Şaka gibi

Kurtulmuşsun. Niyeti evlilik değilmiş bi de bu yönden bak.

Konuyu açmadan verdiği hediyeleri kargolamayı düşünüyordum iş yerine artık bütün fikrim değişti hiç muhatttap olmadan eski hesabına kadar engelledim arkadaşımla da konuşacağım en yakın zamanda

ne desem bilemedim valla bu kadar saf olmayin o zaman yoksa cok daha fazla uzulursunuz
Saflık değil de söyle açıklayayım maddi durum olarak Allah a şükür kötü düzeyde değiliz girdigimiz ortamlarda öyle oluyordu arkadaşımın beni benden daha kötü maddi durumu olan biriyle tanıştırmayacağını biliyordum tabiki ama bu karakteriz insanın çok daha iyiydi yoksa böyle bi beklenti içinde gitmemiştim bulusmaya

Arkadas dediklerin de acaip tipler, biri adamin evli oldugunu biliyor, oteki 21 yasindaki arkadasini 35lik adamla tanistiriyor??

Yani 20lik bir insanla 35lik bir insan nasil ayni ortamda bulunup arkadaslik edebilir ki zaten, 20lik cocuklar universiteye gidiyor 35likler is guc ev ekseninde.

Evli olmasindan once 35lik bir adamla isiniz neydi ki zaten? Bence kendi yasitlariniza yonelim hem de evli mi nisanli mi seklinde dertleriniz de olmaz.

Arkadas sizden 3 yas buyuk olsa 24
Sevgisilisi ondan 3 yas buyuk olsa 27
27 yasinda adamin 36 yasinda arkadasi mi var?

Bu zincirin bir yerinde organik olmayan bir sey var zaten apacik.

Ya arkadasiniz da kendinden hayli buyuk bir adamla sevgili.

Ya arkadasinizin sevgilisi uygun bir yasta ama resmen adama ahlaksiz isler icin aracilik ediyor.

Takildiginiz kisilere dikkat edin.

Arkadaşım 19 yaşında erkek arkadaşı 33 yaşında sizi iyice şoka uğratıyorum ama durumlar bu

Hatalarımdan ders çıkaracağım elbette ben babasız büyüdüm belki bir baba şefkati gördüm onda bilemiyorum maalesef

Bana ilginç gelen 5 ay da nasıl anlamadın . Bende zamanında biriyle tanıştım.tabii benim amacım öyle vakit geçirmek eğlenmek falan . Şehirlerimiz 2 saat uzaklıktaydı .pat diye gelirdi , canım bişey istediğinde gönderirdi falan . Tabii hiç araştırma gereği duymadım umursamadığım için . Neyse bi sosyal medyasına bakıyım dedim . Öyle öyle derken adam evli küçük bir oğlu var .görüşüp anlatmak istediğini söyledi geldi yanıma . Dedikleri şeyler beni hayrete düşürdü . Karısı bunu kuzeniyle aldatmış , bu öğrenince karışı bunu bıçaklamış , oğlu ölmek Üzereymiş,kanser hastasıymış falan .. nasıl yalanlar ama . Neyse benim amacım eğlenmek ama karısı olan biriyle eğlenemem dedim koydum noktayı. Bir gün karısı aradı beni . Bana yalvarıyor numaranız telefonda kayıtlı mesajlarınızı gördüm aşkım yazıyordu diye. Ben söyleyemedim kadına çok üzüldüm . Tanımadığımı söyledim .
yani demem o ki ben umursamadığım bir adamın seceresini çıkardım ,siz 5 ay duygusal bir şeyler hissettiğiniz adamın medeni durumunu bile öğrenememişsiniz. Hayır en basiti adam 35 yaşlarında bu yaşta bir adamın evli olma ihtimali bile yüksektir ordan bile kuşkulanmalıydınız

Arkadaşım 19 yaşında erkek arkadaşı 33 yaşında sizi iyice şoka uğratıyorum ama durumlar bu

o da mı evli?
akıllı mantıklı yazıyorsun ama 19 yaşındaki çocukla yetişkin bir erkeğin ilişkisini normal görüyorsun hala bu kızla arkadaşlık ediyorsun seni de kendi çizgisine çekmesine müsade ediyorsun. fazla safsın( iyi niyet. toyluk).lütfen yaşına uygun kişilerle sevgili ol. en azından yaşının gerektirdiği sorunları yaşarsın ilişkilerinde.. kendisinden 15 yaş küçük kızla sevgili olmay çalışan çakallara yem olma.

Arkadaşının ve sevgilisinin evli olduğunu bilmeme ihtimali olduğunu sanmıyorum. Kesin biliyorlardır -seninle tanışmaya niyet ettiklerine göre...
Bence arkadaşınla da yolları ayir.
Ayrıca 15 çok yüksek bir yaş. Hele de yirmi yaşında gencecik bir kız icin

Cok teşekkür ederim abla tavsiyeniz için yemin ederim bir daha böyle bir duruma balıklama atlamayacağım yoksa canı yanan vakti çalınan ben olurmuşum bunu çok iyi anladım

Benim mal bı arkadaşım vardı evli bı adamla birlikte olan ki adam resmi nikahlı bile değildi. Karımı sevmiyorum ayrı yatıyoruz çocuklardan dolayı bosanamiyorum rezalet cikarir falan diye yalanlar soyluyodu sürekli arkadaşım da 18-19 yaşındaydı. Adam 40ina yakın. Çok söyledik kızım bu adam karısını sevmese ayrı yatsa 3 çocuk mu yapar gel etme diye. En son adamdan ne kazık yediyse ayrıldı. İyi siz erken farketmissiniz

Ya erken ya geç her türlü ögrendigim anda biterdi benim en çok korktuğum şey bu olay yuva yıkanın yuvası olmaz zaten bitirmeyip devam etseydim çıkar ilişkisine dönerdi olay

Yaşın küçük olsa da mantıklı birine benziyorsun. 35 yaşında evli adamla işin yok senin, hiç bir paylaşımın olamaz. Arkadaşın da muhakkak biliyordur evli olduğunu. Resmen üçlemeye kurban gitmişsin.
Ne adamla ne arkadaşınla muhattap ol bundan sonra. Arkadaşın da ne hali varsa görsün!
Yat kalk şükret yine ucuz kurtulmuşsun.

Teşekkür ederim mantıklı düşününce arkadaşımla da bağımı koparmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…