Çorbalar Sakalacarpan Çorbası - Yurdum Salçası Sponsorlugunda

Evet herkes gibi bende tarifi bilsemde ismini ilk kez duyuyorum.Yeşil mercimek çok severim.Ve ben bunu yemek olarak tüketenlerdenim.Ama çorba olarakta neden olmasın.Oldukça güzel görünüyor.Ellerinize sağlık ve bol şanslar

İsim bomba yalnız elinize sağlık başarılar dilerim. gerçekten çok doyurucu besleyici görünüyor. Ramazanda ne güzel olur

Canım ellerine sağlık. Yeşil mercimek pek tüketilmez bizim evde. Ama hazır erişte de varken evde, bun deniycem mutlaka. Annem de çok sever kesin. Başarılar dilerim.

Bizim memlekette (Yani Tokat da) buna sacakli corba derler. Annem cok yapar bende cok begenirim. Ellerinize saglik.

Annemin de benim de çok yaptığımız bir çorbadır ama adını ilk defa duyuyorum. Çok lezzetli olur bayılırım
Rahmetli babaannem ek olarak tereyağında az un yakar eklerdi bu çorbaya, Allahım yok böyle bir lezzet

Ehliciğim harikasın eline emeğine sağlık. Yarışmada başarılar dilerim.

tesekkürler pinkciğim

sakalaçarpan çorbası demek,ismide çok orjinalmiş ehl_i keyfimValla ismi gibi kendisi de çok güzel olmuş canım benim,ellerine sağlık,ben bu çorbayı yapmayı bilmiyordum ama birkaç kere hazır çorbalarda alıp içmiştim ve beğenmiştim,bir de senin gibi evde yaptığımı düşünecek olursak
Mutlaka deneyeceğim ehl_i keyfim,eminim tadıda sunumu kadar güzeldir,yarışmada başarılar dilerim canım.

Denemeni tavsiye ederim yamukcum hem zaman acisindan hem de yapim açısından cok pratik bir çorba
Ellerine sağlık canım bizde de sakala sarkan denir çok da severim
Bizim burada sakala çarpan deniyor bir arkadas da sakala sünen deriz yazmış :) forum sayesinde kulturumuz de genisliyor

Sık yaptığım çorbalardandır,
Ellerine sağlık Ehl-i Keyf
Yarışmada başarılar diliyorum..
Adının sakala çarpan olduğunu bilmiyordum

adana yöresindede dul avrat ( kaba bi tabir kusura bakmayın ) yada parapara corbası denir bu corbaya elinize sağlık

Bizde de sakala sünen çorbası denir çok güzel oluyor. Yerken bir kaşık sarımsaklı yoğurt döküp karıştırınca da lezzetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…