- 15 Şubat 2024
- 2.013
- 2.077
- 53
- 32
Olayı baştan anlatmak istiyorum. Kızım açık kalp ameliyatı oldu bu sebepten annem Almanya’ya yanımıza geldi büyük kızıma bakmak için. O gittiği gün kayınvalidem ve kayınpederim geldi. Nekahat döneminde bize yardım etmek istediler. Allah razı olsun lafım yok. Ama kayınvalidem tuttuğu elinde kalan bir kadın. Pat küt iş yapar. Benim bebeğime aldığım ek gıda için bir alet var buharlı pişirici. Onu bozdu oğluyla yıkarlarken. Ben de sinirlendim çünkü 1 değil 2 değil. Başka olaylara da sinirlendim çünkü sürekli laf sokuyor. Yani kısaca doldum doldum taştım bu noktada. Evi terkettim yürümek için dışarda da yağmur yağıyordu. Sadece baştan başa sokağı yürüyüp gelicem yani. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi devam. Benim tarzım bu. Yalnız kalınca ferahlıyorum. Ama eşim arkamdan geldi bir kavga bir gürültü eve dön ayıp ediyorsun bilmem ne. Tam dönecek gibi oldum dedim yürüyeyim çünkü sinirimi atamadım. Yürüyüm dedim eşim izin vermedi şakalaşırken bu beni merdivene itti dizimi vurdum. İşte o an içimde bir şey kırıldı. Sanki son kalan sevgi damlası gitti. O an dedim kızım sen bitmişsin. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Ama annem büyütüyorsun dedi. Bilmiyorum sizce? O bozulan eşya gözümde değil benim canımı acıtması gözümde. Sonrasında restorana götürdü otel ayarladı yılbaşında beni Prag’a götürecekmiş vs vs. Ama hala kızgınım ve kırgınım. Canını bilerek yakmam yakamam manyak mısın. Senin canın benimkinden değerli diyor bana. Özürler bilmem ne ama kafamda oturmayan bir şey var.