- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
kızlar dayanamadım evhamlıyım bi acile gittim röntgen çektirdim bi sıkıntı yok gece gece sevgilimi uyandırdım çok da yorgundu bi ton kafamı yedi boşu boşuna geliyoz diye :))
neyse içim rahatladı.
hastalık değil tabi de.. hani neyi yanlış yaptığımı bulmam lazımdı.
aynen ben de hep elimi yakarım elimi kestim makasla keseyim kot kumaşını derken
duşa girerken duşakabinden meme ucumu bile çizdim yaa! çok zor iyileşti bi de
bi de benim yaralarım çok kötü iyileşiyo ondan çok dikkat etmem gerekiyo
çok uzun değilim de sanırım popom çok büyük ağırlık merkezim yanlış yerde bence hep ondan
valla aslında nazara inanmazdım ama kötü enerjiye inanıyorum. ablamla bugün kavga ettik çok kıskançtır ve çok beddua etti
nazar boncuklu bi kolyem var hediye onu çok kıskanır laf söyler hep ne zaman çıkarsam başıma bişi geliyo duş almıştım çıkardım saçımı taramaya giderken düştüm zaten. hemen geri taktım valla.
evet hep bişeyler düşünürüm kafam hiç o anda olmaz hep doludur her an
evet var dikkat dağınıklığım uykum düzensiz ailevi sorunlar sınavım var falan kafam çok bulanık bu aralar
tamam dikkat edicem denicem
aynen ben de bakıyorum bacaklarıma mesela bacaklarımın içleri morarık buraları nası çarptım acaba ya dedim kendime resmen zor yani
ben bi kere minibüs kapısına ayağımı sıkıştırdım ya ötesi var mı :)
yavaşlık hiç bana göre değil hanım hanım olmak uyuz uyuz konuşmak iş yapmak falan ccıks
neyse içim rahatladı.
:) bende oyleyim de bu bir hastaliklmi hiç bilmiyorum
su an saysam en az bes tane morluk bulurum
o kdr çok çarpiyorumki bide unutuyorum neremi çarptigimi morluk goizunce hatirlamaya çalisiyorum falan
hastalık değil tabi de.. hani neyi yanlış yaptığımı bulmam lazımdı.
Bende yemek yaparken elimi keserim elimi yakarım veya dışardaysak illa bitaraflarıma bişey batar
bende sakarım o yüzden evde çaydanlığı hiç taşımam. Ben zaten yıllardır kabullendim ama eşimde baya kabullendi keainlikle ben ayaküstü çayı doldurym desem bile izin vermiyo oda baya baya kabullendi![]()
aynen ben de hep elimi yakarım elimi kestim makasla keseyim kot kumaşını derken
duşa girerken duşakabinden meme ucumu bile çizdim yaa! çok zor iyileşti bi de
bi de benim yaralarım çok kötü iyileşiyo ondan çok dikkat etmem gerekiyo
boyun varmis ayak ona gore kuçuk sanki
çok uzun değilim de sanırım popom çok büyük ağırlık merkezim yanlış yerde bence hep ondan

Ay yok canim sanmam benim boy 1.68 ayak da 35 36 kalıba göre değişiyor :) bende olmuyor oyle hiç ama muhtemelen dengeye alakalıdır... ha bide nazara inanırım bana çok değiyor bazen dikkat ediyorum bazı kişilerin bakışları düz yolda bile köstek almama neden oluyor
valla aslında nazara inanmazdım ama kötü enerjiye inanıyorum. ablamla bugün kavga ettik çok kıskançtır ve çok beddua etti

Sakarlik demeyelim de acaba biraz dikkatsiz misiniz? Cok mu dalginsiniz?
evet hep bişeyler düşünürüm kafam hiç o anda olmaz hep doludur her an

Dikkat dağınıklığın var mi? Bi is yaparken o ise odaklan tamamen temkinli ol. Atıyorum bardak yerlestiriyosun tum ilgin onlarda olsun. Kafan daginik olmasin.
evet var dikkat dağınıklığım uykum düzensiz ailevi sorunlar sınavım var falan kafam çok bulanık bu aralar

Tezcanlılıktan, aceleden, dikkatsizlikten olabilir. Yürürken kol bacak çarpma bende de var. Dönem dönem fazlalaşıyor. Bir ara her yere bacağımı çarpardım. Bir kere çöp kutusuna bile gittim bacağımı çarptım. Bugün de evde yürürken duran sandalyeye ayağımı çarptım. Bir ara kapılardan geçerken omzumu kapı kirişlerine çarpardım, bir adım daha atıp kapıyı ortalasam çarpmayacam ama o acele ve dikkatsizlikle çarpıyorum. Bir ara günde 5 kere bacağımı bie yerlere çarpıyordum, otobüse binerken bile basamağa sürtüp bacağımı çizebildim. Bacaklarımda bir sürü morluk olurdu. Çok sinirleri bozuluyor insanın. Zaten beni görüp de " kızım sen nasıl bu sakarlıkla yoğun bakımda çalışabiliyorsun" diyen yakın çevrem oldu. :)
Nazara filan inanmam, tamamen dikkatsizlikten, dangıl dungul hareket etmekten oluyor. Biraz yavaş ve düşünerek hareket etmek lazım.
aynen ben de bakıyorum bacaklarıma mesela bacaklarımın içleri morarık buraları nası çarptım acaba ya dedim kendime resmen zor yani
ben bi kere minibüs kapısına ayağımı sıkıştırdım ya ötesi var mı :)
yavaşlık hiç bana göre değil hanım hanım olmak uyuz uyuz konuşmak iş yapmak falan ccıks