Şaka gibi

Tokata cok kizdıysa ,madem o zaman neden ayrılmamis?Bu kadar biriktirmenin sonra birdenbire kusmasi bu sanırım.Ama nasıl bu kadar birikmiş,onu anlayamadim.Allah yardimciniz olsun demeye geldim.Kolay bi süreç olmayacak gibi sizin için.Ben olsam ,bana boyle soyleyen bi adami kendisiyle başbaşa birakırdim.İlla evden gitmek değil ilk etapta resmileşmek.Mesafelenmek.Sonra ne yapacaksa yapsın.
Ben de aynı şeyi soruyorum neden o zaman neden? İçime sinmiyorsun dedi yani böyle keskin böyle çözümsüz kırıcı bir laf daha duymadım ben.. Düşündükçe aklıma geliyor söyledikleri o şokla hatırlayamadım dün.. O zaman beni kaybetmekten korktuğu için devam etmiştir baktı ki unutamıyor şimdi patladı demek ki aman ne bileyim ben böyle bir şey görmedim gerçekten 😔 mesafe mi bilmiyorum kendi içime çekildim tamamen

İlçe devlet hastanesi mutlaka vardır orada. Psikiyatri yok mu? İl merkezde de vardır. Youtube bir sürü video dolu ama sizinle birebir terapi işe yarayabilir diye düşündüm.

İlçe devlet hastanesi mutlaka vardır orada. Psikiyatri yok mu? İl merkezde de vardır. Youtube bir sürü video dolu ama sizinle birebir terapi işe yarayabilir diye düşündüm.
Psikiyatri var başka bir ilçede ama psikolog yok psikiyatri ilaçlı ve hastalığı tedavi etmeye yönelik değil mi? Ben psikologla bu travmadan nasıl kurtulurum konusunu konuşmak nedenleri nedir diye düşünmek çözmek sağlıklı kalamaya çalışmak istiyorum

O tokadı siz yeseydiniz siz de ısıtıp ısıtp sürerdiniz.
Şimdiye kadar hiç konusu geçmedi şimdi mi sorun oldu anlamıyorum ki bana bahane gibi geliyor olayı yaşayalı iki gün oldu aramızda tek kelime geçmedi bu patlama bir taraftan iyi oldu hakkımdaki düşüncelerini öğrenmiş oldum özellikle içime sinmiyorsun dediğini ömrüm boyunca unutmam sanırım çok yaraladı😔

Benim eski eşim de meğer evlilikte hiç lafı dahi olmayan şeyleri biriktirmiş içinde, biz alkolden dolayı boşandık ama boşanırken onları sıralamıştı bana. Halbuki o olaylar yaşandığında ya bir şey dememiş yada gülüp geçmiştik ama o biriktirmiş, içinde tutmuş, ben alkol derken o da onları saymıştı ayrılma sebebi olarak. Kötü oluyor böyle insanlar bence, sinsi, içten pazarlıklı gibi geliyorlar bana. Kızıyorsan, kırılıyorsan o an söyle yani.

Benim eski eşim de meğer evlilikte hiç lafı dahi olmayan şeyleri biriktirmiş içinde, biz alkolden dolayı boşandık ama boşanırken onları sıralamıştı bana. Halbuki o olaylar yaşandığında ya bir şey dememiş yada gülüp geçmiştik ama o biriktirmiş, içinde tutmuş, ben alkol derken o da onları saymıştı ayrılma sebebi olarak. Kötü oluyor böyle insanlar bence, sinsi, içten pazarlıklı gibi geliyorlar bana. Kızıyorsan, kırılıyorsan o an söyle yani.
Aynen öyle fırsat bilmiş gibi sıralayıp karşıdakini haksız çıkarıp her şeyi ona yükleyip sanki zorla evlenmişiz gibi bi de içime sinmiyorsun demez mi

İçine sinmeyen bir insanla, alel acele evlenmiş ve şimdi pişmanlığını dile getiriyor öyle mi? Olabilir. Pişmansa, mahkemenin yolu herkese açık, durmasın gitsin o zaman. Ama, gitmekte istemiyor. Bunuda gereksiz görüyorsa, kendi bilir. Evlenmenin sorumluluğunu, acele ettirilmekle suçlayarak sizin annenize, boşanmanın sorumluluğunuda, hem içine sinmeyip, hem harekete geçmeyecek, size yüklüyor. Çok saçma, sapan biri. Üzülmekten haklısınız. Ama, bence bir süre muhatap olmayın. Sonrasında, oturup konuşun. Devam etmeyi istemiyorsanız, karşılıklı anlaşıp, boşanma protokolü oluşturun ve imzalayın. Boşanmayı istemiyorsanız, mutlaka aile terapisi almalısınız.

Çok ağır laflar. Ne yapmayı düşünüyorsun? Şuan aranız nasıl
Çok kötü moralim de çok bozuk karşıma alıp konuşmayı isterdim ama söylediklerinden pişman olan biri yok karşımda bu yüzden acıyla yüzleşip kabullenmeyi düşünüyorum 😔

Son düzenleyen: Moderatör:
İçine sinmeyen bir insanla, alel acele evlenmiş ve şimdi pişmanlığını dile getiriyor öyle mi? Olabilir. Pişmansa, mahkemenin yolu herkese açık, durmasın gitsin o zaman. Ama, gitmekte istemiyor. Bunuda gereksiz görüyorsa, kendi bilir. Evlenmenin sorumluluğunu, acele ettirilmekle suçlayarak sizin annenize, boşanmanın sorumluluğunuda, hem içine sinmeyip, hem harekete geçmeyecek, size yüklüyor. Çok saçma, sapan biri. Üzülmekten haklısınız. Ama, bence bir süre muhatap olmayın. Sonrasında, oturup konuşun. Devam etmeyi istemiyorsanız, karşılıklı anlaşıp, boşanma protokolü oluşturun ve imzalayın. Boşanmayı istemiyorsanız, mutlaka aile terapisi almalısınız.
Çok doğru olay tam da böyle benim ailem baskı falan yapmadı evlenin diye bilmiyorum gerçekten bu nasıl bir saçmalık dediğiniz gibi söyledim bu şeyleri duyunca gidip dava aç o zaman dedim ben buradaki insanlarla uğraşmak istemiyorum (çevremize açıklama yapmak vs bunları kast ediyor) sen davayı açarsan da asla geri çevirmem imzalarım kağıdı dedi

En kötü olan da sevildiğimi sandığım zamanlarda bile sevilmemiş olduğumu düşünmem içime sinmiyorsun denecek kadar uzaklaştığımızı fark etmemem çok kötü

Çok doğru olay tam da böyle benim ailem baskı falan yapmadı evlenin diye bilmiyorum gerçekten bu nasıl bir saçmalık dediğiniz gibi söyledim bu şeyleri duyunca gidip dava aç o zaman dedim ben buradaki insanlarla uğraşmak istemiyorum (çevremize açıklama yapmak vs bunları kast ediyor) sen davayı açarsan da asla geri çevirmem imzalarım kağıdı dedi
Butun yuku size yukleyecek. Sen ac ne demek. Ama bu sekilde de devam edemezsiniz. Ben olsam hemen degil , birkac hafta beklerdim. Eger hicbri sey duzelmiyorsa acarsim sanirim, oyle de yaptim zaten

Bunları ben de eşime karşı hissettim çok zaman ve söyledim de . Sinirle dile dökülüyor bu duygular, o da bana benzer şekilde karşılıklar verdi, sonuçta boşanmadık kimse avukata gitmedi. Birçok kişinin de söylemese bile hissettiğini düşünüyorum.

Evliliği bitiriyor, insanlarla uğraşması mı kalmış, bunu mu düşünecekmiş.Siz açınca, insanlarla siz mi uğraşacakmışsınız. Ne değişik bir adam. Memnun olmayan, içine sinmeyen sensin. Ben niye açıyorum davayı ki. Elbette sen açmalısın bu durumda deyip, kenara çekilin.
Bence eşinizin boşanmak gibi bir niyeti yok. Sizi kırıp, üzmeyi istemiş ve bunu başarmış. Ama, bu kadar yaralayıcı konuştuktan sonra, nasıl toparlanırsınız bilemiyorum. Biraz zaman tanıyın. Sonra oturup, konuşun tekrar. Düzeltmeye çalışırsa, doğru aile terapisine gidin mutlaka. Yok, böyle devam edersede, anlaşmalı protokolü önüne koyun dediği gibi.Beni istemeyeni, ben de istemem deyin. Evlenirken sorumluluk alma, boşanırken alma. Ömür törpüsü gibi bu ne canım. Onunla mı uğraşıp duracaksınız.

Butun yuku size yukleyecek. Sen ac ne demek. Ama bu sekilde de devam edemezsiniz. Ben olsam hemen degil , birkac hafta beklerdim. Eger hicbri sey duzelmiyorsa acarsim sanirim, oyle de yaptim zaten
Öyle yapıcam mecbur şu şok durumunu bi atlatsam

Back
X