- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
oyy kurban olurum ben sana yaa..gönlünün güzelliği yeterr bir tanem yaa..
düşünmen yeterr
zaten asla kabul etmezdımm..
çok teşekkür ederim yaa almış kadar sevındımm..
Bence psikolojin çok bozulacak böyle koca senden olduktan sonra,lütfen hemen çıkacak olan kısa saçlarına bakım yap yaza kadar uzarlar hatta 1 seneye güzel bir seviyeye gelirler.En azından çıtçıt tutacak seviyeye.. Şimdi konumuz saç kocanı bence tartışmayalım öyle erkeklerin düzeleceğini sanmıyorum
Ama neden öyle diyorsun ben bir kadının kendini kötü hissetmesine dayanamam biz burda birbirimize destek olmak için varız.Sen de yanlış anlama diğerleri de yanlış anlamasın.Ben bende olanı Allahın bana verdiğini sana vermek istiyorum.Yani benden bir şey çıkmayacak ekonomik olarak sen kullanacaksın mutlu olacaksın,saçların yeterli boyuta ulaştığında kendimi kötü hissederim dersen bana geri verebilirsinBen mutlu sen mutlu
Hatta saçlarım yine uzadı kestircem yineSaçlarım çok arsızlar hatta benden arsızlar çok uzuyorlar
eşim şuan işsiz..saçımı boyattıgımda (ömrümde ilk defa )
işi vardı ve yalvar yakar yaptırdım...
ilk ve son oldu
....
bir daha kuaförmüü ! nerdeeeeee...
kaşımı bıyıgımı bile aldırmaıyorum aylarca...
bıyıgımı kendım almaya calısyorum ip ile..
kaşlarımı alamıyorum...
......
yaa içimden herşeyi anlatmak geliyor ama ..korkuyorm yine herkes fake diyecek diyee
ama bir örnek vericem sadece
kendime deger verıp makyaj yaptıgım zaman
diken üstünde gibi oluyorum
acaba simdi ne dıcek tepkisi ne olacak dıye (eşimin)
diyorum içimden ona ne sen kendın için süslen ,kendini iyi hisset önselıkle dıyorum
eşim benı öyle göürnce
bu ne hal boya küpüne mi düştün,palyaço gibi olmuşsun,git bi aynaya bak yakışmışmı bilmem nee
zoruma gıdıyor yaa vallahı ıcımden gelmyıor hiç birşey artık
..........
nasıl olsa hep evdeyım,ömrüm evde gececek..eşime ne yaprsam yapayım yaranamıyorum
ne geregı var dıyıpp salıyorum kendımı
umrumda olmuyorum kendim bile kendimee...
O kadar üzüldüm ki anlatamam
Yalnız farkındaysanız o size değer vermiyor ama siz ona ederinden fazla değer veriyorsunuz.
Şımarmış, şımartılmış.
Tek tavsiyem , kendinize bakım yaparken onu düşünerek değil , kendiniz için yapın.
Boş verin o ne yorum yaparsa yapsın.Siz yeter ki salmayın kendinizi.
Bu sitede çok güzel doğal saç maskeleri, cilt maskeleri var .Onları deneyin.
Ve kendinize bakım yaparak günden güne değişim sağlayabilir, ona da haddini bildirebilirsiniz.
biliyorum bıktınız benden ama
içimden gelmiyorr..
aynaya bakmak bıle içimden gelmıyor
kendimi beegenmıyorum
yaşlandım,çirkinleştim
anneme bunu kaç defa dıyorum
cok kızyor bana saçmalama hala cok guzelsın sen dıyorr
ama aynaya bakınca cok çirrkin gözüyüyorum
24 yaşındayım henüz.. ama 40 yaşında gıbıyımm
biliyorum bıktınız benden ama
içimden gelmiyorr..
aynaya bakmak bıle içimden gelmıyor
kendimi beegenmıyorum
yaşlandım,çirkinleştim
anneme bunu kaç defa dıyorum
cok kızyor bana saçmalama hala cok guzelsın sen dıyorr
ama aynaya bakınca cok çirrkin gözüyüyorum
24 yaşındayım henüz.. ama 40 yaşında gıbıyımm
Acilen bir işe gırmenızı tavsıye edıyorum,
Olmadı evde yapabılcegınız işleri arastırın kendı maddı gucunuzu kazanın ve esınıze muhtac olmadıgınızı once kendınıze sonra esınıze ıspat edın..
Emın olun neler basardıgınızı gorunce kendınıze hayran kalıcaksınız eşinizde sıze ..
Canım sen bilirsin üzerine gidip daha da fazla seni üzmeyeyim ama ben burdayım unutma
Ne kadar da genç bir kadınsın kıyamam sana ben de acilen bir işe girmeni tavsiye ediyorum kendini kanıtla ağzı açık kalsın kocanın benim karım neymiş desin
24 yaş ya nedir ki ben de 20 yaşımdayım.Çirkinim yaşlandım gibi düşünmelere girmeyi bırak
Sen çok güçlü bir kadınsın unutmaaaaa
Hem neden bıkacakmışız ki diğer dertlerini de yaz konu açıp moralin yerine gelir.
Ben bile kendi sorunlarımı başka konularda görünce yazılanları görünce kendimi daha güçlü hissettiğim oldu..
Umarım atlatırsın şu dönemi saçların uzar kendine gelirsin,psikolojin bozulmuş içten içe iyi hissetmiyorsun
çok istiyorum çaılşmayı ama izin vermıyorlar
eşimde,babamda kayınbabamda
....
sınava gırmıstım kpss 66 aldım
isteselerdi benı bır yerlere sokarlardı iş olarakk
ama yapmadılar istemedıler...
evdede ne yapbılırımkı,lif ördüm ama kimse satın alamdı..herkes yapabılıyor hemde neler neler yapıyorlarr
tenezzül bie etmıyorlarr malesf
eşim internetten nefret edıyor zatenn..
yaşadıgım yer ufak bır ilçee n eişi bulabılırımkı
yarıısı akraba zatenn
o kadar şansızımkı psikoloğa gittiğimdee adamın ayagı kırılmışş bır sure yokmuşş psikiyatri bölümü..
ne yapacagımı şaşırdım bu hayat bıle bana karşıı...
bu hayatta ne yapmak istesem muhakkah bır engel cıkıyor...
hakkımda hayırlısı bu diyorum ama
bazende kendımle gurur duyuyorum
ben yıne iyi ayakta duruyorum ..
bu gucu evlatlarımdan alıyorum zaten onlarda olmasaa ne yapardımm
Canım sen bilirsin üzerine gidip daha da fazla seni üzmeyeyim ama ben burdayım unutma
Ne kadar da genç bir kadınsın kıyamam sana ben de acilen bir işe girmeni tavsiye ediyorum kendini kanıtla ağzı açık kalsın kocanın benim karım neymiş desin
24 yaş ya nedir ki ben de 20 yaşımdayım.Çirkinim yaşlandım gibi düşünmelere girmeyi bırak
Sen çok güçlü bir kadınsın unutmaaaaa
Hem neden bıkacakmışız ki diğer dertlerini de yaz konu açıp moralin yerine gelir.
Ben bile kendi sorunlarımı başka konularda görünce yazılanları görünce kendimi daha güçlü hissettiğim oldu..
Umarım atlatırsın şu dönemi saçların uzar kendine gelirsin,psikolojin bozulmuş içten içe iyi hissetmiyorsun
Her şey üst üte gelir az çok anlayabiliyorum seni..Lanetlenmiş gibi hissedersin elini attığın her yer kuruyor gibi olur.
Ama gayet hayat dolu ve olumlusun..Birkaç konuda karşılaştım senle..Hatta cesaretlisin:)
Kendinle gurur duymaya devam et çünkü gerçekten ayaklarının üstünde durabilen birisin.
Ama dik durmayı öğrenmelisin.Bence ağırlığını koy senin bir birey olduğunu ve çalışmak yaşamak gibi haklarının olduğunu kavrasınlar..
Ne olursa olsun olumlu düşünmeye devam ben güçlüyüm dedikçe güçlenmez miyiz zaten?
Evlatlarına sarıl öp kokla onları olması gerektiği gibi yetiştir.Oğluna bir kadın olarak kendine nasıl davranılmasını istiyorsan yarın karısına öyle davranacak şekilde yetiştir,onları görüp mutlu ol ve onlardan güç al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?