Sakallı İplerden Renk-Renk,Çeşit-Çeşit Neler Yapmışım Neler :)))

çok iyi fikir ya süper olmuş bende yapıcam :) paylaştıgın için teşekkürler yenı fıkırlerini bekliyoruz
çok teşekkür ederim canım yap canım :hulya: olumunekankayizsmile sanada kolaylıklar daha güzelleri senin olsun yerimseniben

çok şeker bunlar yaa ellerin dert görmesin,bende yapacağım en kısa zamanda kendime kalemlik,toka kutusu birde krem kutusu aklinialirimsmile

çok şeker bunlar yaa ellerin dert görmesin,bende yapacağım en kısa zamanda kendime kalemlik,toka kutusu birde krem kutusu aklinialirimsmile
teşekkürler canım benim yap tabi bayağı kolay oluyor örmesi canım benim en güzelleri senin olsun inşallah kaydirigubbakcemile5 kolaylıklar olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

çok şirinlerr , tam benlik rengarenk
ellerinize sağlık ...

maşallah şifaacım hepsi negüzelolmuş bende damacana için örmüştüm sakallıdan marifetlisin vallaaaa:hulya: kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

maşallah şifaacım hepsi negüzelolmuş bende damacana için örmüştüm sakallıdan marifetlisin vallaaaa:hulya: kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
canım benim çok sağolasın olumunekankayizsmile aaa sende ne güzel düşünmüşsün,örmüşsün ellerine sağlık canım,iyi-güzel günlerde kullan canım alkisalkisalkis daha-daha güzelleri sizlerin olsun canım opuyorumnanaktan

ayy gerçekten hepsi çok güzel deniycem ama özellikle o kavanozlar çok güzel olmuş.bende de çok var.normalde hoş görünmüyo ama bu şekilde süper olmuş eline sağlık.bişey soracaktım onu düz işleyip mi birleştiriyosun

gerçekten süper görünüyolar nasıl yaptıysan bizede sölede bacım bizde yapalım ya ben böle şeyleri çok seviyorum bende sakallı ipten oğluma kedi ve tavşan yaptım ama hiç bu tur şeyler aklıma gelmedı elıne sağlık çok şık duruyo bende yapmak ısterım tarıf edersen sevınırım cnm

bende hazır örülmüş vardı.perde yapmıştım kalan iple de kırlent yapacaktm örüp bırakmştım.onunla da kutuyu süsledim çok güzel oldu.

ayy nası cici olmuşlar yaa.bayıldımm.ellerine sağlık canımcım

ellerine sağlık
teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5 teşekkürler canım,en güzelleri sizlerin olsun o küçük kavanaozlar 30 ilmek başladım 1 ters 1 düz olarak ördüm sonra yanını diktim canım üst tarafını kurdela geçirdim hemde biraz bolluk vardı onu engellemiş oldum canım sanada kolaylıklar :hulya: kaydirigubbakcemile5
şifa ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bizede fikir oldu
teşekkür ederim canım en güzelleri sizlerin olsun canım olumunekankayizsmile
ayy nası cici olmuşlar yaa.bayıldımm.ellerine sağlık canımcım
teşekkür ederim canım eve bir renk geldi hatta rengarenk renk geldi hihoyyyt daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile
ellerine saglık cok güzel olmus hepsi
teşekkür ederim canım en güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5

aaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar güzeller canım ellerine sağlık.bende elişine çok merkalıyım ama böyle bişeyler hiç yapmadım süper olmuşlar hepside

aaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar güzeller canım ellerine sağlık.bende elişine çok merkalıyım ama böyle bişeyler hiç yapmadım süper olmuşlar hepside
teşekkür ederim canım :hulya: en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile

baharatlığım

saç tokalarım için
:hulya: yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…