Sakallı ipten koltuk örtülerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nutez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende yaptırdım sayılır kasasını beğenmiştim rengini kumaşını beğenmemiştim derisini ve kumaş kısmını seçip yaptırdım izmirde ama.

birde bende yatak odama yolluk tarzı birşey örmek istiyorum , nasıl yapıyorsunuz?? biraz tarif eder misiniz ??

canım ben hole başladım aynısını yatak odasınada yapıcam ölçüler standart takımlara yakın oluyor benim tarifim.
44 ilmek başladım 11 ters 11 düz örüyorum.
göz kararı kare gibi kutucuk olsun diye bir süre sonra terslere düz düzlere ters devamediyorumki kutucuk kutucuk oluyor.
sebebi( terse düşün sakalla düze düşen sakal farklı bir yüzde iki sakalı eşitlemiş oluyorum
bu şekilde 8 karış örüyorum.o bitince aynısına yeniden başlıyorum oda bitince ikisini yan yana birleştirip dikiyorum.
2 parça örüyorum çünkü ağır oluyor yoruyor.bitince koyarım resmini.
yarım marım yükledim canım fikir olsun.

canım bu işaretli yerler kutucuklarım kare kare yapıyorum yani 11 ilmek ters 11 ilmek düz oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olmuş canım güle güle kullan ellerine sağlık peki sen bunu düzmü ördün nasıl yaptın canım

anladım canım çok sağol ben kalın alarak hata yapmışım ince iple yapmak daha iyi çünkü 1 kilo ip bitti daha paspasın yarısı bitti yolluk yaparsna inceyle yapıcammm

anladım canım çok sağol ben kalın alarak hata yapmışım ince iple yapmak daha iyi çünkü 1 kilo ip bitti daha paspasın yarısı bitti yolluk yaparsna inceyle yapıcammm

koltuklarım ince ip ile yolluklar kalınla canım daha iyi oluyor 80 e 1.60 yolluk 3 kilodan çıkıyor kalın ip ile.

koltuklarım ince ip ile yolluklar kalınla canım daha iyi oluyor 80 e 1.60 yolluk 3 kilodan çıkıyor kalın ip ile.

kalın çok güzel duruyo tabiii daha tok duruyo halı gibi ama çok ağır oluyo yaa bide dediğim gibi ya biz 8 numarayla ördüğümüz için çok ip gider bilmiyorum yada dediğin gibi parça parça yapmak lazım

ellerine sağlık çok güzel olmuş yastık kılıflarına femuar mı diktin ,sadece sakallı ipten mi ördün kılıfları yoksa içine ip karıştırdınmı canım cevaplarsan sevinirimkaydirigubbakcemile3

Ancak bu kadar açıklamalı anlatılabilirdi , çok teşekkür ederim canım :)) en kısa zamanda bende başlayacağım

fermuar yok canım geçirme usulü yaptım lastik var bir kaç sayfa önce yazmıştım sanırım bir bakabilirmisin bulamazsan anlatayım hayatım

canım yine ben kusura bakma senden heveslendim çok beğendim örmek istiyorumda üst yastık kılıflarınıda komple mi ördün yoksa sadece geçirmeli yaptın kaç numara şişle ördün benimde oturma odamın koltukları senin modelinden yanları krem benim içine mor yada pembe yapmayı düşünüyorum ikiters iki düz mü ördün ekleyerek mi ördün ne çok soru sordum kusuruma bakma diğer sayfaları okudum ayrıca krem olanın alt kısmına bütün örmüşssün galiba sence tek tek mi yoksa bütün hangisi kullanışlı?

uzun sakallı ipin içine ucuz aynı renk bir ip daha al sempati olabilir markası 8,9,10 nımara şişle 2 ters 2 düz ör işte bukadar.koltukların tabanında olan parçaların alt kısmı yok çevresini lastikle döndüm ve giydirme gibi yaptım. evet kremi değişik olsun diye bütün ördüm canım.

zahmet verdim teşekkür ederim bitirince resim eklerima.s.

nutezciğim günaydın
ben birşey daha sormak istiyorum , halıyı kaç numara şişle örüyorsun??
Bırde tam olarak almam gereken ip nedir ?? yani 3 - 4 kg sakallı ip alırsam arasına katmak için başka ip almama gerek var mı??
int.araştırdım biraz , makrema ipi falan diyorlar , bende bu örgü işlerine sizden gördükçe heveslendim.Ne alıcam ,nasıl karıştırıcam bilmiyorum.Yardımcı olursan sevinirim.
Gerçi elinden geldiğince yardım ediyorsun ama bu konuda seni son kez rahatsız edeyim :)

rahatsızlık nedemek canım benim seveseve..kaydirigubbakcemile5
sakallı ipin kalın olanından halı daha iyi oturuyor ,içine hiçbir ip karıştırmıyorsun.8 numara şiş ile örüyorsun.tarifini yazmıştım örüş şeklinin sanırım.inan pişman olmuycaksın.ben çok halı pisletirim nedendir bilmem:uhm:
onun için bunları örüyorum at makinaya yıka.

çok sağol canım , yarın gidip şiş ve ipi alacağım , senin tarifini de yazdırdım.Bakalım nasıl olacak , bitirebilirsem resmini koyarım buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…