Sakarya///54

bilgem fotonu koy görelim , biblo yüzüne her renk yakışır bebişim,yarın bende boyamı tazeletçem,istediiğm renk iyice oturana kaa 4 kez aynı boyadım anca cuk ottu...

yeni nesil anam bunlar,kafalarının işleyişi bile farklııı:tomato:

yeni nesil falan hikaye bidanem geçen bi seminere katıdım şok oldum milenyum çocukları ,hiperaktif diyoz yaa,bunlar hep kimyasalların marifetiymş ,direk beyinlerini etkiliyomuş bebekken,aslında çocuklarında suçu yok yane..

Uykum geldi kıslar.
Ben cumartesi sabah tatile gitcem,yazılanları okurum ama cevap yazamam,daha telefonu çözemedimmm.
Bi hafta kalcem,yarın da koşturma arasında giremeyebilirim,sizleri çooook öpüyorum yavrular,iyi gecelerrrrŞeniz

:çok üzgünüm: yarın güzel yapam boyanam süslenem çekilip koyarım canumcum benneyaptımki

kızlar şimcik damla sakızlı türk gayfesi yapcem
anacığımla içiveecez bi yandan dizide izliyom bi yandan sizle sohbet bi yandan aneyle ilgileniyom bide gayfe edicem araya bi kocayı sıkıştıramadum-tatlicadiarzu-

iyi tatillerbiz seni özliiciiz,sende bizleri özle anacuumm,bende seni öpem,iyi geceler Şeniz

Son düzenleme:
senağlama yaa dilareemmm getme diyemediiimmmmsenağlamasenağlama
iyi tatiller yawyuşum bebişin spora ara versin bea oda tatil yapsın huh huhkaydirigubbakcemile3 yirim onu yiiirrŞeniz

tmm bilgecim bekliiciim cnm,
şekerlee ben kaçiim,hepinize ii uykulaa,öpüldünüz en kokulusundan Şeniz

kapanışı ben yapayımmmmm eşim pc yi kaptı malesef gitmek zorunda kaldım ama maşallah yine döktürmüşsünüzzz de kimsecikler kalmamışş neyse hepinize iyi geceler tatlı rüyalar sakaryamın güzel hatunlarııııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

:çok üzgünüm:Uyuyamadııımmm
zaten saçlar kötü oldubenneyaptımki yarın şişik gözlerle giderim artıkın
müzik dinkedim gözlerim iyice açıldı :1shok:
offf of

:çok üzgünüm:Uyuyamadııımmm
zaten saçlar kötü oldubenneyaptımki yarın şişik gözlerle giderim artıkın
müzik dinkedim gözlerim iyice açıldı :1shok:
offf of

Oy ben seni şiş gözlerinden öperim,dünyagüzelikaydirigubbakcemile3
Kız sen saçını köpeklere hırpalatsan bile güzelliğinden bişeycik kaybetmezsin kıııızŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…