Şaka gibi

Dogum video su çok ilginç bi fantezi nedense şuan sizin bu umursamazlıgınızı sevdim
Ben ona zamanında çok yardımcı olmaya çalıştım. Bazen kendimden ödün verdim, baktım ki asla değmez. Asla. O yüzden artık umrumda değil. Ben boşanınca arkamdan "şu iyiliği var" demeyecekleri için de ne düşündükleri beni ilgilendirmiyor. Aydınlandım artık

aman kk da duymadığımız bişey kalmasın..
ya çocuklarla ve hayvanlarla ilgili olmadıktan sonra çok da takamıyorum bişeyi artık.
duştuğumuz ahlak levelına bakın.

yani dogumda insan nasil zevk alir aklim almiyor sapikligin son inter teknolojisi diyorum

Tatmin duygusuna bak adamın, pislik adam....kişilik, karakter yoksunu bu erkekler evlenmesin zaten, zaman kaybı... 1950'ler de yaşamayı çok isterdim... Geldiğimiz noktaya bak ya....
Dünyada ırkçılığın tavan yaptığı, insanların sabuna dönüştürüldüğü, ülkemiz adına en yoksul en çaresiz günlerin yaşandığı, kadınların özgürlüklerini sadece yasada alıp her türlü ayrımcılığa maruz kaldığı, bedenimize meta değeri biçilen ve evdekiyle sokaktaki kadının farklı algılandığı dönemde mi?

Bi de bugünü anlatın lütfen.... :)

Belki sadece mersk etmiştir baksaydiniz 1 tane mi izlemiş birden cok mu
Sorun orada zaten 1 tane izleyip kapatsa derim ki belki merak etti neyse. Ama hayır.
Bir ara sürekli garip garip rüyalar anlatıyordu, rüyasında beni hamile görüyor, ben karnımı kesip çocuğu çıkarıyorum falan. Kendi kendime derdim "acaba çocuk konusunu erteliyorum diye mi psikolojisi bozuldu bu adamın" diye. Meğersem doğum videoları izliyor rüyasında da beni görüyor sapık.

Korkunç ya bir an önce kurtul şu adamdan o ne biçim rüya piskolojisi baya yerle bir demek ki hamile kalsan korkunç şeyler bile uygulayabilir anlattığına göre

Korkunç ya bir an önce kurtul şu adamdan o ne biçim rüya piskolojisi baya yerle bir demek ki hamile kalsan korkunç şeyler bile uygulayabilir anlattığına göre
Kendisine sorsan ben anormalim. Dünyayı dar etti bana ailesiyle. Ailesi her şeylerini görmezden gelerek yetiştirmiş bunları, duygu sömürüsüyle yapıyor annesi herşeyi. Çocukları da kendilerini normal sanıyor bu yüzden.

Bu tarz insanlar malesef çok çocuğu annesi babası kardeşi haksızda olsa ona göre gelini damadı veya karşıda kim varsa o suçludur birbirlerinin hatasını asla görmez ve kabul etmezler çünkü gökten zembille inmişlerdir onlara göre ama bizim gibi insanlar annemizin babamızın çocuklarımızın bir hatası varsa kabul eder niye yaptın niye soyledin vs.diye hesap sorarız çünkü normaliz:))

Herkes çok şaşırmış ama ben bugün gördüğüm haberden sonra hiç şaşırmadım desem. Adana'da bir adam ana cadde üstündeki bir inşaatın bariyerlerinin arkasına saklanıp, yolun kenarından geçen kadınları izleyip cinsel organıyla oynayıp kendinden geçiyordu. Kadınlar sadece yürüyor üstelik üzerlerinde mont, pardesü vb şeyler var. Yaz olsa diyeceğim birşey gördü etkilendi (ki haysiyetsizin o zaman da hakkı falan yok ama) KADINLAR SADECE YÜRÜYOR! Kan beynime sıçradı sadece yürüyen üstelerinde mont, kaban olan kadından nasıl tahrik olur annesi yaşında kadınlar. Sokakta da yürüyemeyeceksek biz ne yapalım. Hamileyim bir kızım olacak onun için o kadar üzülüyorum ki daha Ceren Özdemir'in öldürülüşünü unutamadım. Ayrıca konuyla ilgili net eşinizin iğrenç cinsel fantazileri var kendinize dikkat edin.

Ayyynen, kardeşi annesine babasına el kaldırıyor, küfür ediyor. Bir kere benim yanımda yapmaya kalktı, ben tepki gösterdim. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Ben doldurup çocuklarını üstlerine saldım oldu. Bunu gözlerini kırpmadan söylediler. Ne kadar çok hakkımı yediler.

Siz komple bu aileden kurtulun kafayı bozmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…