimdi seviyorum diye evleneceksin, ama yine çok zorlama bir evlilik olacak bu. Görünen köy kılavuz istemez.

Dogru söze ne denilir? Haklisin abla aslinda tek bir söz ayrilmak ama onu nasil basaricam bilmiyorum

Dogru söze ne denilir? Haklisin abla aslinda tek bir söz ayrilmak ama onu nasil basaricam bilmiyorum

İlerideki kendi yaşamını hayal ederek. Bi düşün bir kaç yıl sonrasını, gözünde canlandır.

Taa en baştan senin en basit heveslerine bile önemsemeyen kişi, evlenince sana ne kadar değer verecek.

Seni adam yerine koymayan bir eş, 2 çocuk, bir de aynı evde KV-KP ve onların gelen gideni ile kendini canlandır gözünde. İstediğin gelecek bu mu?

İlerideki kendi yaşamını hayal ederek. Bi düşün bir kaç yıl sonrasını, gözünde canlandır.

Taa en baştan senin en basit heveslerine bile önemsemeyen kişi, evlenince sana ne kadar değer verecek.

Seni adam yerine koymayan bir eş, 2 çocuk, bir de aynı evde KV-KP ve onların gelen gideni ile kendini canlandır gözünde. İstediğin gelecek bu mu?

Ben onlari evimde istemiyorum. Ben onlarla degil oglunla evleniyorum. En büyük konuda bu... nisanlimin ailesi varda benim yokmu?

Güzel kardeş,
1 sene sonra, altı üstlü oturduğun için cehenneme dönen hayatın ile ilgili konu açacaksın, aşikar..
Belki 1 seneyi de bulmaz...

Daha dün birine yazdım, sanırım her gün böyle konu açılıyor.
Aynı apartmanda oturmayın dedim. Bunu nasıl kabul ettin dedim.
Orda iş işten geçmiş ama bak burda yolun başındasın. Zilyon tane konu var aç bak..

Yarın nişanlına olan sevgini de gözün görmez. Çünkü bırakmazlar, iki kişilik bir evlilik hayatı yaşayamazsınız.

Sağlıklı evlilik yaşamayanlar evliliği kötülüyor, kötü bişey sanıyor, değil halbuki. Özgürce yaşadıktan sonra mükemmel birşey

Ben onlari evimde istemiyorum. Ben onlarla degil oglunla evleniyorum. En büyük konuda bu... nisanlimin ailesi varda benim yokmu?
Ayrıl veya ayrılma bu senin tercihin.
Ama nişanlını istediğin şekilde yola getiremiyosan bu iş zor.
Hayırlısı hakkında

Back
X