şakanın tadı kaçtı artık !

takmayın kocanızı, bende hep derim saçım çok kötü durumda olsa hemen kazırım güzel güzel çıksınlar diye kökü sizde iyi yapmışsınız zaten bir aya bayağı çıkar uzayana kadar değişik değişik modeller olucak ne güzel

keşke başka bi yol deneseydın canım ya hani bi mecburıyetten kestırmek vardır bıde bole dank dıe sac bakımsız dıe kazınırmı :26: eşine gelince söylediklerine tepki verme bı sure sonra bıkar

Şahsen bana yapılsa beimde sinirlerim bozulurdu..Şakayı abartmış biraz..Allah korusun ciddi bi hastalık olup dökülse ne olucaktı...Takmayın kafanıza daha güzel gür uzar saçlarınız...Güzel bir bant takın yada küçük bandanalar var onlardan takabilirsiniz...Hepsini kestirdiğiniz için çabukda uzar saçlarınız...Bi kaç aya uzar hatta bi güzel jölelerseniz..Üzülmeyin Allah başka dert vermesin...

Ben bir sefer saçları kazıtık metalci bir kız görmüştüm, gözleri simsiyah yapmış çok güzel bir yüzü vardı valla çok hoşuma gitmişti :) Erkek arkadaşı da keldi kız da. Siz de o saçsızlığı güzel makyajla tarzınıza uygun tarz kıyafetlerle kapatabilirsiniz,

Yada kocanızın yanında çok sırıtmayan hoş bir peruk takabilirsiniz en azından saçlarınız çıkana kadar ama şimdi perukla da dalga geçer kocanız..

Badem yağı, zeytinyağı sürün bol bol daha çabuk uzar gür çıkar...

Son düzenleme:
Aklınızda bulunsun, evde mümkün olduğunca peruk başörtüsü vs. takmamaya çalışın. Saçlar daha uzarken kırılmaya başlar ki buda zaten saçlarınızı kazıma sebebiniz. Kendi uzun kahküllerim bile kırık uzuyor malesef kendimden biliyorum.

Anlıyorum seni hem de çok iyi..

Benim saçlarım hep uzun olmuştur yani belim hizasında.

Ama her saniye düğüm olurdu.

Açardım sonra tarağı soktuğumda yine düğüm.

Artık açılmıyordu kulağımda kestirdim.

Benim sevgilim, ailem özellikle de ben alışamadım hala.

Çok zor onun psikolojisini taşımak.

Annem gitti güzelim saçların dedikçe ağlayasım geliyor

eşim şu dakıka oldu hiç birşey demedii
başımda hep eşarpp varr ondanmı fark etmedı bılmıyorum unuttu galıbaa ...

bir ara peruk istedım..
onun için mi kazıdın saçlarını yoksa dedi
...
ne alakası var nolur bir yerde gormustum 100 tl dıyorduu sen ucuza halledersın dedım

ne alacam yaa uzar ben 100 tl vermem bır peruga dedı
kazımasaydınn dedii..
......
belkide bir süpriz yapar ne bileyim yaaa..off

bir iş almış yarın belki yevmiye alırsa belki süpriz yapar..

Son düzenleme:
nolmuş deyiversin..sende ne cesaret varmış..kocan gene iyi, ben onun yerinde olsam kızardım..
komik karşıladığı için sevinebilirsin bile

nolmuş deyiversin..sende ne cesaret varmış..kocan gene iyi, ben onun yerinde olsam kızardım..
komik karşıladığı için sevinebilirsin bile

neden kızardınki ,keyfi kazımadım..zaten haberı vardı bırgun kazıcaktım aklıma o gece estıı..

uzamıyordu,tarak gecmıyordu,
saç kremsız cıkamıyordum banyodan oda saçlarımda cok aşırı dökülme yaptıı

bu sekilde kazımasaydım ,dökülmekten kel kalacaktım..

bir yerde mcburdum..
yoksa kim ister durduk yere saçlarını kazıtmakk

Son düzenleme:
Saçların uzayana kadar peruk takma fikri bence oldukça iyi. Ayrıca eşin her ne kadar şaka yapıyor gibi görünse de belki bir miktar gerçeklik payı vardır. Yalnız peruğu güzel seçmelisin yoksa gülünç görünebilir. Sen yine eşin şaka yaparsa onla birlikte gül bence, ama bu aralar güzelliğine önem ver ,süslen biraz bence. Eşler birbirinden çabuk soğuyabilir- aman diyim.

haberim olsada ciddiye almazdım ..yapabileceğini düşünmezdim..
bir erkek saçını kazıtmış bir bayana ilgisiz davranabilir..bak ne güzel sana şaka bile yapmış..aferin kocana.

haberim olsada ciddiye almazdım ..yapabileceğini düşünmezdim..
bir erkek saçını kazıtmış bir bayana ilgisiz davranabilir..bak ne güzel sana şaka bile yapmış..aferin kocana.

düşüncene saygı duyarım ama ben eşimi tanıyorum şaka yapmıyorr resmen dalga geçiyorr,zevk alıyorr eline bir koz gectii
benı çıldırtmak içinn elınden gelenı yapıyor

.........
bu akşam bişde demedı sadece..
peruk istedım ..

almam dedi..
.....
belkide peruk istedım diye şakayı kestıı..
kafam allak bullak oldu yaa..bilmiyorum sonunda ne düşünecegımıde şaşırdım yaa..
.........
cok değişken bir kocam varr bır anı bır anını tutmuyorr..
........
bir bakarsın dalga gecer,bir bakarsın süpriz yaparr ..

Bilmiyorum;

eşinin agzında her daim başka birini almak var.

Sen bu adamdan kurtulmadıgın sürece bu adam bir gün bunu yapacak,
emin ol

Çok üzülüyorum

O seninle dalga geçiyorsa sen de onunla dalga geç, hatta daha fazlasını yap,
hakediyor çünkü ...

2012 mart ayındA bende kazıtmıstım sıfıra. guleydı nısanı atıverırdım bı kac kez dalga gectı o kadar kelım varmı bı dıycen derdım.

Allah kahretsınkı ben yapamıyorum işteeeee
olmuyorrr
kimseyii rencide edemem benn

olayi ne yapip edip 2.ese baglamis ya pes dogrusu........
sendekide buyuk cesaret keske once kuaforde cok kisa kestirseydin en azindan biraz sekil vererek keserdi
cesaretinden dolayi tebrik ediyorum

canım sinameki kürü diyorlarr ..

onun hakkında net bır bılgın varmıı her yerde farklı yazıyorr bilemedimkii..
ama kesın işe yarıyormuşş

oo bir sene olcak nerdeyse saçın ne kadar uzadı canım hemen hemen

sen yıne makıneyle kestırmıssın ben dırekt babamın jılet bıcagını aldım kuru kuru kafamı kazıdım 10 gun acı cektım kanadı hepp ama sonra aktarıma gıttım kekık kokulu 150 tl lık bı ılac ve yanında sarımsak yaglı bı karısım verdı . kafamın ıcın ölü derilerle doluydu hepsını ıyıleştırdıu.. suan ıyıyım . arada bı boyuyorum ne kadar uzadıgını gormek ıcın o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…