- 10 Eylül 2014
- 155
- 67
- 38
- 36
- Konu Sahibi asivemavi1989
-
dusunmemeye calisiyorum ama maalesef aklimdan cikmiyo...bend enasi heycanliyim bi bilsenHimm anladim canim. Niyeyse ben de heyecan yaptim :)
sonucunu yaz ins. gonlune gore olur. Merak ettim
ay hadi insallahh oyledir ...nasil kafama taktiysam ruyamda yine dusuyodu bebegimicim buruk sevinmek istiyorun sevinemiyorum ..kendi kendime umitlenme diyorum ya nasi bi duyguu anlamadimm gitti:$
allah saglikli kucamiza almayi nasip etsin bebisleriizi insallahBanada oluyor canım korkuyorum hep ama alanda rabbim verende sen dikkat et kan testi yaptırana kadar ne olur ne olmaz uzan
somraa bende cok heycanliyim.dr yarin gitcem yarina randevu verdilerCanin selam, test yaptirdin mi ya da sonucu ogrendin mi? Merak icindeyim bizlere hayirli haberler ver hadi insallah :)
sen ilk hamile oldunda ne hissetjn miden falanCanin selam, test yaptirdin mi ya da sonucu ogrendin mi? Merak icindeyim bizlere hayirli haberler ver hadi insallah :)
allah razi olsun canim tsk edrimBen su guna kadar hoplayip ziplamalari bile kesemedim yani cok hareketliydim yerinde duramayan yapim var hep oyle olurum sandim karnim cikmamisti dumduzdu bi haftaya kadar, bu hafta baya var karnim ama daha yeni yeni onun hareketlerini hissedince anladim hamileymisim ben hakikaten diye :) bi de kuzum benim adet duzensizligim vardi 35-40 gunde bir adet olurdum. Bu da oyle sandim basta hatta arkadaslarim hamilesin sen diyince test yapmama gerek yok biliyorum iki gune olurum falan demistim hic hissetmedim yani kasik bel ve karin agrilarim oldu adet benzeri hatta ilk ogrendikten sonra bile kac kere kalkip lavaboya gittim kanamam geldi zannedip, goguslerim sisti sizladi. Boyle klasik adet belirtileri vardi iste ben de adet olucam saniyodum..
Canim benim bak sen cok istiyosun insallah olumlu hayirli haberler alicaksin, Rabbim herseye kadirdir dua et ben de senin icin dua edicem..
canimm hamileyim suan dr dayim ...6 haftalik mis bebegim rabbim yine nasip etti o herseye kadir:)Canim bizim ufaklik gostermedi hala merak ediyorum baya ama inatci iste anasina cekmis :)
Sen ne yaptin sonucu aldin mi? Son durumlar nedir?
Maşallah canımcanimm hamileyim suan dr dayim ...6 haftalik mis bebegim rabbim yine nasip etti o herseye kadir:)
Tebrik ederimmmm :) ah cok sevindim yaa simdi dikkat et kendine ve bi de cok dillendirme nazar etme kendi kendine :) gerci sana simdi boyle diyorum ama ben daha ilk idrar testini yapar yapmaz herkese soylemistim. Ayyy hadi masallaaahhhh ikinize de :) insallah hayirlisiyla kucagina almayi da nasib eder Rabbimcanimm hamileyim suan dr dayim ...6 haftalik mis bebegim rabbim yine nasip etti o herseye kadir:)
Sen de mi düşük sonrası hamile kaldın canım?Tebrik ederimmmm :) ah cok sevindim yaa simdi dikkat et kendine ve bi de cok dillendirme nazar etme kendi kendine :) gerci sana simdi boyle diyorum ama ben daha ilk idrar testini yapar yapmaz herkese soylemistim. Ayyy hadi masallaaahhhh ikinize de :) insallah hayirlisiyla kucagina almayi da nasib eder Rabbim
Hayırlı olsun canım :) demekki vucudun hemen hazırlanmış yeni gebeliğe maşallah .. Darısı başımıza inşallah :)rabbim kim istiosa ona versin ven hala soktayim inanamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?