sakarlığımdan bıktım

kızlar dayanamadım evhamlıyım bi acile gittim röntgen çektirdim bi sıkıntı yok gece gece sevgilimi uyandırdım çok da yorgundu bi ton kafamı yedi boşu boşuna geliyoz diye :))

neyse içim rahatladı.

:) bende oyleyim de bu bir hastaliklmi hiç bilmiyorum
su an saysam en az bes tane morluk bulurum
o kdr çok çarpiyorumki bide unutuyorum neremi çarptigimi morluk goizunce hatirlamaya çalisiyorum falan

hastalık değil tabi de.. hani neyi yanlış yaptığımı bulmam lazımdı.

Bende yemek yaparken elimi keserim elimi yakarım veya dışardaysak illa bitaraflarıma bişey batar :KK70:
bende sakarım o yüzden evde çaydanlığı hiç taşımam. Ben zaten yıllardır kabullendim ama eşimde baya kabullendi keainlikle ben ayaküstü çayı doldurym desem bile izin vermiyo oda baya baya kabullendi :KK70:

aynen ben de hep elimi yakarım elimi kestim makasla keseyim kot kumaşını derken

duşa girerken duşakabinden meme ucumu bile çizdim yaa! çok zor iyileşti bi de

bi de benim yaralarım çok kötü iyileşiyo ondan çok dikkat etmem gerekiyo

boyun varmis ayak ona gore kuçuk sanki

çok uzun değilim de sanırım popom çok büyük ağırlık merkezim yanlış yerde bence hep ondan :p

Ay yok canim sanmam benim boy 1.68 ayak da 35 36 kalıba göre değişiyor :) bende olmuyor oyle hiç ama muhtemelen dengeye alakalıdır... ha bide nazara inanırım bana çok değiyor bazen dikkat ediyorum bazı kişilerin bakışları düz yolda bile köstek almama neden oluyor

valla aslında nazara inanmazdım ama kötü enerjiye inanıyorum. ablamla bugün kavga ettik çok kıskançtır ve çok beddua etti :( nazar boncuklu bi kolyem var hediye onu çok kıskanır laf söyler hep ne zaman çıkarsam başıma bişi geliyo duş almıştım çıkardım saçımı taramaya giderken düştüm zaten. hemen geri taktım valla.

Sakarlik demeyelim de acaba biraz dikkatsiz misiniz? Cok mu dalginsiniz?

evet hep bişeyler düşünürüm kafam hiç o anda olmaz hep doludur her an :(

Dikkat dağınıklığın var mi? Bi is yaparken o ise odaklan tamamen temkinli ol. Atıyorum bardak yerlestiriyosun tum ilgin onlarda olsun. Kafan daginik olmasin.

evet var dikkat dağınıklığım uykum düzensiz ailevi sorunlar sınavım var falan kafam çok bulanık bu aralar :( tamam dikkat edicem denicem

Tezcanlılıktan, aceleden, dikkatsizlikten olabilir. Yürürken kol bacak çarpma bende de var. Dönem dönem fazlalaşıyor. Bir ara her yere bacağımı çarpardım. Bir kere çöp kutusuna bile gittim bacağımı çarptım. Bugün de evde yürürken duran sandalyeye ayağımı çarptım. Bir ara kapılardan geçerken omzumu kapı kirişlerine çarpardım, bir adım daha atıp kapıyı ortalasam çarpmayacam ama o acele ve dikkatsizlikle çarpıyorum. Bir ara günde 5 kere bacağımı bie yerlere çarpıyordum, otobüse binerken bile basamağa sürtüp bacağımı çizebildim. Bacaklarımda bir sürü morluk olurdu. Çok sinirleri bozuluyor insanın. Zaten beni görüp de " kızım sen nasıl bu sakarlıkla yoğun bakımda çalışabiliyorsun" diyen yakın çevrem oldu. :)
Nazara filan inanmam, tamamen dikkatsizlikten, dangıl dungul hareket etmekten oluyor. Biraz yavaş ve düşünerek hareket etmek lazım.

aynen ben de bakıyorum bacaklarıma mesela bacaklarımın içleri morarık buraları nası çarptım acaba ya dedim kendime resmen zor yani

ben bi kere minibüs kapısına ayağımı sıkıştırdım ya ötesi var mı :)

yavaşlık hiç bana göre değil hanım hanım olmak uyuz uyuz konuşmak iş yapmak falan ccıks

çok zor uyudum canımın acısından uyandım hep :(

başım da ağrıyor :(

ilaç da alamıyorum başka bir ağrı çıkarsa fark edeyim diye

resmen işkence çekiyorum ya ühü :(

te bi de çok tez canlıyım hemen pıtıpıtı aklıma bişi gelince yapayım derken elim kolum bacağım bişiler oluyo.

ben yazacaktım sen yazmışsın zaten

olay bu

acele etmekten

kontrol etmemekten hemen olsun bitsin vs vs

bir de ev neden ıslak olur ki kış günü, yani ıslak zeminlere hep temkinli olmak lazım demek ki

bizim evde yerde çok oyuncak vs var mesela

biz kendimizi geliştirdik kayıp düşmeme konusunda

kağıt poşet vs de çok kayar

ben yazacaktım sen yazmışsın zaten

olay bu

acele etmekten

kontrol etmemekten hemen olsun bitsin vs vs

bir de ev neden ıslak olur ki kış günü, yani ıslak zeminlere hep temkinli olmak lazım demek ki

bizim evde yerde çok oyuncak vs var mesela

biz kendimizi geliştirdik kayıp düşmeme konusunda

kağıt poşet vs de çok kayar

damacanadan su fışkırdıydı parke bi de parke temizleyicilerle silince ıslanınca kaygan oluyor çıplak ayak bastıydım hızlıca fijjjjt diye uçtum :)

evet aynen ondan galiba dünden beri sakin hareket etmeye çalışıyorum, dikkatli yürüyüorum oturuyorum alışkanlık etmeye çalışıcam bunu

tam 1 hafta geçti nerdeyse

belim deli gibi morarmıştı 2. gün güzel bi jel kullamaya başladım şu an tamamen geçti hala ufak izleri var sanıyorum bikaç güne tamamen iyileşir

tabi süper iyileşmiş değilim mesela spor yapamıyorum kas ağrılarım var

tabi odam dağıldı ondan yine sakarlık yapacağım diye korkuyorum yavaş yavaş toparlıcam bugün.

bi daha sakarlık bulmasın beni ya.

geçmiş olsun.

ben de çok sakarım. sürekli bi yerlerimi yakarım. iş yerinde de haftada bir iki bardak kırıyorum mutlaka. bi tedavisi yok

İkizler burcu musunuz? :) ikizler burcu olup da sakar olmayanı görmedim. Ben de onlardan biriyim de. Ayaklarım morluk icinde. Evde kırılmadık bardak çanak bırakmıyorum ufak kız çocuğu gibiyim:KK53:

Ben Benimkinin aynı anda bi kaç işi yapmaya çalışmaktan olduğunu düşünüyorum. Sizde de öyle bir durum vardır muhtemelen

geçmiş olsun.

ben de çok sakarım. sürekli bi yerlerimi yakarım. iş yerinde de haftada bir iki bardak kırıyorum mutlaka. bi tedavisi yok

bardak kırsam keşke öyle sakarlıklara razıyım teşekkürler.

geçmiş olsun canım

teşekkür ederim :)

İkizler burcu musunuz? :) ikizler burcu olup da sakar olmayanı görmedim. Ben de onlardan biriyim de. Ayaklarım morluk icinde. Evde kırılmadık bardak çanak bırakmıyorum ufak kız çocuğu gibiyim:KK53:

Ben Benimkinin aynı anda bi kaç işi yapmaya çalışmaktan olduğunu düşünüyorum. Sizde de öyle bir durum vardır muhtemelen

evet ikizlerim :) aynen benim de hep morluklarım vardır, umursamam ama bi jel buldum çabuk geçiriyor allahtan.

evet ben de öyle, mesela elimde aynı anda on tane şey taşırım, ortalık hep çok dağınık zaten, kafamda hep bi arkada başka bi düşünceler, o da dağınık. sonuç ortada.

ama artık yürür ederken iş yaparken o ana odaklanmaya çalışıyorum, kendimi zorluyorum, iyi geldi hatta o anlarda kafam boşalıyor biraz, meditasyon gibi oluyor. meğer ne çok yoruyormuşum beynimi.

Back
X