Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi muhabbetler ...............![]()
Sensiz muhabbetin pek tadı olmayacak,keşke sende aramızda olabilsen.
Ne güzel olurdu.yerimseniben
Birde şöyle düşünelim; belki senin olmaman daha iyi olur. Bak hep beraber toplanmışken;Zati sizin bu buluşmalarınızı duyunca en zengininden koca bulasım geliyor.İşten ayrılasım gün gün gezesim geliyorsenağlama
Birde şöyle düşünelim; belki senin olmaman daha iyi olur. Bak hep beraber toplanmışken;
istişare ederiz, eş dost tanıdık falan kendi aramızda sana uygun bir eş adayı olup olmadığına
bakarız. Yok sen gelme bencede. yanında da konuşulmaz ki canım herşey.....
naniknanik
bende sakaryalıyım hızırtepeden
bendeniz arkadaşım
istanbulun neresindensin
başka sakaryalı yokmu
Zati sizin bu buluşmalarınızı duyunca en zengininden koca bulasım geliyor.İşten ayrılasım gün gün gezesim geliyorsenağlama
ooo en zenginini arıyosan bu kriz de daa bis seni evlendiremeyiz bacım azcuk düşelim istersen şaka bi yana inş.bi dahaki buluşmayı hafta sonu ayarlarıs da hep beraber oluruz ,
aysmev hoşgeldin cnm,her zaman bekleriz,
bugün çok güzel bi gün geçirdik değerli hemşerilerim şenlendirdi evceğizimi ,bi coştuk,gülüştük ,herkese çok tşk.ediyorum ,tekrar öpüyorum sevgiler...
burulmaz mı kıs andık seni kulakların çınlamadı mı?
aayy kıslar çok kötü fenayım burda zor oturuyom hee,, bugünden belliydi üşüttüm heral,yeşilgözlü ablacım demişti süzülmüşün deye, bi yatçem bi daha kalkamıcam gibin,neyse görüşürük gene...