• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi

Adam evli birde küstah gibi mazlum rolünü oynamaya çalışmış. Evlerden uzak böyleleri..
Eminim niyeti de cinselliktir onun. Bas tekmeği gitsin. Açıklama yapıp seni ikna etmeye çalışmasını bile görme. Her yerden engelle. Ezik midir nedir ya, karısı aynı şeyi yapsa hoşuna gider miydi acaba 😡
İradesiz..
Karisi yapsa muhtemelen namus be diye girişirdi karaktersiz

Ayrılmadılar valla kanka sen kabul etmezsin diye söylememiş ya sıkma canını falan dedi 🙄
Arkadaşını engelle, sil ve bir daha asla konuşma. Belki adamın evli olduğunu o da biliyordu .bilmese bile o şerefsizle ilişkisine devam etmesi de şerefsizce.Bu kız sana ilerde zarar verir.Pöf sabah sabah sinirim bozuldu. Aklını başına devşir,hayatından çıkar hepsini

Nasılsa boşancak die söylemedim ne demek yaaa? Çete midir nedir bunlar? Arkadaşın hala o pislikle birlikteyse ve sen o kıza arkadaşım demeye devam ediyorsan acırım sana.Aklını başına al.Tamam adamla bilmedem sevgili olmuşsun ,orda suçun yok. Ama arkadaşımın da suçu yok nasılsa dersen salaklık edersin.
Belki o da biliyordu en başından diyorum bir de diyorum ki bilse beni böyle teselli eder miydi

Arkadaşını engelle, sil ve bir daha asla konuşma. Belki adamın evli olduğunu o da biliyordu .bilmese bile o şerefsizle ilişkisine devam etmesi de şerefsizce.Bu kız sana ilerde zarar verir.Pöf sabah sabah sinirim bozuldu. Aklını başına devşir,hayatından çıkar hepsini
Önerilerinizi dikkate alacağım yalnız bu konuyu açana kadar ben arkadaşımın bilip bilememe ihtimalini hiç düşünmemiştim.İyi ki açmışım çook sagolun simdiden

Belki o da biliyordu en başından diyorum bir de diyorum ki bilse beni böyle teselli eder miydi
Bilse de bilmese de suçlu anlamıyor musun.Onu affetmek için sebep arama.Bilmese de hala o pislik sevgilisiyle beraber olması onun da onun gibi olduğunu gösteriyor. O kızla görüşmeye devam etmen kendine yapacağın büyük bi zarar olur.Abla sözü dinle ve sil o kızı.

Bilse de bilmese de suçlu anlamıyor musun.Onu affetmek için sebep arama.Bilmese de hala o pislik sevgilisiyle beraber olması onun da onun gibi olduğunu gösteriyor. O kızla görüşmeye devam etmen kendine yapacağın büyük bi zarar olur.Abla sözü dinle ve sil o kızı.
Şu an aydınlanıyorum biliyor musunuz kimseye anlatamadım bu durumu bir o arkadaşımla dertlestigim için aklıma dahi gelmedi buzağının bana görünmeyen kısmı

Öncelikle merhabalar ben fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Ben 21 yaşında genc bi kızım 5 ay önce okuldan yakın arkadaşım beni erkek arkadaşının arkadaşıyla tanıştırdı konserde tanıştık.Başta aramızdaki büyük yas farkından dolayı mesafeli yaklaştım (15) ama sonra görüştükçe kafa yapılarınızım acayip uyuştuğunu fark ettim.Biz görüşüp konusurken araya karantina felan girdi telefonl dışında asla gitmedim yanına tabiki.Çok ısrar etti geleyim alayım seni diye kabul etmedim.Bu dönemde yine arayıp sormalar devam ederken beni şeytan dürttü.Adamı araştırmak istedim,daha önce araştırmıştım elbet ama o kadar detaylı değil. Eski facebook adresini buldum baya eski ve ilişki durumunda EVLİ yazıyor. Eşiyle tek bir fotoğraf yok hiç biryerde ama hani aktif hesaplarına baktım eski fotoğraflar da dâhil parmağında yüzük denen bir şey yok adamın. Ben dayanamadım sordum sen evli misin diye.Başladı söylemeye karım benimle param için beraber ayrılmaya çalıştım beni bırakmıyor yüksek nafaka ile tehdit ediyor çaresizim bilmem ne.Ben de ona dedim ki ben evli biriyle asla olmam yapamam. Utanmadan diyor ki bunu yüzyüze niye söylemedin sen zaten benden çoktan vazgeçmissin.Kendini üste çıkardı bitirdim her şeyi yaklaşık bir haftadır konuşmuyorum. Kendime yediremiyorum ya nasıl haberim olmadan ikinci kadın olurum kim bilir onun eşi neler cekiyordur.Bana istemediklerimi bile alan bi adam bu karısına nelerin lafını yapıyordur düşünmek bile istemiyorum.En kötüsü de benim ona alışmış olmamdı nasip değilmiş deyip geçmek istiyorum arkadaşım falan da çok üzgün bilmeden buna vesile olduğu için fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bence bahsi geçen yakın arkadaştan uzaklaşın zira o bilmiyorsa bile erkek arkadaşı biliyordur durumu. 21 yaşındasınız bu asla sonu gelmeyecek bir ilişki boşu boşuna da güzelim yıllarınızı harcamayın yazık olur. Bahsi geçen beyfendiye gelince siz olun olmayın o eşini aldatmaya devam edecek zira karakter meselesi bu konular. Sizle evli olsaydı sizi de aldatırdı. Umarım bu tarz insanlarla karsılasmazsınız bir daha.

Unutmadan kötü arkadaş inanın çamur gibidir. Siz onun pisliğine uymazsanız bile o çamur size sıçrıyor. En iyi ihtimalle o insanın yanında sizi görenler kesin bu da böyledir deyip size karşı önyargılı olabiliyorlar. Üniversitede de bekarlık zamanlarımda da ben bunu gördüm. Boşuna ama iyi bir insan, zor şeyler yaşamış vs gibi şeyler düşünmeyin sorunlu ve etik dışı yaşayan arkadaşlarınızı hayatınızdan Şutlayın.

Unutmadan kötü arkadaş inanın çamur gibidir. Siz onun pisliğine uymazsanız bile o çamur size sıçrıyor. En iyi ihtimalle o insanın yanında sizi görenler kesin bu da böyledir deyip size karşı önyargılı olabiliyorlar. Üniversitede de bekarlık zamanlarımda da ben bunu gördüm. Boşuna ama iyi bir insan, zor şeyler yaşamış vs gibi şeyler düşünmeyin sorunlu ve etik dışı yaşayan arkadaşlarınızı hayatınızdan Şutlayın.
Çook teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için kendimi toparlayıp arkadaşımla bağlarımı koparacağım zaten üniversite bitti bitecek

Yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var yazmıssınız? Ne icin yardım ve fikir gerekiyor tam olarak? Adamın evli oldugunu öğrenince bitirmissiniz gitmis iste, bi de dipnot tüm evli erkekler "karım benle param icin evli, bosanmak üzereyiz, karım ruh hastası, psikolojisi bozuk" diye ortak yalanlar söylerler.

21 yaşında genç kızın 36 yaşında adamla ne işi olur. Kafanız uyuşmamıştır sen anlattıkça adam içinden ne anlatıyor bu diyordur ancak ikinci beyni baskın geliyordur. Gidin cıvıl cıvıl olan yaşıtlarınızla takılın. 31 yaşındayım benim kafam kaldırmıyor sizin yaş grubunu ve çocuk gözüyle bakıyorum size.

Yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var yazmıssınız? Ne icin yardım ve fikir gerekiyor tam olarak? Adamın evli oldugunu öğrenince bitirmissiniz gitmis iste, bi de dipnot tüm evli erkekler "karım benle param icin evli, bosanmak üzereyiz, karım ruh hastası, psikolojisi bozuk" diye ortak yalanlar söylerler.
Ona çok alışmıştım teselli ihtiyacı duyduğum için yazmıştım iyiki de yazmışım ben adamdan dert yanarken hanımlar arkadaşımla ilgili tavsiyeler de verdi kısmet işte

21 yaşında genç kızın 36 yaşında adamla ne işi olur. Kafanız uyuşmamıştır sen anlattıkça adam içinden ne anlatıyor bu diyordur ancak ikinci beyni baskın geliyordur. Gidin cıvıl cıvıl olan yaşıtlarınızla takılın. 31 yaşındayım benim kafam kaldırmıyor sizin yaş grubunu ve çocuk gözüyle bakıyorum size.
Her dedigimi onaylar uygulardı belki de dinlemiyordu bile gerçekten dinlemeden yapıyordu 🤭

Her dedigimi onaylar uygulardı belki de dinlemiyordu bile gerçekten dinlemeden yapıyordu 🤭
Sen bir derdini anlatıyorsum adam o sırada içinden oooo şurası da güzelmiş burası da güzelmiş diyor. Sprite ın acı gerçekler diye bi reklamı vardı. İzlemelisin. Gerçek sorumluluklar girmediği sürece ilişkiler çok güzel.

Sakin olun benim ve arkadaşımın haberi yok tabi arkadaşımın sevgilisi de boşanacaklar diye benim evli biriyle olmayacağımı bildiği için söylemezmiş ben o karakterde bir insan değilim adamı araştırdım tabiki ama Tr de çok bulunan bir soyisim olduğu için birsuru sonuç geliyordu karşıma arzu edersiniz ki bulmak zor oldu eski hesabını dert ettiğim konu ise yaşanmışlıklar gerçekten hoşlanıyordum ondan
Abi siz ne diyorsunuz ne yaşıyorsunuz içinizde. Bu nasıl hikaye be. Tiksiniyorum yemin ederim ki tiksiniyorum. Eşinin sevgilisinin nişanlısının yedi ceddini stalklayan güruh 5 ayda ayrıntılı araştırmamış kalkmış yeni araştırmış evli olduğunu öğrenmiş öylemi. Yersen! Ya sen ne diyorsun çocuk mu var senin karşında bu nasıl hikaye bu nasıl senaryo ? Sen bilmiyorsun hadi yiyelim arkadaşının sevgilisine de mi sordurtmadın ? Şöyle bir araştırayım da mı demedin ? Neydi görüşme amacın ciddi değilsen ? (Ki ciddi olan araştırır 5 ay da 50 defa) Asla samimi ve inandırıcı değil. Bu platforma 2 senedir üyeyim bu aralar aktifim tekrar. şu iki günde denk geldiğim 3 kişinin hikayesi midemi bulandırdı. Adamın eşi dünyanın en kötü kadını da olsa henüz boşanmamış ve siz bunu bilerek oldunuz mu bilmiyorum ki ummuyorım ama unutmayın herkes yaşattığını yaşar. Bu konuya dert yerine koyup cevap dahi vermem ben

Diğer arkadaşların yorumlarina katılıyorum ek olarak bu yorumunuza yanlış anlamazsaniz birşey eklemek istiyorum.
Her dediğinizi onaylaması ve daha önceki yorumlarınızda dediğiniz şekilde hediyeler vs alması tamamen çıkar amaçlı
36 yaşında evli bir adamın kendisinden 15 yaş küçük bir kızla flörleşmek, dertleşmek,sohbet etmek düşüneceği en son şey olur.Yani size öyle aktarsa bile adamın çıkarları çok daha farklıdır.

Zaten bacım genceciksin hatta fazla genç.. 21. Yaşındasın 36 yaşında yolun yarısında olan Bi adamla ne diye flört edersin kuşak farkınız bile var 5 - 6 yaşa karşı değilim ama sen giderken o döner beş seneye sen 25 adam 40??? Adam da az sapık değilmiş gencecik kızla takılıyor neymiş karım boşanmıyor YAv he he :halay:

Back
X