Sakarya///54

evet ne güzel çekilişimiz belli olmuş..kaydirigubbakcemile5.hediye almak ve vermek çok güzel..veeeeee bu şekilde görüşebilcez....:teytey:sositososito

benimki torpil olsun dedikya çalışan birini istedim tabi şaka güzelde oldu buluşmak için sebep çıktı herkese iyi geceler

merhaba kızlar uzun zamandır topice ugrayamadım nasılsınız bakalım uznutmuşsunuzdur gerçi siz beni ozanlardan ben

sinyora teşekkürler canım..... çok güzel oldu.... hepimiz yine biraraya geleceğiz bu sebeple...hediyeleşmek güzel....beyaz toprak yokmu çekilişte...:uhm:.

yok ablacım beyaz toprak katılmadı,evet ne zaman toplanıyoruz
öpüldünüz

iyigeceler hanımlar nasılsınız benmi eh işte evde öyle böyle gün geçiriyorum bu ayı atlatayım yine başlıcam sağsola iş bakmaya sizler neler yaptınız uzun zamandır giremedim nette sorun vardı özledim sizleri bu arada çekiliş yapmışsınız ben yokum aşk olsun kanbersiz düğün olurmu aslında belirtmiştimde bende varım yeşil gözlü ablamın çıkması dileğiyle diye ama gözden kaçtı herhalde ne olcek şincik siz buluşmada hediyeşirken ben sizimi seyredecem senağlamaneyse hayırlısı nolsun ne yapayım görüşmek üzere sevgiler öpücükler:çok üzgünüm:

:1hug:kısss beyazım seni unutmuşlar mı anacım ben alırım kıs sana hediye.....aaaaaa üzülme sen kuşum.......Şeniz

hoşbulduk kedi saol ya bu bbuluşma olayına ben bi türlü katılamadım ama çok isterim
ya gözden kaçırabiliyorum bu buluşma tarihlerini ve yerini bbuluşma olacağı zaman birileri bana özel msj atabilirmi rica etsem

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar kızlar gerçekten beyaz unutulmuş bende varım demişti ama artık oldu neyse kedi alacakya boşver nede olsa oda çalıştı biraz beyazcım üzülme sen herşeyde hayır vardır işten çıktınya buda torpil oldu öptüm sevgiler herkese

merhaba kızlar uzun zamandır topice ugrayamadım nasılsınız bakalım uznutmuşsunuzdur gerçi siz beni ozanlardan ben

hoşgeldin arkadaşım a.s.ben geçen yaz katıldım kk ya, seni hiç görmemiştim topicte demekki bayaa uzun zamandır katılmıyorsun bundan sora her zaman katıl aramıza buluşmalarada bekleriz kaydirigubbakcemilepek bi keyifli geçiyor buluşmalarımız,
sakaryanın sultanları hepinize ii geceler sevgiler efeniimmŞeniz

bugün pazar ve yine gelen giden olmamış hadi öyle olsun bakalım yarın görüşürük

tşk ederim ya evet bende hemen hemen o kadar olmuştur üye olduğum ama dediğim gibi sık giremiyorum son zamanlarda gebelik bölümne takıldım bay adetim 26 gün geçiktide 26 gün oldum ama :):):)
buluşmalara katılmak isterşm tabiki

kızlar iyi akşamlar...
sizlere bir önerim var ama ne dersinz bilmiyorum..filistin bildiğiniz gibi çok zor durumda..ve elimiz kolumuz bağlı durumdayız..elimizden gelen sadece dua etmek..aşağıdaki linki bi incelemenizi istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/242235-israili-protesto-edelim-32.html

burda görüceğiniz üzere yardım paketlerinden bahsediyor.bi paketi hazırlamak tek kişiye ağır gelebilir.fakat biz sakarya grubu olarak aramızda alınacakları paylaşıp bir paket hazırlayabiliriz.ve en azından küçükde olsa ordaki insanlara faydamız dokunabilir.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…