- 10 Eylül 2014
- 155
- 67
- 38
- 36
- Konu Sahibi asivemavi1989
-
Git kan ver canım, düşükten sonra bhcg değerleri vucuttan öyle hemen atılmıyo biliyosundur o yüzden böyle evde yapılan testler yanıltır seni .. Kan testi yaptır sonra 2 gün sonra yine yaptır değer artıyorsa yeni gebelik, artmıyo düşüyorsa değilsin vucut bhcg değerini yavaş yavaş atıyor demektir .. Bu arada burda çok okudum ben 2 ay adet görmeyip kürtajdan sonra hamile kalan belki seninde öyle bi durum olmuş olabilir ama en iyi sonucu kan testi ile öğrenebilirsin ..kizlarr biseyler yazinn nolur evde kimse yok anneme ulasamiyorum ...esimede soylemek istemiorum simdilik. kesinlessin oyle
evt bende okudum bi yerde vucut hemej atniomus ama aradan 1.5 ay gecti bu uzun bi sure degilmi ? pazartesi gelmez artikkGit kan ver canım, düşükten sonra bhcg değerleri vucuttan öyle hemen atılmıyo biliyosundur o yüzden böyle evde yapılan testler yanıltır seni .. Kan testi yaptır sonra 2 gün sonra yine yaptır değer artıyorsa yeni gebelik, artmıyo düşüyorsa değilsin vucut bhcg değerini yavaş yavaş atıyor demektir .. Bu arada burda çok okudum ben 2 ay adet görmeyip kürtajdan sonra hamile kalan belki seninde öyle bi durum olmuş olabilir ama en iyi sonucu kan testi ile öğrenebilirsin ..
evt 18.11 dusuk yaptim...eger normal kanam gelseydi en gec 20.12 gelmesi lazimdiOncelikle ne kadar kucuk olursa olsun basiniz sagolsun. Ama
B hcg tam olarak atilmadigi icin de olabilir. Adet gunun gecti mi bu onemli. Bir de arkadasin dedigi gibi artiyor olmasi onemli.
tsk canm ..evt ilk isim pazartesi dr gitmek ....dayanamadim esime soyledimhakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin.sezeryanolduktan sonra bi kaç ay sonra tekrar hamile kalan bile var.Allah isterse olmayacak şey yoktur.ama kesinlikle kan testi yaptır.ve bencede hemen eşine ve yakınlarına söyleme.emin ol derim ben.
Herşey olabilir canım hayırlısı olsun da, ama dediğim gibi düşükten aonra daha kolay kalınıyomuş hamile zaten, kasıklarında iğne gibi batma yada diğer hamileliğindeki gibi belirtiler var mı? Sen yinede kimseye söyleme ve bence ptesi önce test yap kan ver sonra dr a bi görün o da benim dediğimi söylicektir zaten 2 sonra testi tekrarlar eğer değerlerinde artış olursa ikiye katlanırsa hamilesindir .. 7.5 haftada kaybetmişsin bebeğini o haftalarda bildiğim kadarıyla hcg hormonu daha fazla oluyo ve geç atılabilir vucuttan 2 ayı bulabilir bi yerde okumuştum .. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canım ne güzel :)evt bende okudum bi yerde vucut hemej atniomus ama aradan 1.5 ay gecti bu uzun bi sure degilmi ? pazartesi gelmez artikk(
ay insallah oyle bisey yokturHerşey olabilir canım hayırlısı olsun da, ama dediğim gibi düşükten aonra daha kolay kalınıyomuş hamile zaten, kasıklarında iğne gibi batma yada diğer hamileliğindeki gibi belirtiler var mı? Sen yinede kimseye söyleme ve bence ptesi önce test yap kan ver sonra dr a bi görün o da benim dediğimi söylicektir zaten 2 sonra testi tekrarlar eğer değerlerinde artış olursa ikiye katlanırsa hamilesindir .. 7.5 haftada kaybetmişsin bebeğini o haftalarda bildiğim kadarıyla hcg hormonu daha fazla oluyo ve geç atılabilir vucuttan 2 ayı bulabilir bi yerde okumuştum .. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canım ne güzel :)
aminnm insallahhh bende cok istiyorum :)İnsallah:)
Adet olmayinca doktora gidecektim bi sorun var diye. Gitmeden test yapayim dedim. zaten cok istiyordum hemen hamile kalmayi ve kaldim da cok sukur.
İnsallah sen de hamilesindir ve saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina.
evet baya gecmis. Hadi hayirlisievt 18.11 dusuk yaptim...eger normal kanam gelseydi en gec 20.12 gelmesi lazimdi
canim esine soylediysen pazartesiyi bekleme. Tip merkezlerinin labaratuarlari surekli acik. Hayirli haberler alirsin ins.hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin.sezeryanolduktan sonra bi kaç ay sonra tekrar hamile kalan bile var.Allah isterse olmayacak şey yoktur.ama kesinlikle kan testi yaptır.ve bencede hemen eşine ve yakınlarına söyleme.emin ol derim ben.
cnm ben almanyadayim burda yapmiyorlar hastanede eger agrinnsancin yoksa...mecbur dr a gitmem lazimevet baya gecmis. Hadi hayirlisi
canim esine soylediysen pazartesiyi bekleme. Tip merkezlerinin labaratuarlari surekli acik. Hayirli haberler alirsin ins.
Himm anladim canim. Niyeyse ben de heyecan yaptim :)cnm ben almanyadayim burda yapmiyorlar hastanede eger agrinnsancin yoksa...mecbur dr a gitmem lazim(
ay hadi insallahh oyledir ...nasil kafama taktiysam ruyamda yine dusuyodu bebegimKürtaj yada düşükten sonra adet görmeden hamile kalan çok var inşallah seninde öyledir hayırlısı ve sagliklisi olsun bende kürtaj dan sonra bir kez adet olduktan sonra nasip etti rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?