- 13 Aralık 2015
- 634
- 545
- 103
Arkadaşlar daha bugün böyle bir başlık açtım forumda İlişkinizi güzelleştirmek için neler yapıyorsunuz?
Ve şuan çok zor saçma sapan bir durumdayım eşimle feci bir kavga ettik gerçekten bana demediğini bırakmadı ilişkimizi gözünde bitirmiş ben gönlünde yokmuşum ki en çok canımı acıtan da asıl mesele sensin dedi ben seni tanısaydım asla evlenmezdim dedi arkadaşlarım bile bana yaptıklarını bilse sen mal mısın derlerdi dedi neler neler yaptıkların dediği de tanıştığımız ilk zamanlarda bana söylediği bir yalanı yakalayıp okkalı bi Tokat atmamdı beni rezil edeceğini insanların göreceğini düşünmedin bile falan neler neler aradan geçmiş 2.5yıl bana şimdi bunu söylüyor şaka gibi
benimle daha uzun sevgili olup tanısa evlenmezmiş ay duysanız gerçekten çok sinirim bozuk napıcam bilmiyorum evlenmeseydin o zaman sen neler diyorsun nasıl bunu diyebiliyorsun diyorum boşanma belgesini getir imzalayım sorun çıkarmam ben diyor benim gözümde hiçbir şeyin önemi yok o yüzden hiç bir şey yapmıyorum diyor o kadar netti ki neye üzüleceğime şaşırdım duygularımla adeta oynar gibi iyi davranıp sonrasında böyle şeyler diyebilmesine mi boşanmayı istemesine mi elden ardan çekindiğinden evli kalmasına mı yaşadığım yerde omzuna yaslanıp ağlayacağım bir eşim dostum akrabam olmamasına mı ağlaya ağlaya ne yapacağımı bilemez oluşuma mı neye yanacağıma şaşırdım bir de demez mi soğuttun beni her şeye karşılık vere vere ben hiç beklemiyordum arkadaşlar bunu böyle beni değersiz bişey gibi gördüğünü falan çok zoruma gitti herşey herşey çok ağır geldi 

Ve şuan çok zor saçma sapan bir durumdayım eşimle feci bir kavga ettik gerçekten bana demediğini bırakmadı ilişkimizi gözünde bitirmiş ben gönlünde yokmuşum ki en çok canımı acıtan da asıl mesele sensin dedi ben seni tanısaydım asla evlenmezdim dedi arkadaşlarım bile bana yaptıklarını bilse sen mal mısın derlerdi dedi neler neler yaptıkların dediği de tanıştığımız ilk zamanlarda bana söylediği bir yalanı yakalayıp okkalı bi Tokat atmamdı beni rezil edeceğini insanların göreceğini düşünmedin bile falan neler neler aradan geçmiş 2.5yıl bana şimdi bunu söylüyor şaka gibi

Son düzenleyen: Moderatör: