Şaka gibi

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Arkadaşlar daha bugün böyle bir başlık açtım forumda İlişkinizi güzelleştirmek için neler yapıyorsunuz?
Ve şuan çok zor saçma sapan bir durumdayım eşimle feci bir kavga ettik gerçekten bana demediğini bırakmadı ilişkimizi gözünde bitirmiş ben gönlünde yokmuşum ki en çok canımı acıtan da asıl mesele sensin dedi ben seni tanısaydım asla evlenmezdim dedi arkadaşlarım bile bana yaptıklarını bilse sen mal mısın derlerdi dedi neler neler yaptıkların dediği de tanıştığımız ilk zamanlarda bana söylediği bir yalanı yakalayıp okkalı bi Tokat atmamdı beni rezil edeceğini insanların göreceğini düşünmedin bile falan neler neler aradan geçmiş 2.5yıl bana şimdi bunu söylüyor şaka gibi 😞 benimle daha uzun sevgili olup tanısa evlenmezmiş ay duysanız gerçekten çok sinirim bozuk napıcam bilmiyorum evlenmeseydin o zaman sen neler diyorsun nasıl bunu diyebiliyorsun diyorum boşanma belgesini getir imzalayım sorun çıkarmam ben diyor benim gözümde hiçbir şeyin önemi yok o yüzden hiç bir şey yapmıyorum diyor o kadar netti ki neye üzüleceğime şaşırdım duygularımla adeta oynar gibi iyi davranıp sonrasında böyle şeyler diyebilmesine mi boşanmayı istemesine mi elden ardan çekindiğinden evli kalmasına mı yaşadığım yerde omzuna yaslanıp ağlayacağım bir eşim dostum akrabam olmamasına mı ağlaya ağlaya ne yapacağımı bilemez oluşuma mı neye yanacağıma şaşırdım bir de demez mi soğuttun beni her şeye karşılık vere vere ben hiç beklemiyordum arkadaşlar bunu böyle beni değersiz bişey gibi gördüğünü falan çok zoruma gitti herşey herşey çok ağır geldi 😕😕😕

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayda çok uzuldum canım.o kadar konuştuk bugün olaya bak ya .insan kizginlikla diyebiliyor böyle şeyler.seninde ona ne dediğinde önemli

Arkadaşlar daha bugün böyle bir başlık açtım forumda İlişkinizi güzelleştirmek için neler yapıyorsunuz?
Ve şuan çok zor saçma sapan bir durumdayım eşimle feci bir kavga ettik gerçekten bana demediğini bırakmadı ilişkimizi gözünde bitirmiş ben gönlünde yokmuşum ki en çok canımı acıtan da asıl mesele sensin dedi ben seni tanısaydım asla evlenmezdim dedi arkadaşlarım bile bana yaptıklarını bilse sen mal musun derlerdi dedi neler neler yaptıkların dediği de tanıştığımız ilk zamanlarda bana söylediği bir yalanı yakalayıp okkalı bi Tokat atmamdı beni rezil edeceğini insanların göreceğini düşünmedin bile falan neler neler aradan geçmiş 2.5yıl bana şimdi bunu söylüyor şaka gibi 😞 benimle daha uzun sevgili olup tanısa evlenmezmiş ay duysanız gerçekten çok sinirim bozuk napıcam bilmiyorum evlenmeseydin o zaman sen neler diyorsun nasıl bunu diyebiliyorsun diyorum boşanma belgesini getir imzalayım sorun çıkarmam ben diyor benim gözümde hiçbir şeyin önemi yok o yüzden hiç bir şey yapmıyorum diyor o kadar netti ki neye üzüleceğime şaşırdım duygularımla adeta oynar gibi iyi davranıp sonrasında böyle şeyler diyebilmesine mi boşanmayı istemesine mi elden ardan çekindiğinden evli kalmasına mı yaşadığım yerde omzuna yaslanıp ağlayacağım bir eşim dostum akrabam olmamasına mı ağlaya ağlaya ne yapacağımı bilemez oluşuma mı neye yanacağıma şaşırdım bir de demez mi soğuttun beni her şeye karşılık vere vere ben hiç beklemiyordum arkadaşlar bunu böyle beni değersiz bişey gibi gördüğünü falan çok zoruma gitti herşey herşey çok ağır geldi 😕😕😕
Üzüntünüzü anlıyorum. Ama keşke bi kaç tane nokta falan kullansanız. Eşinizle konuşurken de böyle nefes almadan saydırıyorsanız demek ki:KK47::olamaz:

Bir süre tepkisiz kalın, hiç cevap vermeyin ve minimum iletişim kurun. Somurtmayın da ama ilgisiz davranın.
Üst üste kavgalarınız mı oldu?
Bi bıkkınlık var gibi.

Sinirle söylemiş olabilir .
Bence sizde sessiz kalın hiçbir şey söylemeyin bir süre sonra nu sessizliğe dayanamayıp konuşacaktır

Kavga nereden ateşlendi? Ne yapıyordunuz, ne oldu da döküldü eskiler?
Bir sorun yoktu benden daha doğrusu benim aracı olmamla kardeşimden bişey istedi ben de ondan yola çıkarak anladım ki yapmasını istemediğim bir işi hala bırakmamış sen neden vazgeçmiyorsun dedim o da alttan almadı bizim sorunumuz o bu değil bizim sorunumuz ilişkimiz dedi attık benden soğumuş vazgeçmiş ailesine bile tavırlıymışım ki onlar bana ne yapmış neler neler ya şok oldum iki dakika içinde öyle bir duruma geldik ki hayır anlamıyorum sevip saymıyorsan değer vermiyorsan niye evlendin diyorum annem demiş ki o kadar uzun sevgili olunmaz bu yüzden aceleye gelmiş her şey falan filan şimdi ben ne yapıcam bilmiyorum yarın işe gitmek de istemiyorum güvensiz de hissediyorum boşanmayı kafasına koyduğunu da söylemesi bi taraftan iyi oldu ben kavga etsek de düzeldik sanıyordum bilmiyorum kafam karmakarışık ailemden uzaktayım çevremdeki arkadaşlarım hep yüzeysel sayılır kimseye bunu anlatmak paylaşmak istemiyorum gözlerim şişti yarın işe nasıl gidicem bilmiyorum her şey çok kötü şuan 😕gururum parça parça çekip gitmek istiyorum gitsem napıcam öğretmenim ne mazeretim olacak gerçekten çok üzücü sıkıntılı bir durum tartışırken madem öyle ben de haziranda tayin isteyip giderim dedim o da ben de zaten buradaki insanlarla uğraşmak istemiyorum dedi yoksa herşey çoktan bitmişti demeye getirdi yazıklar olsun verdiğim emeğe gerçekten kanadım kurulmuş gibi hissediyorum mutlu bir gün geçirdim diye sevinirken başıma gelene bakın😕😕😕

İlişkilerin, evliliklerin uzun sürmesini istiyor isek davranışlarınıza dikkat edicez.
Her ağzımıza geleni, hırsımızı alamayıp parmaklarımızı karşı tarafın yüzünde kullanmamayı, sabrı ve hoşgörüyü barındırmalı insan.

Bir gün gelir insan tüm içindekileri boşaltı verir.
Neydi şimdi bu deriz.
Bir kadın boşanmayı aklına koyduysa geciktirerek yapar ama erkek kesin net kafaya koydumu gider... Ve içinde ne varsa da kusar.

Yaşananları tecrübe sayıp önünüze bakın.
Eğer ilişkinizi kurtarmak için devam kararı alırsanızda karşılıklı oturup konuşun ne eksik ne hata ne doğru diye...

5n1k da yer alan birçok nokta havada kalmış. Daha açıklayıcı olursaniz daha iyi fikir verebilirz

Bir süre tepkisiz kalın, hiç cevap vermeyin ve minimum iletişim kurun. Somurtmayın da ama ilgisiz davranın.
Üst üste kavgalarınız mı oldu?
Bi bıkkınlık var gibi.
Evet ama kafa yapılarımızın çok farklı olduğunu benim onu her zaman rezil ettiğimi söylüyor örneğin tatilde ayrıydık ben bişeye duygulanmıştım beni almaya geldiğinde sarılmamışım soğuk soğuk davranmışım insanların ne diyeceğini düşünmeden laf arasında bunu da dedi az önce 1ayı geçti tatil biteli ve içine atmış şimdi söylüyor ne diyorsun ben bişeye duygulanmıştım o an dedim neye duygulanmıştın demedi de saçma sapan yerde duygulanıyorum diyorsun duyguların bile saçma dedi allahım düşündükçe sinir oluyorum üzülüyorum 😕

Kanal değiştirirken hiç izlemediğim bir dizinin 3-4 dakikasına denk gelmişim gibi okudum konunuzu. Bir kavga var ortada, eşinizin bu öfke patlamasının sebebi 2,5 yıl önce ona attığınız tokat mı yani? Biraz öncesi/sonrası detay verseniz iyi olurdu sanki 😏
Tabi ki değil ama oraya gitti gerçekten ben de anlamadım eşim benden soğumuş ben onun her söylediğine karşılık veriyormuşum ben kimmişim de ona bunu yapmışım ah o an anlamalıymış benimle evlenilmeyeceğini zamanı olmamış ki tanımaya hemen acele edilmiş ve kendini evliliğe sürüklenmiş gibi anlatmıyor mu iyice sinirlendim bu ne acaip bi şey

Üzüntünüzü anlıyorum. Ama keşke bi kaç tane nokta falan kullansanız. Eşinizle konuşurken de böyle nefes almadan saydırıyorsanız demek ki:KK47::olamaz:
Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten anlaşılır olmamış takdir edersiniz ki bi anın şokuyla yazdım açıklamaya çalışıyorum ama değinmeden geçemem espriniz çok yersiz olmuş ya

Hayda çok uzuldum canım.o kadar konuştuk bugün olaya bak ya .insan kizginlikla diyebiliyor böyle şeyler.seninde ona ne dediğinde önemli
Ben fazla bişey diyemedim ağırıma gitti zaten karşımda sevdiğim adamın bana iğrendiği bişeymiş gibi konuşması ☹️

İlişkilerin, evliliklerin uzun sürmesini istiyor isek davranışlarınıza dikkat edicez.
Her ağzımıza geleni, hırsımızı alamayıp parmaklarımızı karşı tarafın yüzünde kullanmamayı, sabrı ve hoşgörüyü barındırmalı insan.

Bir gün gelir insan tüm içindekileri boşaltı verir.
Neydi şimdi bu deriz.
Bir kadın boşanmayı aklına koyduysa geciktirerek yapar ama erkek kesin net kafaya koydumu gider... Ve içinde ne varsa da kusar.

Yaşananları tecrübe sayıp önünüze bakın.
Eğer ilişkinizi kurtarmak için devam kararı alırsanızda karşılıklı oturup konuşun ne eksik ne hata ne doğru diye...
5n1k da yer alan birçok nokta havada kalmış. Daha açıklayıcı olursaniz daha iyi fikir verebilirz
Malesef öyle oldu 😕
Sonraki mesajlarımı daha açık yazmaya çalışıyorum ama başım çok ağrıyor şuan 😔

Bir sorun yoktu benden daha doğrusu benim aracı olmamla kardeşimden bişey istedi ben de ondan yola çıkarak anladım ki yapmasını istemediğim bir işi hala bırakmamış sen neden vazgeçmiyorsun dedim o da alttan almadı bizim sorunumuz o bu değil bizim sorunumuz ilişkimiz dedi attık benden soğumuş vazgeçmiş ailesine bile tavırlıymışım ki onlar bana ne yapmış neler neler ya şok oldum iki dakika içinde öyle bir duruma geldik ki hayır anlamıyorum sevip saymıyorsan değer vermiyorsan niye evlendin diyorum annem demiş ki o kadar uzun sevgili olunmaz bu yüzden aceleye gelmiş her şey falan filan şimdi ben ne yapıcam bilmiyorum yarın işe gitmek de istemiyorum güvensiz de hissediyorum boşanmayı kafasına koyduğunu da söylemesi bi taraftan iyi oldu ben kavga etsek de düzeldik sanıyordum bilmiyorum kafam karmakarışık ailemden uzaktayım çevremdeki arkadaşlarım hep yüzeysel sayılır kimseye bunu anlatmak paylaşmak istemiyorum gözlerim şişti yarın işe nasıl gidicem bilmiyorum her şey çok kötü şuan 😕gururum parça parça çekip gitmek istiyorum gitsem napıcam öğretmenim ne mazeretim olacak gerçekten çok üzücü sıkıntılı bir durum tartışırken madem öyle ben de haziranda tayin isteyip giderim dedim o da ben de zaten buradaki insanlarla uğraşmak istemiyorum dedi yoksa herşey çoktan bitmişti demeye getirdi yazıklar olsun verdiğim emeğe gerçekten kanadım kurulmuş gibi hissediyorum mutlu bir gün geçirdim diye sevinirken başıma gelene bakın😕😕😕
Şu açıklamanız bile üst üste yorgan örtülüp nefes almaya çalışmak gibi ,
Hiç net değilsiniz.
Burada sizi kimse tanımıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor.
Eşinize de net değilseniz durum bu hale gelmiştir.
Hep üstü kapalı , hep anlaşılmayı bekleyen tavırlarınız mı var ?

Ben biraz farklı düşünüyorum. Bir ilişki , bir evlilik yürütülecekse iki taraf fedakarlık yapmalı. Tek taraf değil. Biraz alıngan biri sanırım eşiniz? Kendi alınganlığından sizi göremiyor zaten. Şahsen ben olsam, böyle alınganlık yapmak yerine, diyelimki gerçekten soğuk davrandınız. "Bir problem mi var, canım, canın birşeye mi sıkkın?" Derdim. Ben bir tokat atmakla yetinmedim. Avazım çıktığı kadar bağırdım, küfür ettim (hiç yapmadığım birşeydi) ona vurmakla hırsımı alamayınca sağa sola da zarar verdim. Bunu aldatıldığımı öğrenince yapmıştım. İyi mi yaptım, hayır. İyi yapmadım. Olmaması gereken bir davranıştı belkide, ama insan bazen kaldıramıyor, yapmam dediği şeyleri yapabiliyor. Yani bu ilişkiyi siz ayakta tutamazsınız. Onunda birşeyler vermesi gerekiyor. Eğer siz çok anlayışlı, o çok alıngansa sorun onda. O çok anlayışlı, ama siz fevri iseniz sorun sizde. Ama siz fevri, anlayışsız, o anlayışsız, ve alıngansa sorun ikinizde. Bunları büyüterek daha ileri boyuta taşırsınız. Eğer gerçekten bitirmek istiyorsa, onun seçimi. Bahanesidir derim, net!

Malesef öyle oldu 😕
Sonraki mesajlarımı daha açık yazmaya çalışıyorum ama başım çok ağrıyor şuan 😔
Kendinizi kötü hissetmeyin lütfen okunamayacak kadar kötü değil mesajlarınız. Konunuza dönecek olursam da şuan yapılacak en iyi şey öfkeyle hızlı karar vermemek. Birbirinize biraz süre tanıyın tekrar bu dediklerini deşip '' bana bunu nasıl söyledin'' demeyin. İkiniz de sakinleştikten sonra eşinizi karşınıza alın ve konuşun düzeltmek için birlikte çabalamamız lazım vs. Diyin. Ha yok adam kararından ve düşüncelerinden eminse yapacak bir şey yok demektir

Boşanmadan önce kafanızdaki soru işaretleri için bşr yardım alın, kabul ederse terapiye gidin. Geçmiş olsun. Sizin şu an aklınız karışık ve dediklerini bile yavaş yavaş hatırlıyorsunuzdur. Anlam verememek doğal çünkü karşınızdaki biriktirip, kendi kafasından kurup size kusmuş. Belli ki ya problemli biri ya da kendi içine atıp size dürüst davranıp problemi zamanında çözmeye çalışmamış.
En kötü zamanınızda bile, sinirli de olsanız bu kadar karşılıklı koruculuk, düşmanlık etmek doğru değil. Daha önce tokat atma olayı neyden kaynaklandı bilmiyorum ama sizin de sakin ve sınırlara saygılı olduğunuzu sanmıyorum.
Eğer toparlayamazsanız da hayata devam etmekten başka çare yok. Lütfen yarın kendinize bir avukat ve terapist ayarlayın.
Sakin kalın ve ayrılacaksanız da karşılıklı saygıyla ayrılalım, düşmanlığa gerek yok diye diyalog kurmaya çalışın. Umarım en yakın zamanda en hayırlısı olacak şekilde çözüme kavuşturursunuz.

Back
X