şakanın tadı kaçtı artık !

çok cesur ve kararlı birisiniz eşinizin böyle davranmasına üzüldüm ama doğal olarak yadırgıyordur.
güzel bir peruk takın kendinizi daha iyi hissedersiniz.

ben oncelıkle cesaretınızden oturu tebrık ederım bende gecen sene erkek modelı kestırdım ve saclarımı dıkıp ortalıkta davıd beckham gıbı gezıyodum kısa sac yuzu kucuk olan her bayana yakısıyıo bence ayrıca esınız dalga gectıgınde sız ondan daha cok gulersenız bı sure sonra dalga gecmeyı kendılıgınden bırakır zaten ayrıca yukarda yazdıgınızda hıc hos degıl baskasından deger beklemeyın once sız kendınıze deger verın sonra zaten baskalrından bekledıgınız degerı zamanla gormeye baslarsınız

Ben uclardan kırıklarımı aldirdigimda bile kahroluyorum cok iyi cesaret dogrusu. Esin de sakanin dozunu kacirmis yani. Sonucta keyfinden yapmamissin uzatmasina hic gerek yoktu.

Çok ayıp etmiş siz de onu kızdırmak için dövme yaptırıcam file çoraplar giyicem filan diyin gülerek tarz yapıcam filan diyin gülün geçin sizin alındığınızı gördükçe devam ettirir şakayı çünkü.

avrat ne ya ... uyuz oluyorum o kelimeye.

neden yaptın bunu kendine evde kendin çok ucuza bakım yapabilirdin zamanla düzelirdi.

evdede basortunuzu cıkarmayın ona bırdaha kel gorunmessınız boylece ırsure sonra unutur gıder.sizdekide gereksız cesaret olmus barı cok kısa kestıreydınız ya kazıtmaya ne gerek vardı.birde ben eşimin karsısına o sekılde cıkmaya cok utanırdım herhalde.sizi tebrik ediyorum

Bu arada kazıtmanın saçları çoğaltmadığı gürleştirmediği zaten bilimsel olarak açıklanmış bir gerçek..
Ayrıca küt kestirseydiniz her ay ucundan 1 cm aldırıp bakım yapsaydınız 1 seneden gayet sağlıklı saçlara kavuşurdunuz istediği kadar yanmış olsun
Ben olsam dalga geçer miydim evet ama tadını kaçırmazdım sanırım
Bence bir peruk edinin:44:
Kişisel tercihtir ama kısa saçın bayana yakıştığını düşünmüyorum..
Kısa saçlı birine dönüp bakan birini görmedim ama sağlıklı uzun savrulan saçlara erkeklerin bayıldığı bir gerçek:26:

Son düzenleme:
zaten eşinizle bir dolu probleminiz vardı, ve sürekli sizi laflarıyla incitmeye çalışan biriyken bu yaptığınızı fazla cesur buldum. Sanırım fevri davranmışsınız biraz...Eşiniz gibi konuşmasını ve nasıl davranmasını bilemeyen birinden böyle bir tepki gelmesine şaşırmamanız lazım. Süt alcak paramız yok diyodunuz önceki konularda, saçınızı nasıl açtırdınız? Keşke yapmasaydınız..Evde zeytinyağı,yumurta,bal maskesiyle gürleştirebilirdiniz saçınızı. Umarım bu şakalar kesilir ve saçınız bir an önce uzar

Sıkma canını...
kökü sende nasıl olsa...erkekler boyledir. dalga geçmeye çalısırlar...
ben senın yerınde olsam dalga gectıgınde 'sende kazıt şaçlarını belkı daha guzel olurlar 'der ona sana yaptıgını yapardım
basortunu tak hafıfte makyaj yap
ıkıde bırde aynaya bakma onlar uzayıverır
bende onceden kirpiklerimi kesmiştim çok uzuldum ve korktum uzamazsa diye
ama maşallah eskısınden daha ıyı oldular

bende saçıma sık röfle yaptırıken saçım yandı tıftık gıbı oldu rengıde acayıp olduu ama kazıtmak aklıma bıle gelmedı saçımı trayamıyordum bıle tarağa yapışıyordu o derece ynadı yanı nasıl cesaret ettıınız çok şaşırdım

hic sasirmadim niyeyse
böyle cilginliklar senden beklenir, deli kiz seni

ama keske kazimadan önce buraya bi konu acsaydin bak bisürü güzel öneriler gelmis
gecmis ola

iyi cesaret valla
ama eşinize de çok kızıp aranızı bozmayın
o da şaşırmıştır
ben de görsem şok olurum

Derdiniz saç ya da şaka değil bence. Bu yorumunuza çok üzüldüm, çok bezmiş, umutsuz bir haliniz var. Kendinizi niye böyle görüyorsunuz. Siz evini çekip çevirebilen, anne olma yüceliğine erişmiş bir kadınsınız, onun eşisiniz. Değer verme konusunda problemleri varsa bile siz kendinize değer verin.

eşim şuan işsiz..saçımı boyattıgımda (ömrümde ilk defa )
işi vardı ve yalvar yakar yaptırdım...

ilk ve son oldu
....
bir daha kuaförmüü ! nerdeeeeee...

kaşımı bıyıgımı bile aldırmaıyorum aylarca...
bıyıgımı kendım almaya calısyorum ip ile..
kaşlarımı alamıyorum...
......

cnm affına sıgınıyorum ama bende çok güldüm yazdıklarına ama inan dalga geçme amaçlı değil.
eşinde bulmuş bir malzeme kullanıyo adam demekki çok eğleniyo.
keşke yapmasaydın.

Tepkilerini önemsiyorsunuz belli ki... Bir kadın için ağır laflar etmiş eşiniz. Ama gülüp geçmekten ve başınıza sevimli bir örtü eşarp gibi bir şey takmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor

yaa içimden herşeyi anlatmak geliyor ama ..korkuyorm yine herkes fake diyecek diyee

ama bir örnek vericem sadece

kendime deger verıp makyaj yaptıgım zaman

diken üstünde gibi oluyorum

acaba simdi ne dıcek tepkisi ne olacak dıye (eşimin)

diyorum içimden ona ne sen kendın için süslen ,kendini iyi hisset önselıkle dıyorum

eşim benı öyle göürnce
bu ne hal boya küpüne mi düştün,palyaço gibi olmuşsun,git bi aynaya bak yakışmışmı bilmem nee

zoruma gıdıyor yaa vallahı ıcımden gelmyıor hiç birşey artık

..........
nasıl olsa hep evdeyım,ömrüm evde gececek..eşime ne yaprsam yapayım yaranamıyorum
ne geregı var dıyıpp salıyorum kendımı
umrumda olmuyorum kendim bile kendimee...

ayy cesaretinize hayran kaldım ve okurken annem geldi aklıma annemde mecburi sebeplerden dolayı kaşlarını kazımıştı ve açıkçası ilk başlarda annemin yüzüne bakmaya bile korkuyodum sanırım eşiniz sizin sinir olmanıza karşın şakayı uzatıyordur benim eşimde bi şeye gıcık olduğum zaman uzattıkça uzatır deli gibi güler sonra bende onla birlikte gülüp onunla birlikte şakayı uzatınca kendiliğinden susar

sizin eşiniz bir kadına nasıl davranılır bilmiyor:26:
Tabi ki makyaj yapacaksın,kuaföre gideceksin.Sen bir KADINSIN!

eski konularını da hatırlıyorum..eşin hep aynı hep saygısız hep sevgisiz..kusura bakma eşini bi temiz dövmek geldi içimden!

keşke birgün de herşey düzeldi artık mutluyum kocam beni önemsiyor diye konu açsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…