Şaka gibi

Hatalarımdan ders çıkaracağım elbette ben babasız büyüdüm belki bir baba şefkati gördüm onda bilemiyorum maalesef

Sevgili konu sahibesi, okuyor musun? Sana tavsiyem bir sure bu arkadastan uzak dur. Okulda baska arkadaslarin varsa onlara takil, arkadas ortamindaki yasitin cocuklara alici gozuyle bak :KK48: Hem daha genc ve taze olurlar ne yapcaksin 35lik adami :olamaz:

o da mı evli?
akıllı mantıklı yazıyorsun ama 19 yaşındaki çocukla yetişkin bir erkeğin ilişkisini normal görüyorsun hala bu kızla arkadaşlık ediyorsun seni de kendi çizgisine çekmesine müsade ediyorsun. fazla safsın( iyi niyet. toyluk).lütfen yaşına uygun kişilerle sevgili ol. en azından yaşının gerektirdiği sorunları yaşarsın ilişkilerinde.. kendisinden 15 yaş küçük kızla sevgili olmay çalışan çakallara yem olma.

Bence arkadasin sevgilisi de evli, arkadas da sevgilisinin evli oldugunu biliyor. O 3leme artik ne desem bilemedim evli sekilde takilmayi normal bulan tiplerden. Arkadas ve sevgilisi bal gibi biliyorlar berikinin evli oldugunu, ona da sevgili yapmaya gonullu olmuslar.

Bence arkadasin sevgilisi de evli, arkadas da sevgilisinin evli oldugunu biliyor. O 3leme artik ne desem bilemedim evli sekilde takilmayi normal bulan tiplerden. Arkadas ve sevgilisi bal gibi biliyorlar berikinin evli oldugunu, ona da sevgili yapmaya gonullu olmuslar.
Evlenmis iki çocuğu var ama boşanmış diye biliyorum ben

Sevgili konu sahibesi, okuyor musun? Sana tavsiyem bir sure bu arkadastan uzak dur. Okulda baska arkadaslarin varsa onlara takil, arkadas ortamindaki yasitin cocuklara alici gozuyle bak :KK48: Hem daha genc ve taze olurlar ne yapcaksin 35lik adami :olamaz:
Tabiki okuyorum her yorumu dikkate alıyorum ve çoğu kişi aynı şeyi dediğine göre yanılıyor olamaz herkes çok teşekkür ederim şu an mesaj dışında görüşmüyoruz kızla zaten okulda bitti bitecek daha muhattap olmayı düşünmüyorum

Ayrılmadılar valla kanka sen kabul etmezsin diye söylememiş ya sıkma canını falan dedi 🙄
Bunlarla derhal iletisimi kes. Seni ne duruma dusurduklerinin farkinda misin? Ortaligi ayaga kaldirirdim vallahi. Arkadas mi dusman mi belli degil.

Bunlarla derhal iletisimi kes. Seni ne duruma dusurduklerinin farkinda misin? Ortaligi ayaga kaldirirdim vallahi. Arkadas mi dusman mi belli degil.
En başta fark edebilseydim gercek niyetini arkadaşımın tepki koyardım ama artık iş işten geçti iletisimimi koparmak dışında bir şey yapma isteğim yok

Şimdi arkadaşımla konuştuk gerçekten söylediklerine inanamıyorum:D Bana dedi ki kanka sende zaten adamın kara kaşı kara gözü için mi takılıyordun fazla buyuttun parasını yiyip yol verseydin. Ben tabi şok sen ne dediğinin farkında mısın demek ki sende biliyordun dedim durumunu adamın yok ya bilmiyorum gibi ifade takınıp konuyu kestirip atmaya çalıştı bende tepki verdim haliyle suratına kapattım telefonu hepsini engelledim heryerden😒

Evet vallahi öyle ya olur da birgün boşanma durumları olursa güya aylık 30 bin tl talep edecekmiş 😒
Kadın o parayı alabilse sence çeker mi bu s... Yoksunu adamı senin yaşın küçük Kandıra öleceğini düşünüyor pislik

Şimdi arkadaşımla konuştuk gerçekten söylediklerine inanamıyorum:KK70: Bana dedi ki kanka sende zaten adamın kara kaşı kara gözü için mi takılıyordun fazla buyuttun parasını yiyip yol verseydin. Ben tabi şok sen ne dediğinin farkında mısın demek ki sende biliyordun dedim durumunu adamın yok ya bilmiyorum gibi ifade takınıp konuyu kestirip atmaya çalıştı bende tepki verdim haliyle suratına kapattım telefonu hepsini engelledim heryerden😒
Ne bicim arkadas bu yahu , kendinize duzgun arkadas bulun ve kendi yasitlarinizda sevgili yapin , ne isiniz var sizin 30 kusur yasinda adamla , o yaslardaki adamin genc kizlarla neden beraber olabilecegini de bir dusunun allah askina

Şimdi arkadaşımla konuştuk gerçekten söylediklerine inanamıyorum:D Bana dedi ki kanka sende zaten adamın kara kaşı kara gözü için mi takılıyordun fazla buyuttun parasını yiyip yol verseydin. Ben tabi şok sen ne dediğinin farkında mısın demek ki sende biliyordun dedim durumunu adamın yok ya bilmiyorum gibi ifade takınıp konuyu kestirip atmaya çalıştı bende tepki verdim haliyle suratına kapattım telefonu hepsini engelledim heryerden😒

En yakın arkadaşınız size ağır hakaret etmiş.

Ben sizi tanistiran o arkadasin bilmedigini sanmiyorum. Bu tip pislikler de hep pişkin olur, bir de zeytinyagi gibu su ustune cikarlar. Uzak durup tamamen iliskiyi kopatmak ve her yerden engellemek gerekir.

Back
X