şakanın tadı kaçtı artık !

sizin eşiniz bir kadına nasıl davranılır bilmiyor:26:
Tabi ki makyaj yapacaksın,kuaföre gideceksin.Sen bir KADINSIN!

ya en cok zoruma gıdende ne bılıyomusun

parası varken de yapmadı ..yokken zaten yapamaz

.....

ben varlıgıda bılıyorum ,yokluguda
bu gune kadar sunuda yapmadın bunuda almadın dıyee sitem bıle etmedım...

haketmıyorum yaa..

belkıde bu sacımı kazıtma meselesındekı şakalrı kaldıramıyorum
o hadde geldım demekkı

ne var bunda eşin o senın dıyebılırsın şaka yapacak,abartıyorsun dıyeceksınız

ama kaldıramıyorum ..pişt dese zoruma gıdyorrr

yoruldummmm

inşallah o günler gelırde bende görürmüyüm acaba

Son düzenleme:
bilmiyorummm burcunu çok merak ettim :) sıkma canını zamanla göz aşinalığı olur,yapmışsın bikez kendini yıpratma iyi yönlerine bak,çok güzel saçların çıkacak
senin yaptığın şeyi yapmak isteyen çok kadın var sen cesaret edip yapmışsın ve yaptığın işin arkasında öncelikle sen duracaksın ki kimse sana takılmasın..

inşallah o günler gelırde bende görürmüyüm acaba

diyecek çok şey var ama eski konuların da bu evliliği yürütmek zorunda olduğunu söylemiştin o yüzden bişey demek istemiyorum..

tek diyebileceğim şey;aldırma,umursama..yapacak fazla birşey yok

bu tarz radikal değişikliklerin eşlerin birbirlerinin fikrini almadan yapılmaması gerektiğini düşünüyorum eşim bıyıklarını kestiği zaman ifrit oluyorum ben o da yanlışlıkla traş olurken kendisi ya da berber hatası yüzünden tümünü kesmek durumunda kaldığında bile hiç hoşlanmıyorum mesela.

]Allah korusun ben de kansersiniz diye düşünmüştüm tamamını okumadan önce.Öyle bir durum olsa tabi ki eşinizin böyle dalga geçmesi çok yanlış ama sırf saçlarınıza bakım yapmak için saçınızı komple kazıtırsanız tabi ki böyle şeyler söyleyebilir eşiniz.

Durum çok rahatsız ediciyse bir peruk alın saçlarınız uzayana kadar bence

boğa canım burccum ...bütün özelliklerini taşıyorum ..aslında..tam almıylaa boğa burcuyum

Son düzenleme:
Gitmeyin kadının üstüne ya şu an o kadar üzüldüm ki:26:
Empati kurdum da benim kocam bana böyle yapsa ne hissederdim diye.. Size nasıl davranması gerektiğini bilmiyor bu adam,size saygısı yok..Muhtemelen karısı başkası olsa ona da saygısı olmayacaktı.

Benim zoruma giden de böyle adamların orda burda televizyonda estetikli,makyajlı kadınlara salya akıtarak beğeniyle bakmaları;ama bizim içimizden bir kadın kendine güveni gelsin diye yaptırdığı estetiği,makyajı,kendini güzel hissetmesi için saçını boyaması alay konusu oluyor.(Bu arada estetiğe karşı değilim,kaliteli yaşamak ile yaşamak arasında fark var.Göğsün küçük olabilir ama kocan dalga geçeceğine seni iyi hissettirmek adına elinden geleni yapmalı hatta maddi imkan varsa kadınını bu eksiklikten kurtarmalıdır.)

Senin kendine olan özgüvenini her şeyini yıkmış bu adam..Senin böyle bir şey yapmana başta anlam veremedim ama şu an anlayabiliyorum..Gerçekten üzüldüm ama bu adamın parası olması olmaması olayı değil.Tamamen zihniyet meselesi zannımca:26:

Son düzenleme:
bir yerde peruk görmüştümm taa gecen yazdı hala varmı bilmiyorum...

ne kadara satarsınız dedım
100 tl demıstıı

eşim hayatta almaz...

evlenmeden önceleri çok kısa kesmişliğim vardır saçımı şimdi içim gidiyor ama kestiremem öyle erkek gibi :) bazen eşim askere felan gitmemiş olsa gittiği gün kazıtırım felan diye söyleniyorum kendi kednime...sizin durum vahim cidden ama bence eşinize sempatik gelmişsiniz eğer cidden beğenmemiş olsaydı o kadar takılmazdı.ama siz yinede bi peruk falan ayarlayın durum düzelene kadar en azından kendi psikolojiniz için...çok geçmiş olsun ama belki aynı şeyi eşiniz yapsa sizde takılırdınız ona

Ahh bilmiyorum ani hareketler yapma , bir nefes al bir düşün.
Daha çok birşeyleri ifade etmek, anlatmak için yapıyorsun bunları.
Saçların yıpranması bahane.
İlgi arayışı aslında.
Bak ne güzel diyette yapıyorsun.
Geliceksin kendine, eşinin tavrı tarzı belli değişmesini bekleme.
Sen evliliğinin içinde yer açmalısın kendine

yoruma katılıyorum ama , dalga geçmesi çok saçma ben böyle birşey yapsam , önce kızar naptın saçalrına diye sonra destek olur köstek değil, tavrını koy ama ciddi konuş , köstek değil destek olmanı bekliyroum de

peruk kullanmani onermem sahsen cunku altindan file takman gerekiyor o da saci boguyor
ince telli cikiyor zaten senin kazitma maksadin gur ciksin diye sanirim birak yavas yavas cikar zaten sakin bisey takma

bir yerde peruk görmüştümm taa gecen yazdı hala varmı bilmiyorum...

ne kadara satarsınız dedım
100 tl demıstıı

eşim hayatta almaz...

Keşke konu açsaydın kazıtmadan önce kısa kestirirdin ben sana çıtçıt yollardım saçlarım çok uzundu çok önceden kestirmiştim duruyordu onları çıtçıt yaptırmıştım.Yani tamamen kendi saçım saçım şu anda da uzun ama satmak hayatta istemedim bir gün bir çılgınlık ederim sarışın olurum diye zaten hayatta para karşılığı vermem kimseye:26:

Ne güzel bir işe yararlardı:26:

oda sacını kazıttıı.. hıc haberı yokken eve bır geldıı keldi ama ben ne guldum, ne dalga gectımm
sadece kel kafalı erkeklerı sevmedıgımı bılıyorduu
herhangı bır saglık sorunuda yoktuu
degısıklık olsun dıye kstırmıstıı
ve ben ağzımı acıptaa
onu incitecek,erkeklık gururunu yıkacak tek söz dahi demedim...

ciddi bir şekilde konustum yeter artık dedım bak zoruma gıdıyorr
ama hala benım cıddıyetımın farkında degıl kahkahalar havada ucusuyorr,asker arkadasım ebnımm heheytt dıyıpp guluyorr
inşşallah kimseye demez yaaa ..

oyy kurban olurum ben sana yaa..gönlünün güzelliği yeterr bir tanem yaa..
düşünmen yeterr

zaten asla kabul etmezdımm..

çok teşekkür ederim yaa almış kadar sevındımm..

Bir çok arkadaş buna cesaret işi demiş ancak bu cesaret işi değil,
depresyon belirtisi.Hani hep derler ya erkekler önce işlerini , sonra arabalarını değiştirir,
kadınlar ise her ne yapacaklarsa önce saçlarını kestirir ya da kazıtır. ( Kırıkların alınması , dip boya v,s istisna.)
Nasıl kara bulutları görünce yağmura yoruyorsak,
kadınlar da saçlarını kestirmesi kötüye alamettir.

Eşinizin sizi önemsemesini istiyorsanız bu şekilde başarılı olur musunuz?
Hayır!
Önce siz kendinizi önemseyin , sıra eşinize de gelecektir .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…