şaka mı bu beni mi çağırdılar

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
yıllar önce başvurduğum var mısın yok musun adlı yarışma programından aldıkları başvuru formumu incelemişler ve yeni başlayacak başka bir yarışma programına asıl olarak seçildiniz diye arayıp adresimi istediler yarışmayla ilgili bütün bilgileri göndercez dediler sadece bi çeşit bilgi yarışması olduğunu söylediler başka da bilgi vermediler. annemi de aramışlardı ama onun kargosu daha gelmedi. bu bi tesadüf mü ne ki bu böyle kafam karıştı ?

YA ŞİMDİ ÖĞRENDİM DOLANDIRICIYMIŞ BUNLAR KARGOYU ALMAZSAM BAŞIMA BİŞEY GELİRMİ ZATEN KARGO ÜCRETLİYMİŞ

Son düzenleme:
Doğrudur o doğru. Geçen Acun beni aradı, dedi işler kesat, kutu yarışmasına kaldık yine dedi. Hayırlısı olsun ne diyelim... Ayrıca aç dersen açarım ama kutumda büyük hissediyorum...

Bilmem :44:
Olabilir de olmayabilir de

Çok bilgi vermeyin
Form cidden ellerindeyse zaten çok soru sormalarına gerek yok değil mi ?

:44::44::44:

yine acun beye ait bir format mı peki?

değilse bilgi dolaşımı yapımı yasak olmalı diye düşünüyorum.

adresi istemeleri saçma geldi sonuçta doldurduğun forumda yazıyordur zaten ?

Doğrudur o doğru. Geçen Acun beni aradı, dedi işler kesat, kutu yarışmasına kaldık yine dedi. Hayırlısı olsun ne diyelim... Ayrıca aç dersen açarım ama kutumda büyük hissediyorum...

kardeşim yeteneksizsinize çıktı ama acun aramıyor nedense :)

Aradıkları numarayı internette arayınca daha birçok kişiyi böyle aradıklarını ve kargo masrafını alıcı ödemeli gönderdiklerini göreceksin. Bir de yarışmaya katılım ücreti istiyorlarmış 18 tl:))

2 hafta oncede benı aradı 0212 le baslayan bı numara arayan bır bayandı ....... ılemı göruşuyorum dedı bende evet buyrun dedım 2 yıl once bı yarışma proğramına basvuru yapmışsınız on elemesız bı sekılde yarışmaya hak kazandınız adresımı söyleyıp teyıt ettı adresıme evrakları yollucaklarmış odemelı bı şekılde yarışmanın adını sordum soylemedıler saka yaptılar sandım bakalım belkı gelır kargo

sadece adresimi istediler işte anlamadım hiçbişey evet kargo ücretini ben ödiycekmişim yarışma hangi kanalda ve acunun mu onuda bilmiyom ama acun bilgi yarışması yapmaz gibime geliyo bişey anlamadım ya

Inananmaaa arkadasım boyle seylere bak emnıyet her gun ınanmayın kanmayın dıye msj atıyor bence hangı kanaldaysa o zaman ara boyle bır prog varmı dıye. Bılgı al

Inananmaaa arkadasım boyle seylere bak emnıyet her gun ınanmayın kanmayın dıye msj atıyor bence hangı kanaldaysa o zaman ara boyle bır prog varmı dıye. Bılgı al

kanalı söylemedilerki bide adresten başka hiç bi bilgi istemediler ne olabilirki adresten ne çıkar ?

Yanılmıyorsam birkaç yıl önce, bbg yarışması yapıyoruz diye, dağ başında bir kulubede 4-5 genç kızı kilit altına aldılar...
Sizi birileri fena derecede işletmiş.
Prosedür böyle işlemez çünkü.
Bir daha ararlarsa telefonlarını alın ve polise bildirin.

korktum şimdi ya adresten başka bilgi almadılar ama

korktum şimdi ya adresten başka bilgi almadılar ama

Korkmayın.
Adresinizle ilgili bir şey yapamazlar zaten, siz söylemeseniz de ulaşabilirlerdi sonuç olarak.
Ama tekrar aramaları durumunda, en ufacık bir irtibatta, polise durumu bildirin.
Bir şey yapabileceklerinden değil ama, inanan insanlar olur, dolandırılırlar.
Bu sayede çoklu şikayetle, emniyet mensupları kısa zamanda onlara ulaşır.

bi de bu kadar çok kişiyi aramaları tuhafıma gidiyo çok merak ediyorum ne bu acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…