sakami bu ????? :$

ay hadi insallahh oyledir ...nasil kafama taktiysam ruyamda yine dusuyodu bebegimicim buruk sevinmek istiyorun sevinemiyorum ..kendi kendime umitlenme diyorum ya nasi bi duyguu anlamadimm gitti:$

Banada oluyor canım korkuyorum hep ama alanda rabbim verende sen dikkat et kan testi yaptırana kadar ne olur ne olmaz uzan

Canin selam, test yaptirdin mi ya da sonucu ogrendin mi? Merak icindeyim bizlere hayirli haberler ver hadi insallah :)

Canin selam, test yaptirdin mi ya da sonucu ogrendin mi? Merak icindeyim bizlere hayirli haberler ver hadi insallah :)
sen ilk hamile oldunda ne hissetjn miden falan
bulandimi ? ay hicbisey hisettmiorum sadece arada bi adet olcakmisim gibi hafif karnkm agriyo oda gecio hemen

Ben su guna kadar hoplayip ziplamalari bile kesemedim yani cok hareketliydim yerinde duramayan yapim var hep oyle olurum sandim karnim cikmamisti dumduzdu bi haftaya kadar, bu hafta baya var karnim ama daha yeni yeni onun hareketlerini hissedince anladim hamileymisim ben hakikaten diye :) bi de kuzum benim adet duzensizligim vardi 35-40 gunde bir adet olurdum. Bu da oyle sandim basta hatta arkadaslarim hamilesin sen diyince test yapmama gerek yok biliyorum iki gune olurum falan demistim hic hissetmedim yani kasik bel ve karin agrilarim oldu adet benzeri hatta ilk ogrendikten sonra bile kac kere kalkip lavaboya gittim kanamam geldi zannedip, goguslerim sisti sizladi. Boyle klasik adet belirtileri vardi iste ben de adet olucam saniyodum..
Canim benim bak sen cok istiyosun insallah olumlu hayirli haberler alicaksin, Rabbim herseye kadirdir dua et ben de senin icin dua edicem..

allah razi olsun canim tsk edrim
ilk hamileli ogrenince cok sevinmistim ....bunda farkli sevindim bundada ama korkuyu atamiyorum.bide arkdaslar yazdi ya vucut dusukten sonra hcg degeri hemen atmiyomus diye kendimi fazla umitlendirmek istemiorun sonra cok uzuluyorum.. bide herkez hemen belirtileri hissediomus ya migde bulantilari falan bendede olmayinca ksin vucudum atmadi hcg degerini diorum hayirlisi

Ben hic kusmadim kuzum.. Kirmizi et haricinde tiksinmem mide bulantim olmadi.. Herkesin ayni olcak diye bisey yok.. Yani farkli devam edebilir senin hamileligin de.. Annem mesela kafasini kaldiramaz hamileyken yemek yiyemez yedigini cikarir ama ben biraksan 5kilometre kosarim bi öğün yenek yiyip doyunca bi sonraki öğün ne yesem diye oburlastim o kadar iyiyim yani cok sukur.. Sen de icini ferah tut. Rabbime sirtini daya ona guven dua et tevekkul et gerisini dusunme.. Senin icin en hayirlisini O bilir oyle dusun.. Bebegin suan orada varsa da yoksa da vardir Rabbimin bir bildigi de..

Canim bizim ufaklik gostermedi hala merak ediyorum baya ama inatci iste anasina cekmis :)
Sen ne yaptin sonucu aldin mi? Son durumlar nedir?

canimm hamileyim suan dr dayim ...6 haftalik mis bebegim rabbim yine nasip etti o herseye kadir:)
Tebrik ederimmmm :) ah cok sevindim yaa simdi dikkat et kendine ve bi de cok dillendirme nazar etme kendi kendine :) gerci sana simdi boyle diyorum ama ben daha ilk idrar testini yapar yapmaz herkese soylemistim. Ayyy hadi masallaaahhhh ikinize de :) insallah hayirlisiyla kucagina almayi da nasib eder Rabbim

Sen de mi düşük sonrası hamile kaldın canım?

kizlar hepinize cok tesekkur ederim...rabbim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda..hamis olanlarada hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin insallah....3 sene bekleyip de pes pese hamile kalmak beni soka soktu resmen....ha bide ben sol tupum tikali..buna ragmen rabbim herseye kadir

Meraba kızlar asimavi gozunaydin ccnm .. Bu kez bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.(amin) Bende temmuz ayında 8+3 ken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum ilk gebeligimdi yıkıldımhic aaklımdan geçmiyordu kalp atışını duyacaz diye gittik ertesi günü kürtaj oldum yıkıldımresmen iki ay ssonra korunmayı bıraktım ve yine hamileyim şükürler olsun.. 18haftaligiz su an
. allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alalımiinş. Umudunuzu yitirmeyin ve isyan etmeyin olmuyorsa vardır bi hayır diyin .. Allahım tekrardan nasip edecektir inş sadece zamanı değildir belki de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…