şakanın tadı kaçtı artık !

ben seni başkasıyla mı karıştırdım ki,sanki fotonu gördüm gibi hatırlıyorum:44:

saç derien zeytınyagı sur arada cnm hem cabuk uzar temız temız. ben anneme oyle yapıyordum sarımsak zeytınyagı vs vs. sonra saçları erkek sacı kadar olmaya baslayınc joleyle dıkıyordum kendını ıyı hıssetsın dıye tırnaklarınqa bakım yapıyordum felan. ıns cabuk uzar cnm zaten kapalıymışsında dısarda sorun olmazda ıste esın ıns oda bu durumu surdurupte senı daha fazla bunalıma sokmaz . ama ınsanlık halı yanı bır kıl tüy ıcınde öle dalga gecılmez.

saç kremsiz banyodan cıkamaıyordum zaten ama saçlarım cok aşırı derecede dökuluyordu

mecburdum acıkcası

öylee bakım yapacak durmum yok ..

bu sitede bır kür duydum onu uygulayacagım

sinamekı bemix ampül bide bişe yağıydı unuttum da onu yapıcam..

inşallah işe yarrar
bari uzuyorsa adam gıbı uzasınlarr..

keşke perugum olsa ama yok..
eşarpla idrae edıyorum

Son düzenleme:
ben kendımı bu kadar önemsemezken
eşimde birde tuzla bıber oluyor ..
saçım uzunken ilgi alaka yoktuu
saçımı kazıtıncada iyicee ilgis,zleştii
hatta dalga gecıyor bılee

ilgisizliğin sebebi kendinizi önemsememeniz olabilir mi? bunu hiç düşündünüz mü? belli ki eşinizin kısa ya da uzun saçla işi yok .. kendini önemsememen kendine en büyük haksızlık değil mi ?

kendine saygı göstermiyorsun o zaman,eşin de "o kendini önemsemiyorsa ben niye önemseyeyim" diyordur.

canım dalga gecmesıne ilk başlarda alısttım ama 2 gun oldu yaa yeterr bencee..hala ilk günki gibii uğrasıyor benımlee...
ya bide eşarbı güzell modellere sokup takıyorum yanıı kötü durmuyorr..

gelışi güzelde bağlamıyorum

off yaa gıcık şey nolcak işteeeeeee

kendıde zamanındaa kazıtmıştıı..ben bişe demeiştim ama
üstelikte resmini özel fotografcıda cektırmıss htıra olsun dıye
gerizeklaı bır kız vardıı ona takılıp duruyordu taa ona bıle gostermıstıı fotografını belkide vermıstır bılee

hanımefendı cok begenmıste eşimin o halını..hemen oracıkta foto cektırmısstı eşim..
eşim diyorum halaaa..
töbe yarabbım sabır ver bıde onun bana yaptıgına bakk

helal olsun sana belki sınır olacaksın, ama kel oğlan demesine bende cok güldüm
internetden araştır istersen, belki cilet daha iyidir makineden:)) bu arada sıfır saclara büyük halkali küpeler, normal büyük uzun küpeler cok seksi dürüyor!

Son düzenleyen: Moderatör:

kendimi önemsememı sağlamadı ki hiççç

ben onun gözünde cocuk doguran ,evin temizligini yapan,yemek pişiren
canı istedıgındede altına yatan biriyimm..

o bana saygı göstermıyorkıı
ilgi vermıyorkıı
insan oldugumu unuttum
..
saçımın uzatsam neee kazıtsam neee...
degısen hıcbırsey yokk...

yinee aynıı "bilmiyorum "
yine aynı "bilmiyorum"

Tam eşiniz şakanın tadını hakikaten kaçırmış diyecekken son mesajı gördüm ve çok üzüldüm.

Ne diyeceğimi de bilemedim.

Böyle adama ne denir ki,belli ki ne kadın ruhundan anlar ne de nezaketten,ben de 'bilmiyorum'

yani benim kocam kısa saçıma bile aylar sonra alışmıştı.söylendikçe söylenmişti.kaldı ki sisin saçların uzaması aylar alacak adam düşünüp düşünüp işi şakaya vuruyordur.peruk felan taksanız yoksa adamda başka hatun alacak potansiyel gördüm sanki

Son düzenleme:

ne kötü ifade etmişsiniz.siz böyle düşünürseniz başkası özellikle kocanız ne düşünmez.demeyin öyle

valla esinize kizmayin
pek haksiz sayilmaz
yaptiginiz pek akla mantiga sigmiyor
siz aynaya baktiginizda ne hissediyorsunuz

yapmayin
bayaniz biz
bircok yol bulunabilir ama en son caredir sac kazitmak
kaldiki sac kazitmanin saci gür cikardiginiga inanmiyorum ben
sadece daha canli geliyordur saac telleri
ama uzarken bakim olmazsa yine yipranir

ne kötü ifade etmişsiniz.siz böyle düşünürseniz başkası özellikle kocanız ne düşünmez.demeyin öyle

kendımı öyle görüyorum ben ..ifade şeklimde yanlışlık olabılır özür dilerim ..

benden kötü durumda olanlar var dıye hep sükrediyorum ama

kaç ay oldu yaa evden dışarı bile çıkmadım

psikolojım hiç normal degıl

hep evdeyım cocuklarımla

ye,iç ,yat,iş yap..

hep aynı döngü,,

evde bırşeylerle ugrasmak isitorum..hobi vs

her seyımlee dalga gecıyor

gecen dikiş makınesıdne kendıme çanta yapmak ıstedım eskımış kazagımı dgerlendıreyım dıye

dalga gece gece bitiremedıı
..........
zaten dikiş maınasıda bozuldu annemındıı ...
bılmyıorum yaa çok şansısım ben galıbaa bu hayatta istedıgım hıc bıse olmuyoırr..
beceremıyorum hiçbirşeyii
elime yüzüme bulaştırıyorum hepp

herşeyiii

Vallah cesaretine hayran kaldım!
Ben kel kadınları gercekden cok seksi buluyorum! Kocan alışsın elbet sakinleşecek
bendede cesaret olsa, İnan sıfıra vurdurur, uzun,ince kupeleride takar, dudaklarimida rujlar ohh mis gibi

sen herzaman ruj kullanmayı unutma, evin icinde bile:)

şimdi benım çıkmam lazım yemek yapıcam.

geldıgımde cvp yazarım düşüncelerinize..

herkese dinledigi,okudugu ,yorum yaptıgı için teşekkürlerr

.............

Benim saçlarım kalçama geliyor ve bukle bukle kendimi bildim bilelide böyle, saçlarımın uçlarından azcık aldırsam kırıklarımı aldırsam psikolojim bozuluyor cinayet işlemiş gibi hissediyorum kendimi
Cesaretine hayran kaldım ablacım helal olsun sana :)
Ama takma kafana benimde saçlarım dediğin gibi olsa bende hiç düşünmez kzırdım o halde olacağına ona üzüleceğime kazır tertemz gür fıstık gibi saçlarıma kavuşurdum eşinide takma sende onun zaaflarıyla dalga geeeeç

Son düzenleme:

Bende kel ve kısa saçlı kadınları çok seksi buluyorum ama benim surat topalak hiç yakışmaz bana ve annemler böyle alıştırmış beni kendimi bildim bileli kalçamda saçlarım azcık kısalsa panik yapıyorum
Yoksa rihannanın saçları gibi saçım olsun isterdiiim :)

Bir bayan için en önemli şey Saçları bence.. Bir erkekte bayanın saçlarına bakar,hatta saçlarına tutulabilir. Kısa bir model yaptırsaydınız keşke.

Eşiniz dalga geçerek sizi kırıyor tamam ama çokta haksız değil. Karısını kafasında saçsız gören her erkek eminim ki böyle yapar.

Tabi bu sözüme sağlık problemleri dahil değil. Siz keyfi yaptığınız için söylüyorum.

Olan olmuş, ben olsam gider bi peruk alırdım şöyle abartı olmayanından..
Benim başıma gelse 'saçlarım uzayınca çok güzel bir hatun olacağım çatla haha' falan diyip gülerdim ben olsam..

Örnek benim eşim bi heveslenmiş gitmiş saç ektirmiş önlerine, kel değildi ama bi kararla daha gür olsun diye ektirmiş önceden..

Ben duyduğumda çok dalga geçtim.. 'Ayy saçına dokunmayın düşmesin saç tellern' falan dedim..oda güldü geçti.. bozulsaydı daha çok yapardım sanırım
Bence çok takılmayın

ben eşinizi haklı buldum biraz.. bizler bayanız kendiize dikkat etmemeiz gerekiyor heleki bir bayanı gösteren saçtır yani..
bakımlı olmalıdır bayan alımlı olmalıdır.. benim saçlarım da çok kötüydü tarak geçmiyordu üstelik belimde ama ben pes etmedim evde kendi yöntemlerimle bakım yaptım zeytinyagı ile kendine getirdimçok bir şey değil maddi durumu yokza zeytinyağı yani.. yaptım hiç birşey yoktu..
ben bile erkek arkadaşım saçlarını kestirince gözüme garip gelir neden yakışıklı veya güzel olması dururken bir insan çirkin dursun çirkin olsu ki..
kazıtsam ne kzıtmasam ne demşiisiniz olurmu hiç öyle.. siz çok yanlış düşünüyorsunuz bence eşinizin tepkileride normal ben olsam bende abeslerdim hatta yüzüne derdim olmamş su bu bunu sevgili ile de alakası yok.
saçlarınız uzayana kada r bence bir peruk almalısınız. keşke saçlarınızı kısacaık kestirsediniz o zaman kendine gelirdi ben 2 kere açtırdım mavi siyahtan döndüm tarayamıyordum.. yani gerisini siz düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…