Sakarya///54

Oyyy bas beni kalbura çalıkuşu gurbanın olammmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

selam arkadaşlar karasuyu çoook severim vede mutlaka çağlacığıma giderim ama geçen sene 11 yılın ardından ilk gitmediğim yaz oldu maalesef bu sene inş allahın izniyle ordayım

bulurus eltim bizim mahalleden hatun

Aha da işte süpürgeli cadı bu eltileeer,diyodum inanmıyodunuz,ben bunları gece birbirlerine süpürgeylen giderkene gördüydüm de ufodur dedilerdi bağa,diiilmiş işte diiilmişşşş:1shok::1shok::1shok:

he doğumgünü hatunu benem..kaydirigubbakcemile2saat12ye kadar biraz daha şımarıym dedim.kaydirigubbakcemile3.amma bak pasta işinii bekliyorum..
ergenin kuzu olsun valla en çok buna aminn dedim.:Saruboceq:rabbim sana daha güzel günler nasip etsinn:1hug:

selam arkadaşlar karasuyu çoook severim vede mutlaka çağlacığıma giderim ama geçen sene 11 yılın ardından ilk gitmediğim yaz oldu maalesef bu sene inş allahın izniyle ordayım
Bir Karasulu olarak gurur duyduk efemmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AAAAmin canım,ergenini yolla ben severim,lisedeyken çooook ergen püskürttüm:lepi:

Aha da işte süpürgeli cadı bu eltileeer,diyodum inanmıyodunuz,ben bunları gece birbirlerine süpürgeylen giderkene gördüydüm de ufodur dedilerdi bağa,diiilmiş işte diiilmişşşş:1shok::1shok::1shok:

evvah gerçeklee açığa çıktı eltüm büyü bozuldu netçez şindii:uhm:

nihahaaaaaaaaaaaa evet evet aslında biz caduyuzzzz.hemde en süpürgeliisinden..

hoş gelmişin bebeişim...
ben vazgeçtim hepinize allah rahatlık versin ben uyumaya gidiyom
iyi uykular januuuummmmmmmm

lüffen dilarem örtmenim benim ergenimide püskürt nooluuurrsenağlama
Kızlar ciddiyim heee,bana bi ara dertlerinizi uzuuun uzuuuun yazın valla taktik vereyim ama ergen öğrenciyle ergen evlat da farklıdır beeeeCADIARZU
Yine de belkim bi açıklarını yakalarım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…