- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
sizin eşiniz bir kadına nasıl davranılır bilmiyor:26:
Tabi ki makyaj yapacaksın,kuaföre gideceksin.Sen bir KADINSIN!
eski konularını da hatırlıyorum..eşin hep aynı hep saygısız hep sevgisiz..kusura bakma eşini bi temiz dövmek geldi içimden!
keşke birgün de herşey düzeldi artık mutluyum kocam beni önemsiyor diye konu açsan
ben bile guldum burdan anlattiklariniza kim bilir ne komik gelmistir:)))
inşallah o günler gelırde bende görürmüyüm acaba
bilmiyorummm burcunu çok merak ettim :) sıkma canını zamanla göz aşinalığı olur,yapmışsın bikez kendini yıpratma iyi yönlerine bak,çok güzel saçların çıkacak
senin yaptığın şeyi yapmak isteyen çok kadın var sen cesaret edip yapmışsın ve yaptığın işin arkasında öncelikle sen duracaksın ki kimse sana takılmasın..
boğa canım burccum ...bütün özelliklerini taşıyorum ..aslında..tam almıylaa boğa burcuyum
Kısa kestirebilirdiniz ya da çok fazla bakım yöntemi var bi şekilde kurtulabilirdi saçlarınız.
Gecenin köründe saç kazıtıp eşinizin iltifat etmesinide çok bekleyemezsiniz açıkçası.
Kim olsa dalga geçerdi diye düşünüyorum ben.
Sonuçta erkekler karşılarında hep gözüne hoş görünecek şey istiyor.
Alınmayın söylediklerime ama keşke kazımasaymışsınız.
bir yerde peruk görmüştümm taa gecen yazdı hala varmı bilmiyorum...
ne kadara satarsınız dedım
100 tl demıstıı
eşim hayatta almaz...
evlenmeden önceleri çok kısa kesmişliğim vardır saçımı şimdi içim gidiyor ama kestiremem öyle erkek gibi :) bazen eşim askere felan gitmemiş olsa gittiği gün kazıtırım felan diye söyleniyorum kendi kednime...sizin durum vahim cidden ama bence eşinize sempatik gelmişsiniz eğer cidden beğenmemiş olsaydı o kadar takılmazdı.ama siz yinede bi peruk falan ayarlayın durum düzelene kadar en azından kendi psikolojiniz için...çok geçmiş olsun ama belki aynı şeyi eşiniz yapsa sizde takılırdınız ona
yoruma katılıyorum ama , dalga geçmesi çok saçma ben böyle birşey yapsam , önce kızar naptın saçalrına diye sonra destek olur köstek değil, tavrını koy ama ciddi konuş , köstek değil destek olmanı bekliyroum de
Keşke konu açsaydın kazıtmadan önce kısa kestirirdin ben sana çıtçıt yollardım saçlarım çok uzundu çok önceden kestirmiştim duruyordu onları çıtçıt yaptırmıştım.Yani tamamen kendi saçımsaçım şu anda da uzun ama satmak hayatta istemedim bir gün bir çılgınlık ederim sarışın olurum diye zaten hayatta para karşılığı vermem kimseye:26:
Ne güzel bir işe yararlardı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?