nutez , koltuk örtülerin çok hoş olmuş güle güle kullan , koltukların aynı benimkinden , örtünün takılışını gösterirken gördüm , çok şaşırdım.
Biz koltukları özel yaptırmıştık aynısını görünce hem sevindim hem şaşırdım:))
birde bende yatak odama yolluk tarzı birşey örmek istiyorum , nasıl yapıyorsunuz?? biraz tarif eder misiniz ??
anladım canım çok sağol ben kalın alarak hata yapmışım ince iple yapmak daha iyi çünkü 1 kilo ip bitti daha paspasın yarısı bitti yolluk yaparsna inceyle yapıcammm
koltuklarım ince ip ile yolluklar kalınla canım daha iyi oluyor 80 e 1.60 yolluk 3 kilodan çıkıyor kalın ip ile.
ellerine sağlık çok güzel olmuş yastık kılıflarına femuar mı diktin ,sadece sakallı ipten mi ördün kılıfları yoksa içine ip karıştırdınmı canım cevaplarsan sevinirimkaydirigubbakcemile3
canım yine ben kusura bakma senden heveslendim çok beğendim örmek istiyorumda üst yastık kılıflarınıda komple mi ördün yoksa sadece geçirmeli yaptın kaç numara şişle ördün benimde oturma odamın koltukları senin modelinden yanları krem benim içine mor yada pembe yapmayı düşünüyorum ikiters iki düz mü ördün ekleyerek mi ördün ne çok soru sordum kusuruma bakma diğer sayfaları okudum ayrıca krem olanın alt kısmına bütün örmüşssün galiba sence tek tek mi yoksa bütün hangisi kullanışlı?
nutezciğim günaydın
ben birşey daha sormak istiyorum , halıyı kaç numara şişle örüyorsun??
Bİrde tam olarak almam gereken ip nedir ?? yani 3 - 4 kg sakallı ip alırsam arasına katmak için başka ip almama gerek var mı??
int.araştırdım biraz , makrema ipi falan diyorlar , bende bu örgü işlerine sizden gördükçe heveslendim.Ne alıcam ,nasıl karıştırıcam bilmiyorum.Yardımcı olursan sevinirim.
Gerçi elinden geldiğince yardım ediyorsun ama bu konuda seni son kez rahatsız edeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?