• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saka gibi

Benim bildigim kiz evi naz evidir ama heralde seninkilerde erkek naz evi olmus.
Konusarak halledilir ama her seye tamam demeyin. Hep onlarin dedigi olmaz karsilikli anlaşılir bu konular.

Merhabalar ben nisanliyim bu duruma zar zor geldik. Nisanlimi seviyorum ama babasi hep kendi istedigi olsun istiyor.
Ben Nisanlimla bunlarin hepsini tanisma zamaninda daha konusdum. Ben seni seviyorum senin icin uzaga gelcem hic kimse icin yapmayacagim bisey aslinda dedim. Ama o ilk basta bana tamam dedigi halde babasinin lafina bakip suan hayir diyor. Dün nikahu nasil yapicaz dedim. Nikah icin abartmaya gerek yokmus. Bir gider onlarin orda imza atar gelirmisik. Beyaz kiyafete ne gerek varmis. Nikahtan sonra ailece bir yemege gitmek istemiyormusun dedim. Gecistirdi beni. Nikah onlarin orda olcakmis. Dügün zaten orda olacak hic olmazsa nikahimin burada olmasini istiyorum dedim. Olmazmis onun ailesi 450 km nasil gelcekmisler. Ee senin ailen gelemiyorsa benim ailem nasil gelicek oraya hep dedim. Hem dügüne hem en düzmeye ben nikaha. Sen bunun lafinimi yapiyorsun dedim. Gecen nisanlimla konusurken ev konusu acildi. Iki katli ev istiyormus. Alt katinada ailesi yerlesirmis zamani gelince. Ben tabiki öyle bisey olmicagini söyledim. Hem 3 bucuk saatlik uzaga gitcem bide onun ailesinle bir evde yasicam. Oldu baska isteklerin varmi dedim... öyle sinirliyimki normal mi ja bu durum hersey icin ailesini düsünüyor. Ailesi öyle yapamazmis. Ailesi böyle olmaz diyormus... bir ayri konuda hep arkadaslarinla disarda hergün. Sastim kaldim resmen. Evet onu seviyorum ama onu sevdigim icin herseye tamam denilirmi onu bilmiyorum...
Bence bu konuyu ailenle konusup ortak bi karar almaniz lazim nisanlin egoist birisi

Birsey diyeyim mi benim koca senin nisanlin kadar aileci bir adam degil ona ragmen ailesi yuzunden yasadigim sikintiyi bir Allah bilir seni dusunmek bile istemiyorum...su yazdiklarina bakarak soyluyorum simdi buradaki kadinlarin yuzde doksani sana vakit gecirmeden ayril diyecek tabi sende bu kadar zaman sonra ayrilmak isine gelmeyecek ve ayrilmayacaksin ama kendine yazik edeceksin ...cok gordum cok yasadim biliyorum boyle adamlardan KOCA olmuyor ondan ancak ailesinin kuklasi olur ve sen imzani attigin gunden itibaren icin icin yipranmaya baslarsin ama sunu soyleyeyim olurda kafasina tas dusmedigi degismedigi surece sen bu adamdan cekeceksin cok net soyluyorum...Allah yardimcin olsun!!!

Nişanlandım ayrılamam yok ayrılırsam rezil olurum vs.vs. toplumun saçmalıklarını düşünüp kendini mahvetme bence. Kesinlikle ayrıl. Ayyy yeminle içim şişti. Sürekli ailesini düşünüp hele bi de altlı üstlü oturursanız çok çekersin canım.Ben de evliyim ama henüz ev almadık eşimin yüzüne söylüyorum ne senin ailene ne de benim aileme yakın olsun. Çok yakın oldu mu kötü olur ben sevmem diyorum. Sen de açık açık söyle. Ama yok illa öyle olacak derse kesinlikle ayrıl. İlerde evlenince çocuğunda olursa ayrılmak için 100 defa düşünür düşünür durursun işin içinden çıkamazsın.

Sorun sadece ailede degil ki ,
Nisanlinda bencil ve empati yoksunu ,
Uzlasan guzellikle birseyleri halletmete calisan biri degil,
Nisanliyken boyle evlenince ,bildigin kole olucan ,
Annem su ,babam bu ,basini yiyecek,
Aklini basina al ,yol yakinken ailenle konus durumu anlat ,
Bu isi bitir ,

Eski konunuza yorum yapmış ve boşuna endişe etmeyin millet yurtdışına gidiyo demiştim. Ancak şu yazdıklarınızdan sonra fikrim değişti. Böyle aile kuzusu bi adam için inanınki değmez. Kalbinizin sesini dinlerseniz çok pişman olursunuz. Aklınızı dinleyin. Evlenince işler değişiyor. Sadece sevgi yetmiyor bir evlilik için. Saygı, anlayış, güven, olgunluk gerekiyor. Bu adamda bunlar mevcut değil gibi görünüyor. Birey olamamış bir adam size koca, çocuklarınıza baba olamaz. Bunu yazın aklınızın bir köşesine. Karşınıza başkası çıkar. İnsan neleri unutmuyor. Kaç senelik evlilikler bitiyor. Nişanlıyken ayrılmak boşanmaktan daha kolay. Bu adamla evlenirseniz boşanmaya gidecek sıkıntılar yaşarsınız bence. İyi düşünün derim.

Merhabalar ben nisanliyim bu duruma zar zor geldik. Nisanlimi seviyorum ama babasi hep kendi istedigi olsun istiyor.
Ben Nisanlimla bunlarin hepsini tanisma zamaninda daha konusdum. Ben seni seviyorum senin icin uzaga gelcem hic kimse icin yapmayacagim bisey aslinda dedim. Ama o ilk basta bana tamam dedigi halde babasinin lafina bakip suan hayir diyor. Dün nikahu nasil yapicaz dedim. Nikah icin abartmaya gerek yokmus. Bir gider onlarin orda imza atar gelirmisik. Beyaz kiyafete ne gerek varmis. Nikahtan sonra ailece bir yemege gitmek istemiyormusun dedim. Gecistirdi beni. Nikah onlarin orda olcakmis. Dügün zaten orda olacak hic olmazsa nikahimin burada olmasini istiyorum dedim. Olmazmis onun ailesi 450 km nasil gelcekmisler. Ee senin ailen gelemiyorsa benim ailem nasil gelicek oraya hep dedim. Hem dügüne hem en düzmeye ben nikaha. Sen bunun lafinimi yapiyorsun dedim. Gecen nisanlimla konusurken ev konusu acildi. Iki katli ev istiyormus. Alt katinada ailesi yerlesirmis zamani gelince. Ben tabiki öyle bisey olmicagini söyledim. Hem 3 bucuk saatlik uzaga gitcem bide onun ailesinle bir evde yasicam. Oldu baska isteklerin varmi dedim... öyle sinirliyimki normal mi ja bu durum hersey icin ailesini düsünüyor. Ailesi öyle yapamazmis. Ailesi böyle olmaz diyormus... bir ayri konuda hep arkadaslarinla disarda hergün. Sastim kaldim resmen. Evet onu seviyorum ama onu sevdigim icin herseye tamam denilirmi onu bilmiyorum...
ailen konusaun nikahı bari sizin orada olsun diye. aslında nikahta oradada olur farketmez ama istiyorsan aileni sok .

karsıda rahat oldu bittiye getiren bir aile var . sıkı tutu simdiden acık acık konus

Görüyorum allah belami versin benim... nasil bit kaderse beni hep böyleleri buluyor nasil bir sansdir. Biktim usandim kendimden. Seviyorum nasil uzaklasicam. Kalbimle aklimin arkadasinda kaldim resmen
Aklinizin almadığını kalbiniz sevmese cok iyi olur ki evlenince sevginiz kısa zamanda sona erecek.her dedigine tamm deme sartlarini kesin ve net koy..

Ben onlari evimde istemiyorum. Ben onlarla degil oglunla evleniyorum. En büyük konuda bu... nisanlimin ailesi varda benim yokmu?

Nişanlılık dönemi tam da bunun için var aslında... evlendikten sonra 'ama böyle konuşmamıştık' diyeceğin hiçbirşey kalmamış... açık açık söylemiş niyetini... ben okurken daraldım... sen yaşamayı göze alabiliyor musun?

evlenmeden bir kere daha düşün

yol yakınken ayrıl bence ilerde çok çekersin sen o kocandan yazık etme kendine nişanlın bencil sadece kendini ve ailesini düşünen tip ve bugüne kadar bu tiplerden hayır geldiği görülmemiştir

Allah dan sana daha nasil bir isaret gondermesini istiyorsun ki? Vahiymi bekliyirsun? Nisanliyken bunlari yapiyor adamlar evliyken neler yapmazlar. Yol yakinken don derim ben.

Insanlar ne kadar tuaf. Bizde ise kiz tarafinin isi kolay olsun, onlar sikinti cekmesin diye elimizden geleni yapariz. Gencler, yeni evliler rahat edemezler diye biz ayri eve cikartiriz.

Görüyorum allah belami versin benim... nasil bit kaderse beni hep böyleleri buluyor nasil bir sansdir. Biktim usandim kendimden. Seviyorum nasil uzaklasicam. Kalbimle aklimin arkadasinda kaldim resmen
Sevgi bitecek geriye bu kabuslar kalacak. Evlenince böyle adamlardan sevgi de göremezsin zaten. İstersen bedeli ne kadar ağır olursa olsun bir dene, gör. %100 garanti veriyorum sana. Gerçekten hayatını mahvetmeye değer mi..

Back
X