allahtan umut kesilirmi.umudunu yitirirsen neyin kalırki.o istediği günde gelecektir yeterki dua et umudunu yitirme ve allaha sığın.
canım ben her yazdığım topikte bunu söylüyorum aslaaaa idrar testi yapmayın..psikolojiniz maf olur..ben kendimden örnek vereyim size..benim kanda gebelik değerim 100 ken yani gebeliğim kesinken dahası kesem bile görünmüşken idrar testi yaptım sırf denemek için..2.çizgi silik bile çıkmadı biliyor musun?tek çizgi vardı..kan testi yaptırmayıp idrar testi yapsam o günlerde negatif nasılsa diye kendime dikkat etmicektim..ama sen yurtdışındaymışsın kan tahlili vermek sizde zorsa bilmiyorum burda acillerde bile yapılıyor :26:
bide ümitsizliğe kapılma lütfen..bak ben sana gene kendimden örnek vereyim..ileri derecede polikistik over hastasıyım + hormon sorunum var + prolaktinim 70 lerdeydi (normal değeri 19) + 3-4 ayda 1 adet oluyorum + hipofiz bezimde tümör var (hormonların yapıldığı yerde) +rahim ağzı yaram ve iltihabım vardı..bak ben 3 aylık hamileyimmmm..ilaç tedavisi ile hamile kaldım klomenle 2.ayımda..hep mücadele ettim hiç yılmadım her çöküntünün ardından geri kalktım..bana da hamile kalmadan 1 ay önce dr lar hamile teşhisi koydular değilmişim..bende çok kötü günler yaşadım..düşün yani bide bana dr hamile teşhisi koydu yıkılmamın boyutunu düşün..hamilesin dediler ertesi 2 gün sonra değerin düşmüş değilmişsin dediler özrü bile dilemediler..bende kavga ettim çıktım dr la..ama bak bu yıkıntının ertesi ayı hamile kaldım..hiç umudunu yitirme..benim bi sürü rahatsızlığım varken hamile kaldım sen neden kalamayasın ki?sadece zamanı var inan buna..içini ferah tut arkadaşım..Allah a dua et sadece sen..
canım ya ağzım açık kaldı bu kadar probleme rağman hamilesin 3 aylık Allah'ın Takdiri işte sağlıklı kucağına alırsın inşallah
canım ya geçmiş olsun üzülme idrar testlerine artık güvenmiyorum bende. Fortel bile bunu yaptıysa artık. En iyisi adet günü geçtikten bikaç gün sonra kan testi yaptırmak.
canım ben her yazdığım topikte bunu söylüyorum aslaaaa idrar testi yapmayın..psikolojiniz maf olur..ben kendimden örnek vereyim size..benim kanda gebelik değerim 100 ken yani gebeliğim kesinken dahası kesem bile görünmüşken idrar testi yaptım sırf denemek için..2.çizgi silik bile çıkmadı biliyor musun?tek çizgi vardı..kan testi yaptırmayıp idrar testi yapsam o günlerde negatif nasılsa diye kendime dikkat etmicektim..ama sen yurtdışındaymışsın kan tahlili vermek sizde zorsa bilmiyorum burda acillerde bile yapılıyor :26:
bide ümitsizliğe kapılma lütfen..bak ben sana gene kendimden örnek vereyim..ileri derecede polikistik over hastasıyım + hormon sorunum var + prolaktinim 70 lerdeydi (normal değeri 19) + 3-4 ayda 1 adet oluyorum + hipofiz bezimde tümör var (hormonların yapıldığı yerde) +rahim ağzı yaram ve iltihabım vardı..bak ben 3 aylık hamileyimmmm..ilaç tedavisi ile hamile kaldım klomenle 2.ayımda..hep mücadele ettim hiç yılmadım her çöküntünün ardından geri kalktım..bana da hamile kalmadan 1 ay önce dr lar hamile teşhisi koydular değilmişim..bende çok kötü günler yaşadım..düşün yani bide bana dr hamile teşhisi koydu yıkılmamın boyutunu düşün..hamilesin dediler ertesi 2 gün sonra değerin düşmüş değilmişsin dediler özrü bile dilemediler..bende kavga ettim çıktım dr la..ama bak bu yıkıntının ertesi ayı hamile kaldım..hiç umudunu yitirme..benim bi sürü rahatsızlığım varken hamile kaldım sen neden kalamayasın ki?sadece zamanı var inan buna..içini ferah tut arkadaşım..Allah a dua et sadece sen..
canim ayni durumdayiz bende yurt disindayim ve ayni durumdan magdurum test ikinci cizgi silik cikti cikti baktim herkes pozitiftir dedi sonra 10 gecti adetim idrarda cikmiyor benim hamileligim zaten gittim doktora sadece idrar testi yaiyorlarmis sen hamile degilsin dedi ultrasonla bile bakmadi cok sinirlendim anlatamam yasadiklarimi zaten bir tane bebegimde kurtaj oldum gelismedi bunlari yasiyorum hala bana normal bunlar diyor ya bakmiyorum ne hormonuma ne kanima nede inceleme yamiyor yani hersey normal onlar icin cok uzuluyorum bende bu yaz turkiyede bastan asagiya kontrol olcam karar verdim guvenmiyorum burdaki doktorlara allahim sana sabir versin ve bu acini mutlulukla sonuclandirsin insallah canim
bu baslik altinda yazmak iskence gibi...ama biraz destege ihtiyacim var sanirim...cok moralim bozuk yalnizim ve pes etmis durumdayim...daha 4 gun once hamileyim diye konu acmistim...ama degilmisim hayat da bana saka yapmis...ben su unlu ve kaliteli dedigimiz fortel testi var ya erken gebelik testlerinden ondan aldim ve adetime 2 gun kala yani 4 gun once yaptim pozitif cikti ve dun doktora gittim idrar testi negatif...alttan bakti ve kese yok kesinlikle hamile degilsin diyip bana adet olmam icin hap verdi.tabiki inanmadim cunkuu testim pozitifti nasil olurda yanlis cikabilir diye dusundum ve kan testi istedim yapmadi...supheli durumlarda yaparlarmis.ben yurt disinda yasiorum ve kan testi yapmiolar burda.tabiki tatmin olmadim ama yinede yikildim cunku cok umitlenmistim doktordan ciktim eve gelince inanilmaz agrim oldu ve aksamina adetim koptu.hala agrim cok fazla ama adetim cok az ve koyu renkte.simdi ben hamile degilmiydim %99luk dogru sonuc veren testlerden %1lik kismi mi bana denk gelmis...anlamis degilim hala.ya da hamileydim ama kontrolden sonra bebegimimi dusuruorum hic bi fikrim yok cok karmasigim cok yalnizim umutsuzum mutsuzum ve pes etmis durumdayim....isyan degil bu ama artik cocuk istemiorum...
canım ya inan çok üzüldüm,ama cok karamsar yaklaşıyosun,herşeyin hayırlısını iste,sana tanıdıgım birisinden bahsetmek istiyorum,15 yıllık evlilerdi ve 3defa tüp bebek yaptılar,hepsi olumsuz sonuçlandı,artık umudu kesip hayatlarına devam etmeye başladılarve sürekli kilo alması üzerine spor merkezine yazıldı,rejimle birlikde spora devam etti ,ve okadar kendısıne yüklenmişki karnına felaket agrılar giriyormuşve sonunda doktora gitmiş 7 aylık hamıle oldugunu öğrenmiş ,kadın şok olmuş ,inanamamış,ve doğum yaptı cok saglıklı bır oğlu oldu,demekki ALlahımdan ümidimizi kesmeyecekmişiz,vakti zamanı vardır,Allaha bol bol dua et herşeyin hayırlısını iste canım benim..
canım aynı şeyler bende de var.polikistikoverim ve geç adet oluyorum..klomenle kaç ay denedik olmadı...prolaktin yüksek çıkıyor bazen.rahimagzında yara vardı dondurttuk...bi tek hipofiz bezini çok merak ediyorum ne durumda diye onu da hiç arastırmadılar...şimdi sende okuyunca daha bi merak ettim..baş agrıların oluyomu canım bu tümörden dolayı?ayrıca çok çok geçmiş olsun vede bebişin saglıcakla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?