şakanın tadı kaçtı artık !

oyy kurban olurum ben sana yaa..gönlünün güzelliği yeterr bir tanem yaa..
düşünmen yeterr

zaten asla kabul etmezdımm..

çok teşekkür ederim yaa almış kadar sevındımm..

Bence psikolojin çok bozulacak böyle koca senden olduktan sonra,lütfen hemen çıkacak olan kısa saçlarına bakım yap yaza kadar uzarlar hatta 1 seneye güzel bir seviyeye gelirler.En azından çıtçıt tutacak seviyeye.. Şimdi konumuz saç kocanı bence tartışmayalım öyle erkeklerin düzeleceğini sanmıyorum

Ama neden öyle diyorsun ben bir kadının kendini kötü hissetmesine dayanamam biz burda birbirimize destek olmak için varız.Sen de yanlış anlama diğerleri de yanlış anlamasın.Ben bende olanı Allahın bana verdiğini sana vermek istiyorum.Yani benden bir şey çıkmayacak ekonomik olarak sen kullanacaksın mutlu olacaksın,saçların yeterli boyuta ulaştığında kendimi kötü hissederim dersen bana geri verebilirsinBen mutlu sen mutlu

Hatta saçlarım yine uzadı kestircem yine Saçlarım çok arsızlar hatta benden arsızlar çok uzuyorlar

teşekkür ederim canım benım.. ama kabul edemem..
parayla satın alırım ama maaddi özgürlügüm yok..

öbür türlüde ebn kabul edemem..
buda benım yapım

hak etmedıgım hıc bır seyı kabul edemem..

ama yinede cok sagoll...

O kadar üzüldüm ki anlatamam
Yalnız farkındaysanız o size değer vermiyor ama siz ona ederinden fazla değer veriyorsunuz.
Şımarmış, şımartılmış.

Tek tavsiyem , kendinize bakım yaparken onu düşünerek değil , kendiniz için yapın.
Boş verin o ne yorum yaparsa yapsın.Siz yeter ki salmayın kendinizi.
Bu sitede çok güzel doğal saç maskeleri, cilt maskeleri var .Onları deneyin.
Ve kendinize bakım yaparak günden güne değişim sağlayabilir, ona da haddini bildirebilirsiniz.

biliyorum bıktınız benden ama

içimden gelmiyorr..
aynaya bakmak bıle içimden gelmıyor
kendimi beegenmıyorum
yaşlandım,çirkinleştim

anneme bunu kaç defa dıyorum
cok kızyor bana saçmalama hala cok guzelsın sen dıyorr

ama aynaya bakınca cok çirrkin gözüyüyorum
24 yaşındayım henüz.. ama 40 yaşında gıbıyımm

Son düzenleme:

Ben ilk defa gördüm sizi .:44:

Size bunları hissettiren bu adam.
24 yaşında bunları yaşamak çok kötü.
Lütfen sizin böyle düşünmenize sebep olan,
hatta sizi intihara bile sevk ettirecek bir adamla bir arada olmayın.
Kimse sizden değerli değil .
Silkinip kendinize gelin.
Yaş 24 , daha hayatınızda kim bilir nasıl güzellikler yaşayacaksınız.
Yapmayın bunu kendinize.
Çocuklarınız da varmış, yarın bir gün babalarının tavırlarının aynısını,
babalarının verdiği değeri , babaları gibi sizi önemsememeyi öğrenirler.
Bu size daha acı verir.

bırakma kendini daha çok gençsin naptın sen kendine güven kendini sev sen kendine saygı duymazsan hiç kimse ne eşin ne anan ne baban ne de ilerid eçocukların sana saygı duymaz

Acilen bir işe gırmenızı tavsıye edıyorum,
Olmadı evde yapabılcegınız işleri arastırın kendı maddı gucunuzu kazanın ve esınıze muhtac olmadıgınızı once kendınıze sonra esınıze ıspat edın..
Emın olun neler basardıgınızı gorunce kendınıze hayran kalıcaksınız eşinizde sıze ..

çok istiyorum çaılşmayı ama izin vermıyorlar
eşimde,babamda kayınbabamda

....
sınava gırmıstım kpss 66 aldım
isteselerdi benı bır yerlere sokarlardı iş olarakk

ama yapmadılar istemedıler...

evdede ne yapbılırımkı,lif ördüm ama kimse satın alamdı..herkes yapabılıyor hemde neler neler yapıyorlarr
tenezzül bie etmıyorlarr malesf

eşim internetten nefret edıyor zatenn..
yaşadıgım yer ufak bır ilçee n eişi bulabılırımkı
yarıısı akraba zatenn

Son düzenleme:
Canım sen bilirsin üzerine gidip daha da fazla seni üzmeyeyim ama ben burdayım unutma
Ne kadar da genç bir kadınsın kıyamam sana ben de acilen bir işe girmeni tavsiye ediyorum kendini kanıtla ağzı açık kalsın kocanın benim karım neymiş desin
24 yaş ya nedir ki ben de 20 yaşımdayım.Çirkinim yaşlandım gibi düşünmelere girmeyi bırak
Sen çok güçlü bir kadınsın unutmaaaaa

Hem neden bıkacakmışız ki diğer dertlerini de yaz konu açıp moralin yerine gelir.
Ben bile kendi sorunlarımı başka konularda görünce yazılanları görünce kendimi daha güçlü hissettiğim oldu..
Umarım atlatırsın şu dönemi saçların uzar kendine gelirsin,psikolojin bozulmuş içten içe iyi hissetmiyorsun

o kadar şansızımkı psikoloğa gittiğimdee adamın ayagı kırılmışş bır sure yokmuşş psikiyatri bölümü..
ne yapacagımı şaşırdım bu hayat bıle bana karşıı...

bu hayatta ne yapmak istesem muhakkah bır engel cıkıyor...
hakkımda hayırlısı bu diyorum ama

bazende kendımle gurur duyuyorum

ben yıne iyi ayakta duruyorum ..

bu gucu evlatlarımdan alıyorum zaten onlarda olmasaa ne yapardımm

İzin mi ?
Hadi eşinizi bir nebze anladım dıyecem de kayınbabanıza ve babanıza ne oluyor ?
Siz kendı hayatınızı kurmuş bır bıreysınız ..

Dik durmayı ogrenmenız gerekıyor bence,
Kımse kımseden ızın almak zorunda deıl hayatını yaşamak ıcın ..
Buna eşinizde dahil,
Demıyorum kı kavga edın , isyan cıkartın girin bir işe kendı hayatınıza bakın..
Ama Kendınızı ezdırmemeyı öğrenın , kendı kararlarınız olsun hayatınızla ılgılı ..
Daha cok gencsınız
Herseyı yapabılırsınız ınanın yeter ki...

Siz kendinize inanıp,kararlı olunca cevrenızdeki insanlarda zamanla size ınanmaya ve kararlarınıza saygı duymaya baslıycaklardır.
İş konusunda mutlaka bır çıkar yol vardır,
Ördüğünüz şeyleri internet sıtelerınde satışa cıkarabılırsınız en basıtı.
Ücretsiz hobi kurslarına katılıp orda aldıgınız eğitimle cevre edınıp halk egıtımın duzenledıgı kermeslerde satabılırsınız .
Bunlar sadece bırkaç örnek..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım lütfen böyle bi adam için kafana takmaya değmez saçlarını bu şekilde kesmek yerine bi cildiyeciye felan gidip saç güçlendirici ve dökülmeyi önleyici tıbbı önlemler alsaydın bakım maskeleri felan yapabilirdin ama olan olmuş artık eğer kendini çok kötü hissediyorsan çok hoş peruklar var bi tane alabilrsin zaten dışarda kapalısın anladığım kadarıyla evde de o perukla dolaşırsın hatta biraz makyaj felan da yapabilirsin farklı biri olursun ama kendini ve ruhunu bir an önce toparla bence bu saçtan veya dış görünüşten daha önemli ruhunu onarmalısın canım ... sonuçta evlatların var bi ailen var bunların sana ihtiyacı var die düşünüyorum

Her şey üst üte gelir az çok anlayabiliyorum seni..Lanetlenmiş gibi hissedersin elini attığın her yer kuruyor gibi olur.
Ama gayet hayat dolu ve olumlusun..Birkaç konuda karşılaştım senle..Hatta cesaretlisin:)
Kendinle gurur duymaya devam et çünkü gerçekten ayaklarının üstünde durabilen birisin.
Ama dik durmayı öğrenmelisin.Bence ağırlığını koy senin bir birey olduğunu ve çalışmak yaşamak gibi haklarının olduğunu kavrasınlar..
Ne olursa olsun olumlu düşünmeye devam ben güçlüyüm dedikçe güçlenmez miyiz zaten?
Evlatlarına sarıl öp kokla onları olması gerektiği gibi yetiştir.Oğluna bir kadın olarak kendine nasıl davranılmasını istiyorsan yarın karısına öyle davranacak şekilde yetiştir,onları görüp mutlu ol ve onlardan güç al

inan ki kendımı evlatlarıma adadım..
elimden gedlıgı kadar onları güzel yetıştirmeye calısıyorum
ama o konuda bıle eşim tam tersı davranıyor..
nerde bır pislik var nerde bır kötü huy var onları öğretıyor..
çok kavga edıyorum bu yüzden ama
adam anlamıyorkı yaa kafasında akıl yok sankı ..
herşeyimiz tersss..
ben le diyorum o lo dıyorr offff..

....
sabır dılıyorum bol bol Allah'ımdan

Aa iyi valla, eşiniz dalga geçecek diye saçınıza istediğiniz şekli veremeyecek misiniz yani?
İstediğini desin, umrunuzda olmasın.
Ne yani, cesaret demek ne demek ya? Bu kadar şekilci olmayın lütfen..
Kadın illa uzun saçlı olacak diye bir kaide mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke kısa kestirseydiniz ama kazımasaydınız . eşinizin keyfi olmadığını bile bile bu kadar üstelemesi hoş olmamış

şimdi eşim geldı ama tık yok ..bişe demıyor..birazdan başlamazsa egerr

ben çıkıyorum kızlar herkese hayırlı geceler..

Son düzenleme:
konun devamını okuyunca başta basit gibi gelen mesela ağırlaştığını hissettim eşinizin sizi mutlu etme çabası yok oyuzden yaptığınız hiç bişeyi eşiniz için yapmayın ne yapmak istıyorsanız kendınız istediniz için yapın bundan sonra ne dıcek acaba sorularınıda beynınızı kurcalamaz çalışmama izin vermıyorlar demişsiniz saçını kazıtacak kadar cesareti olan bır kadın nasıl olurda izin ister çalışmak istiyorsanız çalışın benceçalışmak gerçekten ıyı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…