Sakallı İplerden Renk-Renk,Çeşit-Çeşit Neler Yapmışım Neler :)))

cok begendim hepsini...gercekten cok sirin olmuslar...ellerine saglik..iyi gunlerde kullan..

vay hamarat kadın seni çok hoş çok beğendim cnm çok ciciler güle güle kullan bi ben beceremiyorum bunlarıbilmiyorumkismile

cok begendim hepsini...gercekten cok sirin olmuslar...ellerine saglik..iyi gunlerde kullan..

canım benim çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerle olsun kaydirigubbakcemile5

vay hamarat kadın seni çok hoş çok beğendim cnm çok ciciler güle güle kullan bi ben beceremiyorum bunları
canım benim çok teşekkür ederim en güzelleri sizlerin olsun canım aslında bu ip örmek gayet basit,herhangi bir zorluğu yok canım inşallah en güzelleri senin mağrifetlerinden çıkar yerimseniben :hulya:

Son düzenleme:
aslında istesem yapamıcam şey yok bunu tığla düz ördün dimi yuvarlak yaparak çogalatarakmı ördün ayy pek anlamıyorum ya bildiklerim bu ama gösterilse yaparım hemen kaparım da uğraşmıyorum şahsen:jeyyar::roflol:

yok canım mısır hariç hepsini şişle ördüm,normal yoğurt kovalarına 90 ilmek ördüm ( 1 sıra ters,1 sıra düz olarak ) boyu 1 karışı az geçecek şekilde ördüm,sonra kestim dikddörtgen bir şekil oluyor yanlarını diktim,altını artı şekilde diktim ( mantı büker gibi ) sonra kovaya geçirdim canım

baharatlıkları ise 30 ilmekle başladım kavanozun boyuna kadar ördüm,kestim yandan diktim kavanoza geçirdim :hulya:

inşallah yardımcı olabilmişimdir canım kolaylıklar yerimseniben olumunekankayizsmile

kolaymış kız hem çok kullanışlı hemde çok hoş sağol cnm bilgiler için en kısa zamanda bende denemelere başlıcam bakalım becerecekmiyim zamanında çok ördüm ama şimdi bıraktım unutmamışsam yaparım

şifaacım ellerine sağlık,ne güzel işler yapmışın sen öyle.
özellikle baharatlıklara bayıldım...a.s.

eeee tabi yaaa bacımmm yerimseniben ne demişler '' bil de unut '' demişler kaydirigubbakcemile3 yaparsın canım yaparsın ne demek canım yaaa hakikaten kolay :hulya: ama sende resimle olumunekankayizsmile canımmm takıldığın bişi olursa bana ulaş canm seve-seve ,elimden geldiğince yardımcı olmayı isterim :lepi:

şifaacım ellerine sağlık,ne güzel işler yapmışın sen öyle.
özellikle baharatlıklara bayıldım...a.s.
teşekkür ederim hemşom yaaaa çok sağol olumunekankayizsmile :hulya: uydurdum-kaydırdım baharatlık yaptım canım hem ip artmıştı değerlendirdim işte severim bu tür şeyleri canım daha güzelleri sizlerin olsun canım olumunekankayizsmile kendine cici bak canımm çokkk öptümmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
saol bitanem inş becerebilirim ne kadar ip gidiyor cnm kaç numaralı şişle ördün:uhm:

bu sakallı ipdende ne yapılsa çok sevimli oluyo, sende harika işler yapmışsın ellerine sağlık şeker a.s.

ellerinize saglık hepsi birbirinden şeker olmuş bayıldım baharatlıklara
teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerle olsun olumunekankayizsmile

eline sağlık hepsi çok şirin olmuş
teşekkür canım daha güzelleri sizlerin olsun vereliniortak

bu sakallı ipdende ne yapılsa çok sevimli oluyo, sende harika işler yapmışsın ellerine sağlık şeker a.s.
çok teşekkür ederim canım en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile yerimseniben

çok yaratıcısın cnm :) özellikle baharatlıklarına bayıldım..renk renk çok hoş olmuşlar..
güzel günlerde kullan hepsini...

çok yaratıcısın cnm :) özellikle baharatlıklarına bayıldım..renk renk çok hoş olmuşlar..
güzel günlerde kullan hepsini...
evet canım maksat değişiklik olsun dedim zemuszemus çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5

çok iyi fikir ya süper olmuş bende yapıcam :) paylaştıgın için teşekkürler yenı fıkırlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…