Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla bugunde kimse yok sanırım burda buluşma organizasyonunu daha müsait olan biri yapamazmı haydeçin yerine malum çoğu zaman meşgul bir bayan haydeç ne biliyim benimki sadece bi öneri idi ? daha müsait biri mesela
sinyoracım bu kış kıyamet gününde ne evi canım nasıl taşıcaksın ayy nasıl gözün oluyo en azından baharı bekleseydin allah yardımcın olsun
iyi gecler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah buluşma derken isdiyoruzda müsait olmak için zaman ayarlıyorum kendi açımdan ben biraz yoğunum bi tarih koyunda ayarlamaya çalışalım haydeçcim bi önerri koy ortaya hafta içi daha iyi olur benim için sen bi seslen bakayım öptüm slm
evet canım zor olacak ama ne yapayım,evim çok küçük artık daraldım iyice,biraz rahat edeyim istiyorum,bu ay zam zamanı,zammı yemeden başka bi ev bulayım diye düşünüyorum ama bakalım,hayırlısı artık
Selamlar arkadaşlar. Sinyora hayırdır kış kıyamet taşınmak zor olur demiş herkes bende
aynı fikirdeyim. Ama şuda var her seferinde rahatsız olmaktansa bir kes o eziyeti göze alır,
taşınırdım ben. Kolay gelsin diyeyim şimdiden dilerim gönlünüze ve bütçenize uygun bir ev
bulursunuz. Buluşma var bakalım, kimler katılacak bu kez. Ben aranızda olamayacağım
15 gündür çok kötü günler geçirdim. Sağlığımla ilgili aniden ortaya çıkan rahatsızlık, dün de
İzmit araştırmadaydık; nihayet teşhis koyuldu ve 3 hafta ilaç tedavisi uygulayacağız. Hastalığım
üretiker bir diğer adıyla kurdeşenmiş. İnanın hiç hayatımda bu kadar sık acile gitmemiştim.
Şimdi de yüksek dozda kortizon içeren ilaçlar kullanıyorum dilerim fazla kilo almam.
Ne diyeyim Allah daha kötüsünden saklasın. İnsan sağlığının kıymetini yitirince anlıyor.
Malesef bu şartlar altında yine yokum.... Ama sizin adınıza sevindim. Resimlerinize bakarım
en azından.Benden böyle yazacak güzel şeylerim yok bu kez. Sevgiler arkadaşlar.....
çalıkuşucum çok geçmş olsun cnm,allah şifa versin, hastalığının nedeni stresmi acep yeni eve taşınacam diye pek bi yıprattın kendini bundan sora kendine dikkat et,hiç bişeycikleri kafana takma olur mu?bu arada buluşmada yine tanışamayacağımız içinde üzüldüm, neyse sağlık olsun diyelim çok öptm seni...Selamlar arkadaşlar. Sinyora hayırdır kış kıyamet taşınmak zor olur demiş herkes bende
aynı fikirdeyim. Ama şuda var her seferinde rahatsız olmaktansa bir kes o eziyeti göze alır,
taşınırdım ben. Kolay gelsin diyeyim şimdiden dilerim gönlünüze ve bütçenize uygun bir ev
bulursunuz. Buluşma var bakalım, kimler katılacak bu kez. Ben aranızda olamayacağım
15 gündür çok kötü günler geçirdim. Sağlığımla ilgili aniden ortaya çıkan rahatsızlık, dün de
İzmit araştırmadaydık; nihayet teşhis koyuldu ve 3 hafta ilaç tedavisi uygulayacağız. Hastalığım
üretiker bir diğer adıyla kurdeşenmiş. İnanın hiç hayatımda bu kadar sık acile gitmemiştim.
Şimdi de yüksek dozda kortizon içeren ilaçlar kullanıyorum dilerim fazla kilo almam.
Ne diyeyim Allah daha kötüsünden saklasın. İnsan sağlığının kıymetini yitirince anlıyor.
Malesef bu şartlar altında yine yokum.... Ama sizin adınıza sevindim. Resimlerinize bakarım
en azından.Benden böyle yazacak güzel şeylerim yok bu kez. Sevgiler arkadaşlar.....