Şaka gibi

Bunları ben de eşime karşı hissettim çok zaman ve söyledim de . Sinirle dile dökülüyor bu duygular, o da bana benzer şekilde karşılıklar verdi, sonuçta boşanmadık kimse avukata gitmedi. Birçok kişinin de söylemese bile hissettiğini düşünüyorum.
Ya bu düşüncelerini devam ettiriyor ki gelip konuşmuyor bile ve ben şok oldum bunları duyunca içime sinmiyorsun ne demek ne kadar canım acıyor düşündükçe.. yani beni kendine layık bulmuyor içten içe

Evliliği bitiriyor, insanlarla uğraşması mı kalmış, bunu mu düşünecekmiş.Siz açınca, insanlarla siz mi uğraşacakmışsınız. Ne değişik bir adam. Memnun olmayan, içine sinmeyen sensin. Ben niye açıyorum davayı ki. Elbette sen açmalısın bu durumda deyip, kenara çekilin.
Bence eşinizin boşanmak gibi bir niyeti yok. Sizi kırıp, üzmeyi istemiş ve bunu başarmış. Ama, bu kadar yaralayıcı konuştuktan sonra, nasıl toparlanırsınız bilemiyorum. Biraz zaman tanıyın. Sonra oturup, konuşun tekrar. Düzeltmeye çalışırsa, doğru aile terapisine gidin mutlaka. Yok, böyle devam edersede, anlaşmalı protokolü önüne koyun dediği gibi.Beni istemeyeni, ben de istemem deyin. Evlenirken sorumluluk alma, boşanırken alma. Ömür törpüsü gibi bu ne canım. Onunla mı uğraşıp duracaksınız.
Çok doğru... ve güvenim öyle bir sarsıldı ki ben hiç tanıyamamışım sanki zorla evlendirildi ya bu kadar olmaz çok canım sıkıldı çok üzüldüm :( şimdi her şey düzelse bile içinde tuttuğu bişeyler var mi yok mu hiç emin olamam sanki arkamdan iş çevrilmiş gibi hissediyorum hiç bir şeyin farkında olmadan geçirmişim 2.5 yılı

Çok doğru... ve güvenim öyle bir sarsıldı ki ben hiç tanıyamamışım sanki zorla evlendirildi ya bu kadar olmaz çok canım sıkıldı çok üzüldüm :KK43: şimdi her şey düzelse bile içinde tuttuğu bişeyler var mi yok mu hiç emin olamam sanki arkamdan iş çevrilmiş gibi hissediyorum hiç bir şeyin farkında olmadan geçirmişim 2.5 yılı
Evlilik terapisi şart. Ama, bunuda iki tarafın istemesi gerekir. Ne siz, ne de eşiniz tek başına kurtaramazsınız. Onun için bir süre bekleyin. Herkes kafasında bir şeyleri ve niyetini oturtup, belli etsin. Sonrasında tekrar konuşun.
Çok pişmansan geri dönüşsüz bir şey değil deyin. Karşılıklı bir birinizden vazgeçecek durumdaysanız, istemiyor, sevmiyorsanız, uzatmaz bitirirsin zaten.

Öyleyse neden gidip dava açmıyorsun dedim zaten de çevremizdekilerle uğraşmak istemiyormuş ben açarsam da itiraz etmezmiş
Dava açarsa size açacak, çevrenize ne?
Ha siz açın ki millete açıklamayı siz yapın, o sıyrılsın ‘kendi istiyor boşanmak, beni istemeyeni ben de istemiyorum’ ayağı yapıp kendini aklayacak, öyle mi!
Vay şeref yoksunu!

Dava açarsa size açacak, çevrenize ne?
Ha siz açın ki millete açıklamayı siz yapın, o sıyrılsın ‘kendi istiyor boşanmak, beni istemeyeni ben de istemiyorum’ ayağı yapıp kendini aklayacak, öyle mi!
Vay şeref yoksunu!
Bu yükten kurtulmak için mi bana böyle diyor yani hiç böyle düşünmemiştim çok doğru

Evlilik terapisi şart. Ama, bunuda iki tarafın istemesi gerekir. Ne siz, ne de eşiniz tek başına kurtaramazsınız. Onun için bir süre bekleyin. Herkes kafasında bir şeyleri ve niyetini oturtup, belli etsin. Sonrasında tekrar konuşun.
Çok pişmansan geri dönüşsüz bir şey değil deyin. Karşılıklı bir birinizden vazgeçecek durumdaysanız, istemiyor, sevmiyorsanız, uzatmaz bitirirsin zaten.
Haklısınız gerçekten ama karşımdaki insana güvenim sarsıldı yani bu duyduklarım nedir böyle anlayamıyorum bişey yapsam haketsem anlarım da böyle olunca bi ayrı can yakıyor

yani çok hakim değilim ama kanunen davayı açan taraf olmanın kaybettirdiği bazı kazanımlar var. bu yüzden mi acaba emin olamadım. çünkü mantıken bu lafları içtenlikle sayan döken kişi, asıl kendinin haysiyeti varsa o evde durmaz gider. sinirleyse zaten yavaştan tavırları yumuşar anlaşılır. burda hiç değişiklik yok demek isteyerek söylemiş. eee, o zaman neden hala evde? bu davayı size açtırma talebinin altından bişe çıkmasın.

yani çok hakim değilim ama kanunen davayı açan taraf olmanın kaybettirdiği bazı kazanımlar var. bu yüzden mi acaba emin olamadım. çünkü mantıken bu lafları içtenlikle sayan döken kişi, asıl kendinin haysiyeti varsa o evde durmaz gider. sinirleyse zaten yavaştan tavırları yumuşar anlaşılır. burda hiç değişiklik yok demek isteyerek söylemiş. eee, o zaman neden hala evde? bu davayı size açtırma talebinin altından bişe çıkmasın.
Bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi

Ya bu düşüncelerini devam ettiriyor ki gelip konuşmuyor bile ve ben şok oldum bunları duyunca içime sinmiyorsun ne demek ne kadar canım acıyor düşündükçe.. yani beni kendine layık bulmuyor içten içe
Devam ettirir yani kızgın hala ve sonuçlanmamış bir durum sözkonusu aranızda. Eşinizin söylediğil sözler tipik komşunun tavuğu komşuya kaz görünür vakası. Sizinle değil de fatmayla evlenseydi evin paşası olacaktı falan sanıyor. Evlilik terapistine gitmeyi teklif edin. Ya da evlilik hayatı ve ilişkilerle ilgili yazılar bulun internette Doğan Cüceloğlu’nun kitabı bile var Evlenmeden Önce isimli.

Devam ettirir yani kızgın hala ve sonuçlanmamış bir durum sözkonusu aranızda. Eşinizin söylediğil sözler tipik komşunun tavuğu komşuya kaz görünür vakası. Sizinle değil de fatmayla evlenseydi evin paşası olacaktı falan sanıyor. Evlilik terapistine gitmeyi teklif edin. Ya da evlilik hayatı ve ilişkilerle ilgili yazılar bulun internette Doğan Cüceloğlu’nun kitabı bile var Evlenmeden Önce isimli.
Evet olabilir o zaman Fatma’yla evlenseydi ya bu ne böyle 😞

Bence kızgınlıkla söylemiş yok eğer ciddiyse gitsin açsın dava.bir süre sessiz kalın.

Bence kızgınlıkla söylemiş yok eğer ciddiyse gitsin açsın dava.bir süre sessiz kalın.
Sessizliğe gömüldüm bence gerçek niyetiydi böyle bir içinde tutma haykırma ve söylediği bazı laflar sinirle olacak gibi değil içime sinmiyorsun ne demek ya en çok buna takıldım bunu şimdi mi anlamış yani😡

Sessizliğe gömüldüm bence gerçek niyetiydi böyle bir içinde tutma haykırma ve söylediği bazı laflar sinirle olacak gibi değil içime sinmiyorsun ne demek ya en çok buna takıldım bunu şimdi mi anlamış yani😡
Normalde nasıl biri bilmiyorum ama erkeklerin bazıları içinde tutup sonra birden patlayıp baya saçmalıyor.işte böyle bana dava aç diyen tipler genelde boşanma niyeti olmayan sadece sinirle söyleyen tipler.biraz süre geçince gerçek niyetini anlarsınız.bu süreçte hiç alakadar olmayın kendi gelsin.gelmezsede defolsun gitsin yani demekki ciddiydi dersiniz.

Normalde nasıl biri bilmiyorum ama erkeklerin bazıları içinde tutup sonra birden patlayıp baya saçmalıyor.işte böyle bana dava aç diyen tipler genelde boşanma niyeti olmayan sadece sinirle söyleyen tipler.biraz süre geçince gerçek niyetini anlarsınız.bu süreçte hiç alakadar olmayın kendi gelsin.gelmezsede defolsun gitsin yani demekki ciddiydi dersiniz.
Normalde de içinde tutup saçma şeyleri kafaya takabilen basit şeylere büyük anlam yükleyebilen biri ben çoğunlukla açıklayan alttan alan kişiydim ama bu nasıl bir konuşma tarzıydı böyle şey olur mu hiç :(
İki gündür böyle düşüncelerim kendisinin bir açıklama yapması gerekiyor yapmazsa da ciddiyetini anlarım yorum yazan destek olan fikir verem herkese teşekkür ederim..
Seven insan böyle davranır mi sanmıyorum bi de başka biri mi var diye yazmış ya bir üye kafama takıldı gerçekten normal değil böyle bahanelerle birden patlaması bana hiç hayra alamet gelmedi

canım haklı olarak senin için içini yiyor. bence geç karşısına konuş. bunca laftan sonra hiç bir şey olmamış gibi yaşamamızı beklemiyorsun heralde. niyetin nedir, evden ayrılmayı düşünmüyor musun de. bakalım orda da yan çizip sen git falan bişeler diyecek mi. sen git derse de yapıştırırsın cevabı içine sindiremediğini söyleyen sensin diye.

canım haklı olarak senin için içini yiyor. bence geç karşısına konuş. bunca laftan sonra hiç bir şey olmamış gibi yaşamamızı beklemiyorsun heralde. niyetin nedir, evden ayrılmayı düşünmüyor musun de. bakalım orda da yan çizip sen git falan bişeler diyecek mi. sen git derse de yapıştırırsın cevabı içine sindiremediğini söyleyen sensin diye.
Evet şuan tam da kendi kendimi yiyorum o biraz önce şuraya gidiyorum haberin olsun yarın da erkenden buraya gidicem deyip çıkıp gitti ben karşılık vermedim konuşmak istemiyorum gerçekten kendimi çok kırgın hissediyorum

Ya böyle kötü bir olay yaşayıp da üzülmeyen yoktur, ama karşımdaki insan üzülmüyor yaptığının arkasında duruyor belli ki

Back
X