- 6 Mart 2012
- 17.795
- 28.859
- 798
- 49
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
tesekkürler pinkciğimAnnemin de benim de çok yaptığımız bir çorbadır ama adını ilk defa duyuyorum. Çok lezzetli olur bayılırım
Rahmetli babaannem ek olarak tereyağında az un yakar eklerdi bu çorbaya, Allahım yok böyle bir lezzet
Ehliciğim harikasın eline emeğine sağlık. Yarışmada başarılar dilerim.
yapımı çok basit şiddetle tavsiye ederimCanım ellerine sağlık. Yeşil mercimek pek tüketilmez bizim evde. Ama hazır erişte de varken evde, bun deniycem mutlaka. Annem de çok sever kesin.Başarılar dilerim.
Cok tesekkur ederim )Evet herkes gibi bende tarifi bilsemde ismini ilk kez duyuyorum.Yeşil mercimek çok severim.Ve ben bunu yemek olarak tüketenlerdenim.Ama çorba olarakta neden olmasın.Oldukça güzel görünüyor.Ellerinize sağlık ve bol şanslar
Denemeni tavsiye ederim yamukcum hem zaman acisindan hem de yapim açısından cok pratik bir çorbasakalaçarpan çorbası demek,ismide çok orjinalmiş ehl_i keyfimValla ismi gibi kendisi de çok güzel olmuş canım benim,ellerine sağlık,ben bu çorbayı yapmayı bilmiyordum ama birkaç kere hazır çorbalarda alıp içmiştim ve beğenmiştim,bir de senin gibi evde yaptığımı düşünecek olursak
Mutlaka deneyeceğim ehl_i keyfim,eminim tadıda sunumu kadar güzeldir,yarışmada başarılar dilerim canım.
Bizim burada sakala çarpan deniyor bir arkadas da sakala sünen deriz yazmış :) forum sayesinde kulturumuz de genisliyorEllerine sağlık canım bizde de sakala sarkan denir çok da severim
Tamam Ehl-i Keyfim mutlaka deneyeceğimDenemeni tavsiye ederim yamukcum hem zaman acisindan hem de yapim açısından cok pratik bir çorba
Bizim burada sakala çarpan deniyor bir arkadas da sakala sünen deriz yazmış :) forum sayesinde kulturumuz de genisliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?