sakarım ben. halıma ayçiçek yağı döktüm.

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
hanımlar ya bir iş yaparken elim yağıma dolaşmasa sakarlık yapmasam olmaz. şimdi güzelce yemek yapıyordum ayçiçek yağını aktarırken elimden kaydı güzelim halımın üzerine döküldü. tezgah dolap halı ve elbisem yağ içinde kaldı off. halıdan nasıl çıkartırım ben bu yağı.

Sende bendendin.benim banyom buyuktu halıda acık renk.camasır suyu ve prılle defalarca yıkadım sonrasında normal deterjanla yıkadım cıktım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm sakın sıcak su ile yıkama halıyı soguk su ve tersin den dök suyu benimdesıcak su iyice mahfediyo benimde iki defa döküldü hemde kızartma yagı kosla pril aspirin hepsiyle defalarca yıkadım anca çıktı.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Uğraşma yıkamaya ver bence
Bir kaç kez yıkaman lazım evde çıkarmak için
Yıkamacılar çözer
Geçmiş olsun

canım üzerine karbonat döktüm şimdi soğuk suyla ovayım. olmazsa yarın halı yıkamaycıya göndereyim. çıkar değil mi?

Hamileymişsin. Bence hiç uğraşma. Ver yıkamacıya gitsin. Çok birşey de tutmuyor zaten. :ssz:

hanımlar ya bir iş yaparken elim yağıma dolaşmasa sakarlık yapmasam olmaz. şimdi güzelce yemek yapıyordum ayçiçek yağını aktarırken elimden kaydı güzelim halımın üzerine döküldü. tezgah dolap halı ve elbisem yağ içinde kaldı off. halıdan nasıl çıkartırım ben bu yağı.

Hamile hamile bu kadar ağır işlerle uğraşıp, ne bebeği ne kendinizi tehlikeye atmayın.

Arayın halı yıkmayı, gelsin alsın, temizleyip getirsin.

.

Hiç kafa yorma ver halı yıkamacı çıkarsın. Hamile halinle uğraştığına değmez.

Hamile olduğunu bilmiyordum hemen halı yıkamayı ara ver gitsin 2Güne gelir20-30lira tutar en fazla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşimde kızıyor halı yıkamaya ver diye ama ben yine sildim baktım yorgunum şimdi dinleneyim diye oturdum birazdan halıyı toplarız sonra tezgah dolap silinecek. vallahi çok sakarım birşeyler kırmakta dökmekte üstüme yok yahu.

Back
X