Şaka yollu şiddet

Valla bu kadar esyami bozda biri ben de kizarim. Kizginligimi atacak yollar ararim. Disari cikip yuruyus yapmak da gayet hakli bir istek yani. Biraz kafa dagitmak istemis ne var bunda? Hic bi asirilik yok bu durumda. Macbook, dyson, avent buharli pisirici… Sirada ne var acaba.

Siddet konusunda bir yorumda bulunamayacagim. Saka mi, kizginlikla sakanin ayari mi kacti, bunlari yasayan kisi degerlendirebilir ancak.
Valla kayınvalidem hep benim paramla alınmış şeylere göz dikiyor.
Diğer konuda da yalvar yakar özür diledi. Şu zamana kadar hiç bir kötülüğüne şahit olmadım eşimin. Ve şaka yolluydu ben de tekme attım gülüşüyorduk. Hani çocuksu bi şakalaşmaydı.

Hayır davranmadı. Bir kere bile vurmadı. Psikolojik anlamda hep destek oldu. Ama yaşadıklarımız kolay değil. Büyük kızım gelişim geriliği gösteriyor. Almanca konuşamıyor diye engelli okuluna aevkedildi. Küçük kızım kalp hastası. Sanırım yorulduk ve bendeki tahammül kalmadı.
Onca zorluğun arasında size sıkıntı çıkartmayan eşiniz varken hep destek oldu diyorsunuz yani gerçekten yanlışlıkla yaptığına siz de inanıyorsunuz ki ,şu an o evi terk etmediniz o evde oturuyorsunuz ! peki neden son damla sevgi yani eşinize karşı sevginiz bitmiş miydi var mıydı böyle içinizde bir duygu var mıydı böyle bir yorgunluk bıkkınlık ?

Evet. Ya yenisini al ya da parasını ver diyorum.
Yaşadıklarınızdan sağlık sorunlarından sizin psikolojiniz yıpranmış sanırım. Daha önce kırdıklarının da parasını almışsınız bilerek tekrar yapmıyordur nasılsa parasını ödüyor. Eşimin annesini hiç sevmem hiç anlaşamayız ama bir eşyamı kırsa bozsa asla parasını ver demem ya eşim de anneme desin asla asla istemem. Biraz sakinleşmeye çalışın bence

Onca zorluğun arasında size sıkıntı çıkartmayan eşiniz varken hep destek oldu diyorsunuz yani gerçekten yanlışlıkla yaptığına siz de inanıyorsunuz ki ,şu an o evi terk etmediniz o evde oturuyorsunuz ! peki neden son damla sevgi yani eşinize karşı sevginiz bitmiş miydi var mıydı böyle içinizde bir duygu var mıydı böyle bir yorgunluk bıkkınlık ?
Terkettim diyelim ki henüz 6 aylık kalbinden ameliyatı 19 gün önce 9 saat ameliyat olmuş çocukla nasıl terkedip trye döneyim bana söyler misiniz? İçimdeki sevgi tabii ki bitmedi ama o an öyle hissettim. Çünkü tüüüüümmm yaşadıklarım eşimden kaynaklı ya da çocuklarımıN sağlığı ya da diğer şeyler birikti ve bir problem yükü olarak omuZlarımdan taştı.

Terkettim diyelim ki henüz 6 aylık kalbinden ameliyatı 19 gün önce 9 saat ameliyat olmuş çocukla nasıl terkedip trye döneyim bana söyler misiniz? İçimdeki sevgi tabii ki bitmedi ama o an öyle hissettim. Çünkü tüüüüümmm yaşadıklarım eşimden kaynaklı ya da çocuklarımıN sağlığı ya da diğer şeyler birikti ve bir problem yükü olarak omuZlarımdan taştı.
İçimde kalan son damla sevgi de bitti deyince acaba dedim çocuklar için evliliğini sürdüren bir kadın mı

Yaşadıklarınızdan sağlık sorunlarından sizin psikolojiniz yıpranmış sanırım. Daha önce kırdıklarının da parasını almışsınız bilerek tekrar yapmıyordur nasılsa parasını ödüyor. Eşimin annesini hiç sevmem hiç anlaşamayız ama bir eşyamı kırsa bozsa asla parasını ver demem ya eşim de anneme desin asla asla istemem. Biraz sakinleşmeye çalışın bence
Her seferinde değil ama ödüyor bazen. Umrum dışı şu an gerçekten. Olan eşyalara oluyor kendince bir sebebi vardır. Beyninin içine giremem ya. Cidden haklısınız ama çoookkk yorgunum aşırı derecede bittim.

İçimde kalan son damla sevgi de bitti deyince acaba dedim çocuklar için evliliğini sürdüren bir kadın mı
Yok canım. Evim var trde. Maddi varlığım da var. Kimsenin hayrına evli değilim. Hiç kimseye mecbur da değilim 3 Üni okudum. Yabancı dilim var. Şimdi istesem çalışırım ama elternzeit yani ebeveyn iznindeyim.

Yok canım. Evim var trde. Maddi varlığım da var. Kimsenin hayrına evli değilim. Hiç kimseye mecbur da değilim 3 Üni okudum. Yabancı dilim var. Şimdi istesem çalışırım ama elternzeit yani ebeveyn iznindeyim.
Anladım Rabbim evladınıza şifa versin . Kayınvalidenizle konuşun artık geldıgınde evınızde iş yapmamasını eşyalara dokunmamasını söyleyin

Çalışıyor musunuz bilmiyorum. Eve alınan eşyaları eşiniz aldıysa annesinin bozması, kırması durumunda imkan dahilinde eşinize tekrar aldırabilirsiniz. Biraz kendi başınızı yakmışsınız gibi olmuş. Eşya için küsüp daha kötü bişey yaşamışsınız. Yani parayla tekrar alınabilen şeyler vardır. Kırılan kalbiniz için ne yapabilirsiniz?

Anladım Rabbim evladınıza şifa versin . Kayınvalidenizle konuşun artık geldıgınde evınızde iş yapmamasını eşyalara dokunmamasını söyleyin
D.tü kurtlu 😂😂 keşke ah keşke dursa ama benim gibi tutamıyoruz küçük cadıyı kurcalıyor sağı solu 😂😂 şaka bir yana cidden gelmese hayrımıza ama vatandaşlığı var damlıyor oğlu çağrınca Trden 😒

Ay pardonda 19 gun once ameliyat olmus bir bebeginiz varken gozunuz 3 kurusluk buharli pisiriciyi gordu ve bunun icin huzurunuz mu kacti?

Azicik şükür yahu, minicik bebeginiz kalp ameliyati gecirmis, nazar cikti deyin gecin gidin.

Derdiniz yok dert arıyorsunuz diyecegim ama derdinizde var halbuki, ustelik kisisel mulkunuzde epey cokmus? Bilerek kirsin ya isterse sunun icin huzur mu kaçırılırmis?

Sakalasma mevzusuna yorum yapmiyorum karsilikli vuruşmuşsunuz, cilvelesme sekliniz sanirim.

Çalışıyor musunuz bilmiyorum. Eve alınan eşyaları eşiniz aldıysa annesinin bozması, kırması durumunda imkan dahilinde eşinize tekrar aldırabilirsiniz. Biraz kendi başınızı yakmışsınız gibi olmuş. Eşya için küsüp daha kötü bişey yaşamışsınız. Yani parayla tekrar alınabilen şeyler vardır. Kırılan kalbiniz için ne yapabilirsiniz?
Önceki mesajları okumanızı tavsiye ediyorum. 🙏🙏

Ay pardonda 19 gun once ameliyat olmus bir bebeginiz varken gozunuz 3 kurusluk buharli pisiriciyi gordu ve bunun icin huzurunuz mu kacti?

Azicik şükür yahu, minicik bebeginiz kalp ameliyati gecirmis, nazar cikti deyin gecin gidin.

Derdiniz yok dert arıyorsunuz diyecegim ama derdinizde var halbuki, ustelik kisisel mulkunuzde epey cokmus? Bilerek kirsin ya isterse sunun icin huzur mu kaçırılırmis?

Sakalasma mevzusuna yorum yapmiyorum karsilikli vuruşmuşsunuz, cilvelesme sekliniz sanirim.
Yok gözüm kayınvalidemi gördü bana ondan göründüler. 😅

Öncelikle çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. 🙏 Başlığı okuyunca direkt "şiddetin şakası olmaz" dedim. Ama bence eğer eşinizin şiddet uyguladığını düşünüyorsanız siz de uygulamışsınız, çünkü tekme atmışsınız. Birinizinki şaka diğerinizinki şiddet değil yani. Dediğiniz gibi çok yorgunsunuz, en çok da duygusal olarak. Böyle zamanlarda toleransımoz da azalır, daha kırılgan da oluruz. Eşinizin bu zamana kadar hiç şiddete eğilimli bir tavrını görmediğinizi de söylemişsiniz. Bulunduğunuz koşullarda kolay olmadığını biliyorum ama birazcık daha sakin kalmaya çalışın. İmkanlarınız dahilinde kendinize zaman ayırın, ihtiyacınız olan şefkati gösterin kendinize. Umarım her şey en kısa sürede yoluna girer. 🙏🌸

Çocuklarınızın da sağlık durumuna ayırmanız gereken maddi yükümlülüğünüz düşünüldüğünde böyle bir süreçte siz demeden sizden özür dileyip telafi edeceğini belirtmesi gerekir. Sakarlık olabilir normaldir, ama arkasından sizin demenize ihtiyaç duymadan hemen gelip kızım özür dilerim yine sakarlığıma geldi nereden aldıysanız hemen gidip yenisini alayım demiş olsa bu kadar yükseleceğinizi düşünmüyorum. Anlayış gösterilmesi, incelikle yaklaşılması gereken yıpranmaya müsait bir annesiniz. Hayatınızı zorlaştırmaları için değil kolaylaştırmaları için yanınıza gelmesi gerekiyor bu insanların. En basitinden sakarlığın farkında olarak pahalı eşyalarınıza hiç dokunmayabilirler, aksi durumda kötü niyet değil ama düşüncesizlik ve inceliksizlik aramanız çok doğal. Kendinizi bu şekilde açıklayabilirsiniz. Eşiniz konusunda da hassas anınızda gözünüzde büyüttüğünüz bir şey olduğunu düşünüyorum diğer yorumlarınıza bakarak. Bence açıkça maddi manevi kösteğe değil desteğe ihtiyacınız olduğunu racon keserek değil kibarlıkla anlatmanızda fayda var. Çocuklarınız için Allah'tan acil şifalar diliyorum, en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar umarım.

Back
X