Sakarya///54

iyi akşamlar arkadaşlar
bende sakarya merkezde oturuyorum..(mithatpaşa)
canom tşk ederim davetin için cnmcım

kızlar katulun yaf muhabbete biz her nekaaaaaa çok konuşsakta adam yimeyizzzzzzcokacimcoook

Haksızlık etme roşum.
ınan o gün beyaz geldiğinde de söyledim.
Seni gördüğümde çok şaşırdım, hiç resimlerdeki gibi değilsin.
Kimse demez iki çocuk annesi diye fıstık gibisin maşallah.
O kadar kilo olsun, boyunda selvi gibi nede olsa değilmi ama?

[/COLOR][/FONT][/B]

Son düzenleme:
hoşgeldin bi danem ,saa da ii akşamlaar,adres verme cnm,bütün topic kahvaltıya gelürük bak haakaydirigubbakcemile3

hehee tehditmi şimcik bu..:)))
hehe buyrun gelin cnmcım...
hemen açık adreside veriyorum mithatpaşa............................
...........................................
adresi anlıyanlar buyursun:))))

artık ergen demeyi yasak ediyom dilinze acı büber sürecem he ,bari uyuyunca kafa dinleyek yaa

ooy oy kuşum deme yaf,güzel bakan gözün güzel görüyo bebişim yinede tşk ederim çok mersiiŞeniz

iyi akşamlar çalıkuşum,enerjimi sizden alıyorum,aslında tam tersi enerji kaybı yaşıyorum diyetteyim afedersünnncokacimcoook

Bu güzel bahar gününde, güneş yüzünü gösterdikçe
benim iştahım daha da açılıyor. Aman ne yapayım
alırsam alırım diyorum artık, kendimi kastıkça ters tepiyor çünkü.
Bugün onca işin arasında üşenmedim birde kalburabastı yaptım.
Ama o kadar aceleye gelmişki; benimkiler kadınbudu köfte kıvamında oldu.
her biri bir porsiyon.:roflol:

iyi akşamlar sakaryamın güzel hatunlarııııkaydirigubbakcemile3
haydeç ablam gelmiş hoşgelmişşşşş özledik ablacım seniiiiia.s.
bilgem eminim çok güzel olmuştur saçlarınn yarın bi foto koyarsın artıkkkksengözlerimebaksanab
roşummm hani bana börekkkk beni çağırmak yokmuuuu
yeni gelenler hoş geldinizzzzz:1hug:

du bacım daa börek neyin yok iştahını kabartma bakem allah korusun aaadelikafadulden

bize selam yokmu.:dilcikar:.hemde benim gibi doğum günü çocuğuna...günü modasına uyaraktan küstümmmmmm:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Bugün bi ara bi yerlerde galiba birinin doğum günü lafı geçti diye bakınırken kız cırladı,sonra dönüp bakmayı unuttum kimindi diye,daha da komiği acaba rüyamda mı gördüydüm diye düşüncelere dalmışıdım kiiiii
Dimek doğum günü kızı sensin.Du bi dansöz kıyafetimi giyem de gelem,pasta içinden çıkmayan şerrefsizdir senin için kıııı,tebi o kadar büyük pasta bulabilüsek:roflol:
Doğum günün kutlu olsun,ergenin kuzu olsun,mutluluk yapışsın yakana silkelesen de düşmesin canımın içi:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…