çok teşekkür ederim canım yap canım :hulya: olumunekankayizsmile sanada kolaylıklar daha güzelleri senin olsun yerimsenibençok iyi fikir ya süper olmuş bende yapıcam :) paylaştıgın için teşekkürler yenı fıkırlerini bekliyoruz
teşekkürler canım benim yap tabi bayağı kolay oluyor örmesi canım benim en güzelleri senin olsun inşallah kaydirigubbakcemile5 kolaylıklar olumunekankayizsmile opuyorumnanaktançok şeker bunlar yaa ellerin dert görmesin,bende yapacağım en kısa zamanda kendime kalemlik,toka kutusu birde krem kutusu aklinialirimsmile
teşekkürler canım en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmileçok şirinlerr , tam benlik rengarenk
ellerinize sağlık ...
canım benim çok sağolasın olumunekankayizsmile aaa sende ne güzel düşünmüşsün,örmüşsün ellerine sağlık canım,iyi-güzel günlerde kullan canım alkisalkisalkis daha-daha güzelleri sizlerin olsun canım opuyorumnanaktanmaşallah şifaacım hepsi negüzelolmuş bende damacana için örmüştüm sakallıdan marifetlisin vallaaaa:hulya: kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım daha güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5ellerine sağlık
teşekkürler canım,en güzelleri sizlerin olsun o küçük kavanaozlar 30 ilmek başladım 1 ters 1 düz olarak ördüm sonra yanını diktim canım üst tarafını kurdela geçirdim hemde biraz bolluk vardı onu engellemiş oldum canım sanada kolaylıklar :hulya: kaydirigubbakcemile5ayy gerçekten hepsi çok güzel deniycem ama özellikle o kavanozlar çok güzel olmuş.bende de çok var.normalde hoş görünmüyo ama bu şekilde süper olmuş eline sağlık.bişey soracaktım onu düz işleyip mi birleştiriyosun
teşekkür ederim canım en güzelleri sizlerin olsun canım olumunekankayizsmileşifa ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bizede fikir oldu
teşekkür ederim canım eve bir renk geldi hatta rengarenk renk geldi hihoyyyt daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmileayy nası cici olmuşlar yaa.bayıldımm.ellerine sağlık canımcım
teşekkür ederim canım en güzelleri sizlerin olsun kaydirigubbakcemile5ellerine saglık cok güzel olmus hepsi
teşekkür ederim canım :hulya: en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmileaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar güzeller canım ellerine sağlık.bende elişine çok merkalıyım ama böyle bişeyler hiç yapmadım süper olmuşlar hepside
çok teşekkür ederim canım en güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmileçok şekerler yiyesim geldi valla cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?