zeybennepp tatlum ses vermiyince seni bulamıcam mı sandun..geliyorum bekle beniiiii
Bu güzel bahar gününde, güneş yüzünü gösterdikçe
benim iştahım daha da açılıyor. Aman ne yapayım
alırsam alırım diyorum artık, kendimi kastıkça ters tepiyor çünkü.
Bugün onca işin arasında üşenmedim birde kalburabastı yaptım.
Ama o kadar aceleye gelmişki; benimkiler kadınbudu köfte kıvamında oldu.
her biri bir porsiyon.:roflol:
bulurus eltim bizim mahalleden hatun
he doğumgünü hatunu benem..kaydirigubbakcemile2saat12ye kadar biraz daha şımarıym dedim.kaydirigubbakcemile3.amma bak pasta işinii bekliyorum..Bugün bi ara bi yerlerde galiba birinin doğum günü lafı geçti diye bakınırken kız cırladı,sonra dönüp bakmayı unuttum kimindi diye,daha da komiği acaba rüyamda mı gördüydüm diye düşüncelere dalmışıdım kiiiii
Dimek doğum günü kızı sensin.Du bi dansöz kıyafetimi giyem de gelem,pasta içinden çıkmayan şerrefsizdir senin için kıııı,tebi o kadar büyük pasta bulabilüsek:roflol:
Doğum günün kutlu olsun,ergenin kuzu olsun,mutluluk yapışsın yakana silkelesen de düşmesin canımın içi:asigim:
Bir Karasulu olarak gurur duyduk efemmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam arkadaşlar karasuyu çoook severim vede mutlaka çağlacığıma giderim ama geçen sene 11 yılın ardından ilk gitmediğim yaz oldu maalesef bu sene inş allahın izniyle ordayım
ben vazgeçtim hepinize allah rahatlık versin ben uyumaya gidiyom
AAAAmin canım,ergenini yolla ben severim,lisedeyken çooook ergen püskürttüm:lepi:he doğumgünü hatunu benem..kaydirigubbakcemile2saat12ye kadar biraz daha şımarıym dedim.kaydirigubbakcemile3.amma bak pasta işinii bekliyorum..
ergenin kuzu olsun valla en çok buna aminn dedim.:Saruboceq:rabbim sana daha güzel günler nasip etsinn:1hug:
Aha da işte süpürgeli cadı bu eltileeer,diyodum inanmıyodunuz,ben bunları gece birbirlerine süpürgeylen giderkene gördüydüm de ufodur dedilerdi bağa,diiilmiş işte diiilmişşşş:1shok::1shok::1shok:
Örtmrnlik yaparkene yanıııısırnaşık şeyAAAAmin canım,ergenini yolla ben severim,lisedeyken çooook ergen püskürttüm:lepi:
nihahaaaaaaaaaaaa evet evet aslında biz caduyuzzzz.hemde en süpürgeliisinden..Aha da işte süpürgeli cadı bu eltileeer,diyodum inanmıyodunuz,ben bunları gece birbirlerine süpürgeylen giderkene gördüydüm de ufodur dedilerdi bağa,diiilmiş işte diiilmişşşş:1shok::1shok::1shok:
hoş gelmişin bebeişim...selam arkadaşlar karasuyu çoook severim vede mutlaka çağlacığıma giderim ama geçen sene 11 yılın ardından ilk gitmediğim yaz oldu maalesef bu sene inş allahın izniyle ordayım
iyi uykular januuuummmmmmmmben vazgeçtim hepinize allah rahatlık versin ben uyumaya gidiyom
Tü tü tü,ters oturayım barem helaya:roflol:evvah gerçeklee açığa çıktı eltüm büyü bozuldu netçez şindii:uhm:
AAAAmin canım,ergenini yolla ben severim,lisedeyken çooook ergen püskürttüm:lepi:
ay kızlar bana bu sıkntı iyi gelmedi..üç kuruşluk aklım vardı.oda kaçtı gittiiiii
Tü tü tü,ters oturayım barem helaya:roflol:
Kızlar ciddiyim heee,bana bi ara dertlerinizi uzuuun uzuuuun yazın valla taktik vereyim ama ergen öğrenciyle ergen evlat da farklıdır beeeeCADIARZUlüffen dilarem örtmenim benim ergenimide püskürt nooluuurrsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?