Sakallı İplerden Renk-Renk,Çeşit-Çeşit Neler Yapmışım Neler :)))

sifaa

Mucize Prenseslerim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
11.309
137
413

Sakallı iplerden bayağı birşeyler örmüşüm işte ilki bu kızlar daha önce mandallıktı ,kurpu kırılınca atmak istemedim o şekilde de kullanmak istemedim gazeteliğimin yokluğu ortadaydı tabi
hemen ördüm kapladım en sevdiğim renkle :hulya:

Buzdolabı Süsüm Püsküllü Mısır Süsüm

Misafir Çocuklar İçin Oyuncak Kovası

Bulaşık Makinası İçin Deterjan Kovası

Çamaşır Makinası İçin Deterjan Kovası

Tüm Deterjan Kutularını Bir Araya Topladığım Deterjan Kovası

Saç Tokalarım İçin

Şirin mi Şirin Renk-Renk Baharatlıklarım :lepi:

Son düzenleme:
çok güzel şeyler yapmışsın eline sağlık evin renklenmiştir

ay canım maşallah sana çok zevkli oluorr kirpi iple dimi bişiler yapmak hala bıkmadıysann sana tavsiem bide nazar boncu şeklinde kırlent ör canım çok harika duruyor koltukların üzerinde naszar boncuğu

çok güzel şeyler yapmışsın eline sağlık evin renklenmiştir
teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile5 evet yaaaa evim renk-renk-,cıvıl-cıvıl oldu yaaa daha güzelleri sizlerin olsun hihoyyyt
şifaa çok güzel şirin eşyalar olmuşlar ellerine sağlık :)
teşekkür ederim canım evet yaaa baktıkça içim açılıyor mutlu oluyorum olumunekankayizsmile daha güzelleri sizlerin olsun canım yerimseniben opuyorumnanaktan
ay canım maşallah sana çok zevkli oluorr kirpi iple dimi bişiler yapmak hala bıkmadıysann sana tavsiem bide nazar boncu şeklinde kırlent ör canım çok harika duruyor koltukların üzerinde naszar boncuğu
teşekkür ederim canım evet yaaaa hoş oluyorrr hatta bu kovalardan daha renk-renk yaptım onları hediye ettim bir bir kaydirigubbakcemile2 çok ördüm çokkk :hulya: yok bıkmadım canım örmekten zevk duyuyorum tavsiyeni çokkkk beğendim canım yerimseniben çok iyi fikir hiç düşünmemiştim hem oturma grubum mavi renkli nasıl uyumlu olur nasıl? ama eğer sen ördüysen canım resim ekleme,yollama gibi bir imkanın varsa hem emeğini görmüş olurum canımm tekrar teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile :1hug: a.s.

Son düzenleme:
tabii canımmm ama ben ceyizime yaptığım için içini doldurmadımm :):) aynen örülü şekilde çeker koyarım yarınn bende sende şimdi özendim çıtçıtlı tokalarımı koyduğum hasırdan küçük sepet vardı onu doluyorum onuda koyarım

maşallah canım neler hazırlıyosundur kimbilir çeyize olumunekankayizsmile inşallah canım güle-güle kullanmakta Rabbim nasip etsin canım çokkk teşekkürler canımmm paylaşımların için opuyorumnanaktan

maşallaah size yaa.nekadar marifetlisiniiiiz..bende kavanozlara bayıldım çok orjinal olmuuuuuş.harikaa güle güle kullanın

maşallaah size yaa.nekadar marifetlisiniiiiz..bende kavanozlara bayıldım çok orjinal olmuuuuuş.harikaa güle güle kullanın
canım çok sağol beğenmene sevindim evet baharatlıkları seve-seve kullanıyorum( marketlerde satılan garnitür kavanozu) daha güzelleri sizlerin olsun opuyorumnanaktan

eellerinize sağlık ne kadar güzel şeyler bunlar
ben mısırı çok beğendim

eellerinize sağlık ne kadar güzel şeyler bunlar
ben mısırı çok beğendim
teşekkür ederim canım evet mısır açıkcası çeyizimden zemuszemus daha güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…