- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Moreunlucky
-
Kurtulmuşsun. Niyeti evlilik değilmiş bi de bu yönden bak.Öncelikle merhabalar ben fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Ben 21 yaşında genc bi kızım 5 ay önce okuldan yakın arkadaşım beni erkek arkadaşının arkadaşıyla tanıştırdı konserde tanıştık.Başta aramızdaki büyük yas farkından dolayı mesafeli yaklaştım (15) ama sonra görüştükçe kafa yapılarınızım acayip uyuştuğunu fark ettim.Biz görüşüp konusurken araya karantina felan girdi telefonl dışında asla gitmedim yanına tabiki.Çok ısrar etti geleyim alayım seni diye kabul etmedim.Bu dönemde yine arayıp sormalar devam ederken beni şeytan dürttü.Adamı araştırmak istedim,daha önce araştırmıştım elbet ama o kadar detaylı değil. Eski facebook adresini buldum baya eski ve ilişki durumunda EVLİ yazıyor. Eşiyle tek bir fotoğraf yok hiç biryerde ama hani aktif hesaplarına baktım eski fotoğraflar da dâhil parmağında yüzük denen bir şey yok adamın. Ben dayanamadım sordum sen evli misin diye.Başladı söylemeye karım benimle param için beraber ayrılmaya çalıştım beni bırakmıyor yüksek nafaka ile tehdit ediyor çaresizim bilmem ne.Ben de ona dedim ki ben evli biriyle asla olmam yapamam. Utanmadan diyor ki bunu yüzyüze niye söylemedin sen zaten benden çoktan vazgeçmissin.Kendini üste çıkardı bitirdim her şeyi yaklaşık bir haftadır konuşmuyorum. Kendime yediremiyorum ya nasıl haberim olmadan ikinci kadın olurum kim bilir onun eşi neler cekiyordur.Bana istemediklerimi bile alan bi adam bu karısına nelerin lafını yapıyordur düşünmek bile istemiyorum.En kötüsü de benim ona alışmış olmamdı nasip değilmiş deyip geçmek istiyorum arkadaşım falan da çok üzgün bilmeden buna vesile olduğu için fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ben ilk taşıdığımızda zengin oldugunu bile bilmiyordum ki..
Saflık değil de söyle açıklayayım maddi durum olarak Allah a şükür kötü düzeyde değiliz girdigimiz ortamlarda öyle oluyordu arkadaşımın beni benden daha kötü maddi durumu olan biriyle tanıştırmayacağını biliyordum tabiki ama bu karakteriz insanın çok daha iyiydi yoksa böyle bi beklenti içinde gitmemiştim bulusmayane desem bilemedim valla bu kadar saf olmayin o zaman yoksa cok daha fazla uzulursunuz
Arkadaşım 19 yaşında erkek arkadaşı 33 yaşında sizi iyice şoka uğratıyorum ama durumlar buArkadas sizden 3 yas buyuk olsa 24
Sevgisilisi ondan 3 yas buyuk olsa 27
27 yasinda adamin 36 yasinda arkadasi mi var?
Bu zincirin bir yerinde organik olmayan bir sey var zaten apacik.
Ya arkadasiniz da kendinden hayli buyuk bir adamla sevgili.
Ya arkadasinizin sevgilisi uygun bir yasta ama resmen adama ahlaksiz isler icin aracilik ediyor.
Takildiginiz kisilere dikkat edin.
Hatalarımdan ders çıkaracağım elbette ben babasız büyüdüm belki bir baba şefkati gördüm onda bilemiyorum maalesefArkadas dediklerin de acaip tipler, biri adamin evli oldugunu biliyor, oteki 21 yasindaki arkadasini 35lik adamla tanistiriyor??
Yani 20lik bir insanla 35lik bir insan nasil ayni ortamda bulunup arkadaslik edebilir ki zaten, 20lik cocuklar universiteye gidiyor 35likler is guc ev ekseninde.
Evli olmasindan once 35lik bir adamla isiniz neydi ki zaten? Bence kendi yasitlariniza yonelim hem de evli mi nisanli mi seklinde dertleriniz de olmaz.
Arkadaşım 19 yaşında erkek arkadaşı 33 yaşında sizi iyice şoka uğratıyorum ama durumlar bu
Allah korusun herkesi böyle bi durumdan özellikle de böyle bir eşten kocadan korusun ben öğrendiğindem beri kendimden çok o kadına üzüldümBalik bastan kokmus.
Butcenize uygun bir sadaka verin. Derin bir nefes alin ve ben ne yapiyorum diye sorgulayin.
Arkadaşım 19 yaşında erkek arkadaşı 33 yaşında sizi iyice şoka uğratıyorum ama durumlar bu
Cok teşekkür ederim abla tavsiyeniz için yemin ederim bir daha böyle bir duruma balıklama atlamayacağım yoksa canı yanan vakti çalınan ben olurmuşum bunu çok iyi anladımo da mı evli?
akıllı mantıklı yazıyorsun ama 19 yaşındaki çocukla yetişkin bir erkeğin ilişkisini normal görüyorsun hala bu kızla arkadaşlık ediyorsun seni de kendi çizgisine çekmesine müsade ediyorsun. fazla safsın( iyi niyet. toyluk).lütfen yaşına uygun kişilerle sevgili ol. en azından yaşının gerektirdiği sorunları yaşarsın ilişkilerinde.. kendisinden 15 yaş küçük kızla sevgili olmay çalışan çakallara yem olma.
Ya erken ya geç her türlü ögrendigim anda biterdi benim en çok korktuğum şey bu olay yuva yıkanın yuvası olmaz zaten bitirmeyip devam etseydim çıkar ilişkisine dönerdi olayBenim mal bı arkadaşım vardı evli bı adamla birlikte olan ki adam resmi nikahlı bile değildi. Karımı sevmiyorum ayrı yatıyoruz çocuklardan dolayı bosanamiyorum rezalet cikarir falan diye yalanlar soyluyodu sürekli arkadaşım da 18-19 yaşındaydı. Adam 40ina yakın. Çok söyledik kızım bu adam karısını sevmese ayrı yatsa 3 çocuk mu yapar gel etme diye. En son adamdan ne kazık yediyse ayrıldı. İyi siz erken farketmissiniz
Teşekkür ederim mantıklı düşününce arkadaşımla da bağımı koparmaya karar verdimYaşın küçük olsa da mantıklı birine benziyorsun. 35 yaşında evli adamla işin yok senin, hiç bir paylaşımın olamaz. Arkadaşın da muhakkak biliyordur evli olduğunu. Resmen üçlemeye kurban gitmişsin.
Ne adamla ne arkadaşınla muhattap ol bundan sonra. Arkadaşın da ne hali varsa görsün!
Yat kalk şükret yine ucuz kurtulmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?