• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi

Tanıştıran arkadaşı bir arayıp sonra bir daha hiç birimle görüşmeyin. Adama resmen kız ayarlamışlar. Bir de sizin zaten evli olduğunu kabul ettiğinizi düşünmüş. Sevgi aşk vs değil
, sapıklık, karaktersizlik.
Kimse kimsenin kafasına silah dayayarak evlenmiyor ve evli kalmıyor. Doğuda karısı yok gibi sosyal medya açan, dışarda dolaşan adam çok. Kadınların bir kısmı okuma yazma bilmiyor, sosyal medya nerden bilecekler zavallılar!! Ne iğrenç bir zihniyet eşini aldatmaya bahane bulmak.
Başladı söylemeye karım benimle param için beraber ayrılmaya çalıştım beni bırakmıyor yüksek nafaka ile tehdit ediyor çaresizim bilmem ne

Size hediye alması da tamamen çıkar amaçlı, gözünüzü boyamak. Tiksindim.

Tipik Evli Erkek Sözleri;
Eşimle ayrilcam, mutsuzum, ayrilcam Ama cocuklar için, yok mal mülk istiyor vs vs

Eşini nasil seninle aldatisa senide eşile aldatti.! Hediye aldi!
Kurban kesilmeden Başi okşanir

Yüzük dahi takmiyor facesi şöyle böyle, demekki neymiş bu yolun yolcusu karaktersizin ş.... önde gideni. Acaba eşini aldattiği kacinci kişisiniz?

Arkadaş bilmiyordu kesinlikle yalan oda onun P.... yapiyor.

Yok nafakayi çok istiyorda HOP orda durcak kişi yüksek rakam istiye bilir ama mahkeme duruma bakip ona göre bi rakam Söyler.
Türkçe meali: ya tatlim şu dedime inan Metresim olarak Kal.

Kafanizda boşsansin Oluruz diye kurmayin!
Yuva yikanin, yuvasi olmaz!
Sizide aldatir! Yapmaz sanmayin yapar, alişmiş.
Ilahi Adalet sizede Onada Tecelli eder.

O Herifle Ve o Arkadaş dediniz ile görüşmeyi kesin! Toplumda Damgali gezmeyin

Abi siz ne diyorsunuz ne yaşıyorsunuz içinizde. Bu nasıl hikaye be. Tiksiniyorum yemin ederim ki tiksiniyorum. Eşinin sevgilisinin nişanlısının yedi ceddini stalklayan güruh 5 ayda ayrıntılı araştırmamış kalkmış yeni araştırmış evli olduğunu öğrenmiş öylemi. Yersen! Ya sen ne diyorsun çocuk mu var senin karşında bu nasıl hikaye bu nasıl senaryo ? Sen bilmiyorsun hadi yiyelim arkadaşının sevgilisine de mi sordurtmadın ? Şöyle bir araştırayım da mı demedin ? Neydi görüşme amacın ciddi değilsen ? (Ki ciddi olan araştırır 5 ay da 50 defa) Asla samimi ve inandırıcı değil. Bu platforma 2 senedir üyeyim bu aralar aktifim tekrar. şu iki günde denk geldiğim 3 kişinin hikayesi midemi bulandırdı. Adamın eşi dünyanın en kötü kadını da olsa henüz boşanmamış ve siz bunu bilerek oldunuz mu bilmiyorum ki ummuyorım ama unutmayın herkes yaşattığını yaşar. Bu konuya dert yerine koyup cevap dahi vermem ben

Genc kızlarimizin hayali meslek edinmek kendi ayaklari ustunde durmak degil seyma subasi olmakken ben 21 yasindaki konu sahibini cok duzgun buldum.

Esimin sevgilimin nisanlimin 7 ceddini hic stalklamadim. Herkes sizin kafasinizda yasamiyor.

Son düzenleme:
Belki o da biliyordu en başından diyorum bir de diyorum ki bilse beni böyle teselli eder miydi
Beni böyle teselli eder miydi derken? Ederdi. Neyse ne desem anlamayacaksın yaşayarak öğren. Ama sil o arkadaşını benden söylemesi başına çorap örer. Karakteri olan insan oturur düşünür sevgilim nasıl böyle bir şey yapar diye. 36 yaşındaki karta seni layık görmelerinden belli aslında ne oldukları da neyse. Arkadaşın kullanılıyor muhtemelen seni de o yola çekmeye çalışıyorlar amaç cinsellik,vakit geçirmece.

Benim arkadaşım da benden onu birileriyle tanıştırmamı isterdi ama ben sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Nişanlanınca facebookta fotoğraflarını gördüm. Çok karaktersiz insanlar var gerçekten, bekar arkadaşlarını da arkadaşlarına asılmak için kullanıyorlar.

Genc kızlarimizin hayali meslek edinmek kendi ayaklari ustunde durmak degil seyma subasi olmakken ben 21 yasindaki konu sahibini cok duzgun buldum.

Esimin sevgilimin nisanlimin 7 ceddini hic stalklamadim. Herkes sizin kafasinizda yasamiyor.
Siz kimsiniz ? Banane sizden yorumunuzdan fikrinizden. Benim yorumum üzerinden duyar kasmayın. Konu sahibinin düzgün olduğu yorumuma verdiği cevaptan belli saygılı terbiyeli.. Sizde zerresi yok şu yazdığı şeye bak. Benim muhatabım konu sahibi şimdi haddinizi bilin benim yorumu alıntılayıp cevap vermeye çalışmayıın.

15 yaş çok olsa da olmazdı emin ol. Jenerasyon farkı olacak sağlık problemi olacak ileride belki kuş eskisi gibi olmayacak sen gençliğinin en hızlı istekli döneminde adamı kovalayacaksın falan. Olmaz al genç yaşıtın denk birini bu yaşta adamlar zaten kolay kolay senin istediğin gibi aşk ilişki yaşamazlar bence. Yine genelleme yapmamak lazım ama görmüş geçirmiş tecrübe var öyle çılgın aşık olamazlar

Evet vallahi öyle ya olur da birgün boşanma durumları olursa güya aylık 30 bin tl talep edecekmiş 😒

Kadin talep etsin. Odeme gucu yoksa, gelirine gore bu uygunsuz rakamsa zaten baglanmaz ki.
Kalkip 10 bin kazanan adama 30 bin nafaka ode denmiyor.
30 bin baglanirsa adam ciddi büyük paralarla oynuyordur. E ödesin.

Öncelikle merhabalar ben fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Ben 21 yaşında genc bi kızım 5 ay önce okuldan yakın arkadaşım beni erkek arkadaşının arkadaşıyla tanıştırdı konserde tanıştık.Başta aramızdaki büyük yas farkından dolayı mesafeli yaklaştım (15) ama sonra görüştükçe kafa yapılarınızım acayip uyuştuğunu fark ettim.Biz görüşüp konusurken araya karantina felan girdi telefonl dışında asla gitmedim yanına tabiki.Çok ısrar etti geleyim alayım seni diye kabul etmedim.Bu dönemde yine arayıp sormalar devam ederken beni şeytan dürttü.Adamı araştırmak istedim,daha önce araştırmıştım elbet ama o kadar detaylı değil. Eski facebook adresini buldum baya eski ve ilişki durumunda EVLİ yazıyor. Eşiyle tek bir fotoğraf yok hiç biryerde ama hani aktif hesaplarına baktım eski fotoğraflar da dâhil parmağında yüzük denen bir şey yok adamın. Ben dayanamadım sordum sen evli misin diye.Başladı söylemeye karım benimle param için beraber ayrılmaya çalıştım beni bırakmıyor yüksek nafaka ile tehdit ediyor çaresizim bilmem ne.Ben de ona dedim ki ben evli biriyle asla olmam yapamam. Utanmadan diyor ki bunu yüzyüze niye söylemedin sen zaten benden çoktan vazgeçmissin.Kendini üste çıkardı bitirdim her şeyi yaklaşık bir haftadır konuşmuyorum. Kendime yediremiyorum ya nasıl haberim olmadan ikinci kadın olurum kim bilir onun eşi neler cekiyordur.Bana istemediklerimi bile alan bi adam bu karısına nelerin lafını yapıyordur düşünmek bile istemiyorum.En kötüsü de benim ona alışmış olmamdı nasip değilmiş deyip geçmek istiyorum arkadaşım falan da çok üzgün bilmeden buna vesile olduğu için fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.
birinci sorun senin 35 yaşında kendinden 15 yaş büyük bir insanla ne işin var. Akıl var mantık var 35 yaşında bir adam nasıl geçmişi temiz olabilir tabi ki evlenmiş evli yada boşanmış olacak. Başta herkesin kafa yapısı uyuşur yıllar geçtikten sonra beni anlamıyor yaş farkı çokmuş diye dert yakınırsın. çünkü 35 yaşında bir insanın hissettiği ile 20 yaşında bir kızın hissettiği asla bir olamaz. İkinci soruna gelince çok iyi olsaydı şayet karısı ile bu duruma gelmezdi sen birde karısına sor bakalım bu adam nasıl diye sana neler neler anlatır.

Konunun başında 21 yaşında bır kadının 36 yaşında birine bakmasinin şaka olduğunu sanmıştım ama konu baskaymis. Bence bu kadar büyük insanlarla fazla yakın olmayın hoşlanma sorununuz da olmaz böylelikle.

Yakin arkadasinizin sevgilisinin arkadasiymiş.
Arkadasinizin sevgilisi o adamin evli oldugunu biliyordur tabi ki susmuş pislik.

Başka bir konuda yazmistim kendi yaşadigim durumu, sizinkinin aynisi ama bendeki evli degil nişanliydi. Arkadaslari da bilip susmuşlardi. 👍 O kız arkadaşin hala o herifle birlikteyse gorusme derim.

Arkadaşın bilmiyor muydu? Yav blah blah
5 aydır araştırmadın şimdi mi araştırasın geldi ona bende pek inanamadım k.bakma
Ha 5 ay boyunca gemi turunda olsanız ha araştırmaya fırsatı olmadı dicem ama evdesin yani gayette araştırabilirdin

• Beğen
Reactions: JES
5 aydır araştırmadın şimdi mi araştırasın geldi ona bende pek inanamadım k.bakma
Ha 5 ay boyunca gemi turunda olsanız ha araştırmaya fırsatı olmadı dicem ama evdesin yani gayette araştırabilirdin

5 ay uzun bir süre, ben ilk haftalarda adamin nişanli oldugunu ogrenmistim ama arastirdigimdan değil tamamen tesaduf eseri görmüş bulundum. Kendim sosyal medya kullanmiyordum o zamanlar mesela ve tanistigim insanlarida didiklemiyordum acikcasi başima hiç o derece yalan soyleyen biri gelmemişti herkes sizin gibi her tanistigi insani gunlerce bilgisayar başinda arastirmiyor.

Şimdi olsa şimdi bile en fazla sosyal medya hesabini eklerim bakarim nasil arastirabilirsin ki birini internetten? O face hesabi olmasa ya da orada evli yazmasa nerden ogrencekti?

Benim nişanli çikan adamin face hesabinda tek bir ipucu dahi yoktu mesela nisanli olduguna dair arastirmaya kalksam bile, arkadaslari dahi bilipte susmuşlar kimse agzini açmiyordu "bu adam nisanli siz hayirdir" diyen olmadi tesaduf olmasa bilemiyorum ne zaman anlardim.

Önceki faydalarda açıklamıştın durumu aslında

Back
X