Şaka yollu şiddet

Kayınvalidenin yerinde olsam evine adım atmam. Ne demek kırılanın parasını alıyorum bu ne avamlık. Kimsenin hoşuna gitmez ard arda malına zarar gelmesi de parasını istemek ne?? Kızın hayatı ameliyat dan çıkmış şu derdine bak? Gelmeseler niye gelmediler dersin, gelince ee ben çağırmadım zaten malıma zarar veriyor!! Tek tek marka model falan belirttiğine göre tam bir görgüsüzsün sonradan görmesin! Sen o aletlere büyük paralar falan ödemiyorsun bizler burada servet ödüyoruz. Azıcık kendine gel belliki psikolojin yerinde değil millete azap olmuşsun 🤦‍♀️

Evladını ağır sağlık sıkıntısı yaşamış bir anne olarak sizi anlıyorum. Bazen öyle dolu oluyoruz ki olmadık yerde kavga çıkıyor. Verdiğiniz tepki abartılı ama aslında tüm bunalmışlıkla verilen bir tepki olduğunu düşünüyorum. Altı üstü bir makine diye düşünün. Aynı makineden bende de var. Bozmak gerçekten yetenek meselesi o ayrı mesele. Evladınız çok çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulur, bu son olur.

Eşinizle ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz. Ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Ama şiddeti affetmek şiddeti doğurur.

Burada birçok kadın alttan alta evliliği tavsiye ediyor ama sitede gördüğüm evlilik kadınlara vurulmuş pranga. Her şeyi eşi sorarak yaptığın, evinde huzurla oturamadığın bir kurum. Yürüyüşü bile eşine haber vererek yapıyorsun, düz yürümek bu.
Kesinlikle katılıyorum siteyi okudukça evlilikten iyice soğudum

Ya bazen erkeklerin böyle denyo hareketleri oluyor el kordinasyonlarini saglayamiyorlar stres altında iken . Ben şiddet kastı olduğunu zannetmiyorum. Daha önce böyle kavga aninda sizi tutup silkme gibi hareketleri yoksa genel bir öfke kontrol bozukluğu bence takmayın amaç şiddet değil demektir. Denge ve kontrolü saglayamamis gibi hareketlerinde o an

Olayı baştan anlatmak istiyorum. Kızım açık kalp ameliyatı oldu bu sebepten annem Almanya’ya yanımıza geldi büyük kızıma bakmak için. O gittiği gün kayınvalidem ve kayınpederim geldi. Nekahat döneminde bize yardım etmek istediler. Allah razı olsun lafım yok. Ama kayınvalidem tuttuğu elinde kalan bir kadın. Pat küt iş yapar. Benim bebeğime aldığım ek gıda için bir alet var buharlı pişirici. Onu bozdu oğluyla yıkarlarken. Ben de sinirlendim çünkü 1 değil 2 değil. Başka olaylara da sinirlendim çünkü sürekli laf sokuyor. Yani kısaca doldum doldum taştım bu noktada. Evi terkettim yürümek için dışarda da yağmur yağıyordu. Sadece baştan başa sokağı yürüyüp gelicem yani. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi devam. Benim tarzım bu. Yalnız kalınca ferahlıyorum. Ama eşim arkamdan geldi bir kavga bir gürültü eve dön ayıp ediyorsun bilmem ne. Tam dönecek gibi oldum dedim yürüyeyim çünkü sinirimi atamadım. Yürüyüm dedim eşim izin vermedi şakalaşırken bu beni merdivene itti dizimi vurdum. İşte o an içimde bir şey kırıldı. Sanki son kalan sevgi damlası gitti. O an dedim kızım sen bitmişsin. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Ama annem büyütüyorsun dedi. Bilmiyorum sizce? O bozulan eşya gözümde değil benim canımı acıtması gözümde. Sonrasında restorana götürdü otel ayarladı yılbaşında beni Prag’a götürecekmiş vs vs. Ama hala kızgınım ve kırgınım. Canını bilerek yakmam yakamam manyak mısın. Senin canın benimkinden değerli diyor bana. Özürler bilmem ne ama kafamda oturmayan bir şey var.
Sizin psikolojiniz normal değil yürümek yerine uzan bir yardım almanız gerekiyor . Eşiniz sizi prag’a tatile götürecekse yeni bir buhar pişiricisi de alırsınız. Olayları çok abartıyorsunuz. Benimde aynı marka süt sağma makinemi yanlışlıkla kayın validem zarar verdi yardım etmek isterken yaptı üzülmedim yenisini alırız dedik geçtik. Anneniz de yapabilirdi yıkarken o da bozabilirdi. Art niyet yok ki neden bu kadar büyütüyorsunuz. İglenmeseler bir dert ilenseler bir dert bu davranışlar zamanla eşinizi de sizden uzaklaştırır. Destek alın bence. Yaşadığını sürece bağlı psikolojininizin bozulduğunu düşündüm.

Benim malım kıymetli. Ayrıca öncesinde macbookumu da bozdu Dyson süpürgemi kırdı. Normal değilim evet çünkü bunlar aşırı pahalı ürünler. O buharlı pişirici philips avent 4 in 1 ve evet parayla alınıyor. Bozamaz.
O zaman bakıcı olarak çağırmayın. Kendi başınızın çaresine bakın.

Kayınvalidenin yerinde olsam evine adım atmam. Ne demek kırılanın parasını alıyorum bu ne avamlık. Kimsenin hoşuna gitmez ard arda malına zarar gelmesi de parasını istemek ne?? Kızın hayatı ameliyat dan çıkmış şu derdine bak? Gelmeseler niye gelmediler dersin, gelince ee ben çağırmadım zaten malıma zarar veriyor!! Tek tek marka model falan belirttiğine göre tam bir görgüsüzsün sonradan görmesin! Sen o aletlere büyük paralar falan ödemiyorsun bizler burada servet ödüyoruz. Azıcık kendine gel belliki psikolojin yerinde değil millete azap olmuşsun 🤦‍♀️
Hahajssjjss içimdeki ses tam olarak bu ya😂

Benim malım kıymetli. Ayrıca öncesinde macbookumu da bozdu Dyson süpürgemi kırdı. Normal değilim evet çünkü bunlar aşırı pahalı ürünler. O buharlı pişirici philips avent 4 in 1 ve evet parayla alınıyor. Bozamaz.
euro kazanıp euro harcıyorsunuz biz ne yapalım . Almanya'ya ben de defalarca gittim gezi amaçlı hiçte bahsettiğiniz kadar pahalı değil elektronik eşya,giyim kıyafet ,yiyecek uygun bence .Para ile alınacak şeyler için böyle tuhaf hareketleri olan insanlara benim hiç tahammülüm yok.Dünya malına bu kadar dertlenmeyin bugün var yarın yok.Ben kayınvalidenizin yerine olsam hayatta gelmem bir daha evinize.Kızınız için geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Olayı baştan anlatmak istiyorum. Kızım açık kalp ameliyatı oldu bu sebepten annem Almanya’ya yanımıza geldi büyük kızıma bakmak için. O gittiği gün kayınvalidem ve kayınpederim geldi. Nekahat döneminde bize yardım etmek istediler. Allah razı olsun lafım yok. Ama kayınvalidem tuttuğu elinde kalan bir kadın. Pat küt iş yapar. Benim bebeğime aldığım ek gıda için bir alet var buharlı pişirici. Onu bozdu oğluyla yıkarlarken. Ben de sinirlendim çünkü 1 değil 2 değil. Başka olaylara da sinirlendim çünkü sürekli laf sokuyor. Yani kısaca doldum doldum taştım bu noktada. Evi terkettim yürümek için dışarda da yağmur yağıyordu. Sadece baştan başa sokağı yürüyüp gelicem yani. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi devam. Benim tarzım bu. Yalnız kalınca ferahlıyorum. Ama eşim arkamdan geldi bir kavga bir gürültü eve dön ayıp ediyorsun bilmem ne. Tam dönecek gibi oldum dedim yürüyeyim çünkü sinirimi atamadım. Yürüyüm dedim eşim izin vermedi şakalaşırken bu beni merdivene itti dizimi vurdum. İşte o an içimde bir şey kırıldı. Sanki son kalan sevgi damlası gitti. O an dedim kızım sen bitmişsin. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Ama annem büyütüyorsun dedi. Bilmiyorum sizce? O bozulan eşya gözümde değil benim canımı acıtması gözümde. Sonrasında restorana götürdü otel ayarladı yılbaşında beni Prag’a götürecekmiş vs vs. Ama hala kızgınım ve kırgınım. Canını bilerek yakmam yakamam manyak mısın. Senin canın benimkinden değerli diyor bana. Özürler bilmem ne ama kafamda oturmayan bir şey var.
Kavga ederken diyorsunuz sakayla diyorsunuz anlamadim. Ama yanlislik birsey kirilabilir. Sizin saglik sorunları sebebiyle caniniz cok sıkılmış anlasilan ve haklisiniz destek almayi dusunmez msnz

Ortada şaka yok ki dümdüz şiddet🙄🙄🙄
Kendi de adama şakacıktan tekme atmış. Yaşadıkları şiddet mi şaka mı belli değil ama bence yapılmaması gerek. Ne kadın adama tekme atsın ne de erkek kadını itip düşürsün. İki küçük çocuğu olan anne babaya yakışmıyor.

Şu yorumunuzdan bile normal olmadığınız çıkıyor ortaya.. O zaman kimseye hizmetinizi yaptırmayacaksınız. Kıymetli eşyalarınızı kendiniz kullanın.

Gerçekten orda da mı pahalı bunlar?

Biz birini alırken ikisini de devlete alıyoruz vergiden🤔

Çok abartmışsınız çok.

Kalp kırmadan kendinizi ifade edebilirsiniz.

Konudan bagimsiz olarak sen de normal degilsin gibi geldi konu sahibesi, malim da malim diye yazmani hayretle okudum. KV sevmiyor olabilirsin, o zaman soylersin ayak altinda gezmez. BU arada ne halt yemeye geldiler onu anlayamadim zaten annen gelmis eviniz kac kisilik ki gelip bir de dolustular :KK51: Kocan da acaip, ailesi de acaip, cocugun iyilesince bence otur bosanmayi dusun.

para kolay mı kazanılıyor? sizin eşyanız değersiz olabilir ama benim de eşyam kıymetlidir mesela. kimsenin evinde eşyasına dokunmam. kullanmam. kullansam da çok dikkat ederim. kimse de benim eşyamı kullanamaz. kıramaz. kırarsa da alır. almak zorunda. ne demek canım yık, kır, dötünü dön git. yerine kim koyacak kırılan eşyayı?

konu sahibi sen de net ol. birini evinde istemiyorsan kibarca yolla. net olmak her zaman iyidir.

Back
X