saka yaptim hamile degilmisim...

pourqua

Hosgeldin dünyama...
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
4.690
7
358
Diğer
bu baslik altinda yazmak iskence gibi...ama biraz destege ihtiyacim var sanirim...cok moralim bozuk yalnizim ve pes etmis durumdayim...daha 4 gun once hamileyim diye konu acmistim...ama degilmisim hayat da bana saka yapmis...ben su unlu ve kaliteli dedigimiz fortel testi var ya erken gebelik testlerinden ondan aldim ve adetime 2 gun kala yani 4 gun once yaptim pozitif cikti ve dun doktora gittim idrar testi negatif...alttan bakti ve kese yok kesinlikle hamile degilsin diyip bana adet olmam icin hap verdi.tabiki inanmadim cunkuu testim pozitifti nasil olurda yanlis cikabilir diye dusundum ve kan testi istedim yapmadi...supheli durumlarda yaparlarmis.ben yurt disinda yasiorum ve kan testi yapmiolar burda.tabiki tatmin olmadim ama yinede yikildim cunku cok umitlenmistim doktordan ciktim eve gelince inanilmaz agrim oldu ve aksamina adetim koptu.hala agrim cok fazla ama adetim cok az ve koyu renkte.simdi ben hamile degilmiydim %99luk dogru sonuc veren testlerden %1lik kismi mi bana denk gelmis...anlamis degilim hala.ya da hamileydim ama kontrolden sonra bebegimimi dusuruorum hic bi fikrim yok cok karmasigim cok yalnizim umutsuzum mutsuzum ve pes etmis durumdayim....isyan degil bu ama artik cocuk istemiorum...

allahtan umut kesilirmi.umudunu yitirirsen neyin kalırki.o istediği günde gelecektir yeterki dua et umudunu yitirme ve allaha sığın.

canım ya geçmiş olsun üzülme idrar testlerine artık güvenmiyorum bende. Fortel bile bunu yaptıysa artık. En iyisi adet günü geçtikten bikaç gün sonra kan testi yaptırmak.

canım ben her yazdığım topikte bunu söylüyorum aslaaaa idrar testi yapmayın..psikolojiniz maf olur..ben kendimden örnek vereyim size..benim kanda gebelik değerim 100 ken yani gebeliğim kesinken dahası kesem bile görünmüşken idrar testi yaptım sırf denemek için..2.çizgi silik bile çıkmadı biliyor musun?tek çizgi vardı..kan testi yaptırmayıp idrar testi yapsam o günlerde negatif nasılsa diye kendime dikkat etmicektim..ama sen yurtdışındaymışsın kan tahlili vermek sizde zorsa bilmiyorum burda acillerde bile yapılıyor :26:
bide ümitsizliğe kapılma lütfen..bak ben sana gene kendimden örnek vereyim..ileri derecede polikistik over hastasıyım + hormon sorunum var + prolaktinim 70 lerdeydi (normal değeri 19) + 3-4 ayda 1 adet oluyorum + hipofiz bezimde tümör var (hormonların yapıldığı yerde) +rahim ağzı yaram ve iltihabım vardı..bak ben 3 aylık hamileyimmmm..ilaç tedavisi ile hamile kaldım klomenle 2.ayımda..hep mücadele ettim hiç yılmadım her çöküntünün ardından geri kalktım..bana da hamile kalmadan 1 ay önce dr lar hamile teşhisi koydular değilmişim..bende çok kötü günler yaşadım..düşün yani bide bana dr hamile teşhisi koydu yıkılmamın boyutunu düşün..hamilesin dediler ertesi 2 gün sonra değerin düşmüş değilmişsin dediler özrü bile dilemediler..bende kavga ettim çıktım dr la..ama bak bu yıkıntının ertesi ayı hamile kaldım..hiç umudunu yitirme..benim bi sürü rahatsızlığım varken hamile kaldım sen neden kalamayasın ki?sadece zamanı var inan buna..içini ferah tut arkadaşım..Allah a dua et sadece sen..

Son düzenleme:

canım ya ağzım açık kaldı bu kadar probleme rağman hamilesin 3 aylık Allah'ın Takdiri işte sağlıklı kucağına alırsın inşallah

canım ya ağzım açık kaldı bu kadar probleme rağman hamilesin 3 aylık Allah'ın Takdiri işte sağlıklı kucağına alırsın inşallah

aminnnnn..tşk ederim arkadaşım..dr a gittiğimde dr ilk önce ne şikayetin var diyor ya ben bi saymaya başlıyodum adam kağıda yazıyor ya başını kaldırıp yavaş yavaş teker teker say diyodu dediğim gibi Allah tan ümit kesilmez..ben hiç kesmedim yılmadım hep savaştım..
Allah bebek isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş..hep dua ediyorum hep de edicem..olmamasını duygusunu en iyi ben biliyorum çünkü..ben daha bekarken dr lar bana kendi kendine çocuğun olmıycak tedavi görceksin dediler..ben bekarlıktan beri rahatsızlıklarından dolayı kadın doğumdan çıkamayan insanım..ben hamile kaldım ya hamile kalamayan arkadaşlar sizlerde lütfen yılmayın..pes ettiğiniz an yenilgiyi kabul etmiş,bebeğinizden vazgeçmiş olursunuz..bigün olucak inanın buna..sadece Allah en tez zamanda versin diye dua edin..tıp çok ilerledi..bebeği dölleyip rahme koyuyolar,bikaç seneye belki çok başka yöntemlerde çıkcak..yılmak yokkk

canım ya geçmiş olsun üzülme idrar testlerine artık güvenmiyorum bende. Fortel bile bunu yaptıysa artık. En iyisi adet günü geçtikten bikaç gün sonra kan testi yaptırmak.

bundan sonra hicbi teste guvenip yapmam zaten bilmiorum ara vericem artik cok yoruldum

allah bebegini sana bagislasin cnm ama inan umutlanip husrana ugramak cok kotu oluo bunu sende cok i biliosun cnm...ama niyeyse ben umudumu yitirdim

canim ayni durumdayiz bende yurt disindayim ve ayni durumdan magdurum test ikinci cizgi silik cikti cikti baktim herkes pozitiftir dedi sonra 10 gecti adetim idrarda cikmiyor benim hamileligim zaten gittim doktora sadece idrar testi yaiyorlarmis sen hamile degilsin dedi ultrasonla bile bakmadi cok sinirlendim anlatamam yasadiklarimi zaten bir tane bebegimde kurtaj oldum gelismedi bunlari yasiyorum hala bana normal bunlar diyor ya bakmiyorum ne hormonuma ne kanima nede inceleme yamiyor yani hersey normal onlar icin cok uzuluyorum bende bu yaz turkiyede bastan asagiya kontrol olcam karar verdim guvenmiyorum burdaki doktorlara allahim sana sabir versin ve bu acini mutlulukla sonuclandirsin insallah canim

hersey allahtan demkekten baska bisi gelmio elimden.yapicak bisi yok burdaki doktorlar icin cok basit.tr deki doktorlarin eli opulur valla.cok agrim var yoksa dusukmu yapiorum offffffffffffffff
.

ya canım lütfen böyle düşünme, sonra çok pişman olursun bunları düşündüğün için, bu dünyanın sonu değil ki, bebişin olmayacağı anlamına da gelmiyor neticede..benim anladığım kadarı ile, yani bu güne kadar yaptığım araştırmaya göre, hamilelik adet tarihi bir kaç gün geçmedikten sonra hangi testte çıkarsa çıksın sonlanabilen bir durum, yani testlerde pozitif çıksa bile adet ile birlikte atılabiliyor vücuttan, o yüzden arkadaşlar adetiniz geçmeden kesinlikle test yapmayın, sonucunda biz yıpranıyoruz..pourqua arkadaşım lütfen sonra pişman olacağın şeyler düşünme, hayatı oluruna bırak, ne demek bebek istemiyorum, Allahım sana en hayırlı zamanda nasip edecektir mutlaka..sabret arkadaşım lütfen..Allah seni korusun sen sağlıklı olduğun sürece herşey olur bunu unutma..moralini bozarak sağlığını da bozma lütfen..

canim cokkk uzuldummmmmmm....

sen nerde yasiyorsun? almanya filan mi?

baska marka idrar testi denerdim ben senin yerinde olsaydim....

canim, ama cok uzulme lutfen... Allah insallah zamani geldiginde saglikli bir cocuk nasip etsin.. oyle dusun...

burda da oyle cabuk kan testi yapmiyorlar.. benim idrar testlerinden baska carem yok... sok oldum ama simdi yaa...

canım ya inan çok üzüldüm,ama cok karamsar yaklaşıyosun,herşeyin hayırlısını iste,sana tanıdıgım birisinden bahsetmek istiyorum,15 yıllık evlilerdi ve 3defa tüp bebek yaptılar,hepsi olumsuz sonuçlandı,artık umudu kesip hayatlarına devam etmeye başladılarve sürekli kilo alması üzerine spor merkezine yazıldı,rejimle birlikde spora devam etti ,ve okadar kendısıne yüklenmişki karnına felaket agrılar giriyormuşve sonunda doktora gitmiş 7 aylık hamıle oldugunu öğrenmiş ,kadın şok olmuş ,inanamamış,ve doğum yaptı cok saglıklı bır oğlu oldu,demekki ALlahımdan ümidimizi kesmeyecekmişiz,vakti zamanı vardır,Allaha bol bol dua et herşeyin hayırlısını iste canım benim..

Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin canım. 1. tüp bebek denememde adetten 3 gün önce idrar testim pozitif çıktı çok sevinmiştim. 2 gün sonra kan testim 11 çıktı, adet günümde ise 5 e düştü. Kimyasal gebelikti. Bebeğim tutunmuş ama yeterince güçlü değilmiş devam edemedi. İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.inş en yakın zamanda gerçekten hamile kalırsın arkadaşım...

inanmıyorum hemde 7 aylık vay be şok olmuşlardır düşünsene öğrendikten 2 ay sonra anne olmuş ALLAH ım mucize ya ne güzel

ya bu gebelik testleri benim kafamı karıştrdı 1 sene de o kadar çok aldım ki artık almak bile istemiyorum ama ben düşük yapmadan önce özel bi poliklinkte test yaptrmştım gerçi evde test yapmştım pozitif çıkmıştı ama kanama olunca polikliğine gittim orda sordum onlarda olur normal falan dediler( sonra düşük oldu drm öle sölmşti bu dşük diye) ve test yaptılar ama görevli bana ded ki bizim testlerimizin yanlış çıkma ihtimali yok bize güvenin ileri teknolojik falan sakın evde yapmayın dedi neyse oradi testte yüzde yüz gebelik çıkmştı bence böyle yerlerde yaptrmak lazım ben artık kendimi sıkıp üzümiycem vakti zamanı gelince olur inş biz dua edelim gerisi rabbbize kalmış:)

canım aynı şeyler bende de var.polikistikoverim ve geç adet oluyorum..klomenle kaç ay denedik olmadı...prolaktin yüksek çıkıyor bazen.rahimagzında yara vardı dondurttuk...bi tek hipofiz bezini çok merak ediyorum ne durumda diye onu da hiç arastırmadılar...şimdi sende okuyunca daha bi merak ettim..baş agrıların oluyomu canım bu tümörden dolayı?ayrıca çok çok geçmiş olsun vede bebişin saglıcakla gelsin inşallah

tşk ederim..Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş..
benim senelerdir yaklaşık 15 senedir prolaktin sorunum var..bekarlıktan beri yani..bi göz dr una gitmiştim dr bana göz sinirlerin çökmüş daha detaylı bakılması lazım demişti..sonra dünya göz hastanesine gittim o zaman..orda dr tam yarım saat baktı çökme var ama doğuştan gibi görünüyor dedi..sonra bi devlet hastanesinde nörolojiye gitmiştim prolaktinim yükseliyor diye..dr benden mr istedi çekildim..mr ı kadın doğuma götürdüm dr bana senden bu mr ı kim istedi beynin yanlış yerinin mr ını istemiş dedi..yanlış mr çekmişler..mr sürekli çekilmiyor ya aylar sonra kadın doğumcum mr ı tekrar istedi hipofiz bezimde 5 milim tümör çıktı..benim görmemde sorun var sanırım göz dr una gittiğimde bile belli oluyor göz sinirlerimdeki çökme..hipofiz bezi göze bitişik çünkü..başım hamile kaldıktan sonra çokkkk ağrımaya başladı..önceden bu kadar ağrımazdı..hamilelikte prolaktin arttıkça tümörde büyürmüş herhalde tümörüm büyüyor..tabi yapılcak bişey yok şuan..nasip olur doğum yaparsam sonra mr a girerim tekrar..tümör 10 milimi geçmiş olursa ameliyat olmam gerekebilcek sanırım..öyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…