bende bende sakarya sanki varya çok uzak bi yerde emşeri bulmuş gibi sevindim sakaryalıları görünce
slm hemşeriler bende ozanlardanım :)
slm hanımlar.Napıyosunuz.:içelim: ben bu topiğe girmeye başladım herkes yavaş yavaş girmemeye başlıyo.benim yüzümden misırnaşık şey a.s. çok yalnız hissediyorum valla kendimitatlicadiarzu
Biliyorum canım farkındayım bu aralar bi durgunluk var biraz naz yapayım dedimsırnaşık şey buluşma olacak da inşallah benim sakaryada olmadığım zamana denk gelmez...o zaman çok üzülürüm daha önceki buluşmalkara gelemedim çünküsenağlama
Biliyorum canım farkındayım bu aralar bi durgunluk var biraz naz yapayım dedimsırnaşık şey buluşma olacak da inşallah benim sakaryada olmadığım zamana denk gelmez...o zaman çok üzülürüm daha önceki buluşmalkara gelemedim çünküsenağlama
merhaba kızlar ben de sakaryalıyım sapancada doğdum ama malum evlilik şimdi donatımda oturuyorum yerimseniben
merhaba canım hoşgeldin.Benim eşim de sapancalı...Ben sakaryalı değilim ama malum evlilik ben de buralı oldum artık:dance:
merhaba kızlar ben de sakaryalıyım sapancada doğdum ama malum evlilik şimdi donatımda oturuyorum yerimseniben
Selam SakaryalılarrŞeniz
nasılsınız..a.s.
ben şu güzel tatil gününde bel ağrım yüzünden dışarı çıkamıyorum...Çok üzgünüm:çok üzgünüm:
Selam SakaryalılarrŞeniz
nasılsınız..a.s.
ben şu güzel tatil gününde bel ağrım yüzünden dışarı çıkamıyorum...Çok üzgünüm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?