Sakallı ipten koltuk örtülerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nutez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya harika gözüküyolar bunlar pofuduk pofuduk
bende eşimi askere gönderince neyle oyalansam diyodum bu çok iyi fikir hihoyyyt
hem ben koltuk takımımı hep turkuaz kahve istemiştim ama krem kahve olmuşlardı şimdi krem kısımları bu şekilde kaplayabilirm :jeyyar:
ama iki adet 3 lü koltuk ve 6 adet mindere kaç kilo ip gider sanki düşündüğümden masraflı olcak gibi

Konu başlığını okuyunca "sakallı ipten koltuk örtüsümü olurmuş canım" dedim. Ama gel görki oluyormuş, hemde mis gibi. Ne kadar yakışmış. Bende isterim:smiley-cool:

çok sağolun canlarım ...yavaş yaaş yaparsın canım ya eline para geçtikçe yaparsın zorlamaz inan

ellerinize sağlık süper güzel olmuş ben de lila ve mor ile yatak odası halısı örmek istiyorum aklınızda bir model varsa benimle paylaşırsanız sevinirim

:lepi:ay canim cok guzel olmus yaa,eline ,koluna saglik harika valla,,
gorunce bende heveslendim simdi ama yapabilirmiyim ki,,mesela asagi yukari kac ip gitti,herhangi bi kalibin varmi,yoksa goz karari koltuguna goremi yaptin,benden yapsammi acaba,becerebilirmiyimki,massallah sana,bravo:hooray:

kesinlikle becerirsin yazının sonrasınıda oku canım yazmıştım açıklamalarını.

canım meraba ben bişey daha sorucam ben klozet takımı örmek için ip aldım bana ipleri aldığım yerden 5 numara şiş verdiler sen klozet takımını kaç numarayla ördün sence 5 numara uygunmu....

çok güzel olmuşlar.benimde aynı ipten 50 ye 50 yer minderlerim var resim eklicektim ama eklemeyi beceremedim sanırım neyse hoşçakalın..

ya bunlar cok gzuel olmus senden rıcam koltuk takımının tamamına kac kılo ıp gıttı ve kac numarayla ördün son bsıey daha sorcam ınce ıpmı yoksa kalın ıp mı cevaplarsan cok sevınırım

canım ellerin kollarına sağlık hepsi çok güzel olmuş
bedne kalın olanında naldım yuvarlak bi paspas örmek için ama 1 kilodan fazla gidecek gibi yaaa bu iyi olsaydı yolluk da örecektim şimdi çok ip gidecek gibi geldi 6 metrekare bi yolluğa ne kadar gider sizce paspas yarım metrekare filan oluyo incesinden alsam daha mı az ip gider acaba astarı yüzünü geçmesin sonra

valla süper nutez
emeğine ve ellerine sağlık
bendede yer minderi var simli olanından cok sık duruyo özellikle akşam ışık yanınca simler parlıyo cok gösteişli duruyo
koltuktada cok süper durur valla
yapacak arkadaşlara tavsiye
simlisinide düşüne bilirsiniz

bayıldım ellerinize sağlık çok beğendimbende yapayım diye düşündüm ama benimki oturma gurubu minderli degil çekyat gibi.kol kısımlarıda kumaş.nasıl yapılabilir sizce

bayıldım ellerinize sağlık çok beğendimbende yapayım diye düşündüm ama benimki oturma gurubu minderli degil çekyat gibi.kol kısımlarıda kumaş.nasıl yapılabilir sizce

cnm sende dikdörtgen şeklinde ,büyük ,tam çekyatın üztünü kaplycak şekilde ör.çekyatın katlanan yeri varya oradan lastik ğeçirirsen hiç kaymazda çıkmazda

canım ben şuan kalınından hole yolluk takımı yapıyorum 3kl ip şu ölçülerde yolluk çıkarıyor benim karışım 20 santim oradan hesapladım( 4 karış en yani 80 santim,,,8 karış boyyaniaşağı yukarı 1.metre 60 santim)bunlar bana yetiyor çok büyük yapmıyorum makinaya girip yıkanbilmesi için parça parça yapıcam benim hole 3 parça 4 parça yeter.kilosı 12.500 den hesaplayın.benim bir yolluğum40 tl dersek her yönden kazançlıyım çünkü halılar daha pahalı ve makinada yıkama şansım yok onları.

nutez , koltuk örtülerin çok hoş olmuş güle güle kullan , koltukların aynı benimkinden , örtünün takılışını gösterirken gördüm , çok şaşırdım.
Biz koltukları özel yaptırmıştık aynısını görünce hem sevindim hem şaşırdım:))

birde bende yatak odama yolluk tarzı birşey örmek istiyorum , nasıl yapıyorsunuz?? biraz tarif eder misiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…