Sakarya///54

slm hanımlar.Napıyosunuz.:içelim: ben bu topiğe girmeye başladım herkes yavaş yavaş girmemeye başlıyo.benim yüzümden misırnaşık şey a.s. çok yalnız hissediyorum valla kendimitatlicadiarzu

slm hanımlar.Napıyosunuz.:içelim: ben bu topiğe girmeye başladım herkes yavaş yavaş girmemeye başlıyo.benim yüzümden misırnaşık şey a.s. çok yalnız hissediyorum valla kendimitatlicadiarzu

merhaba güzelim bazen durgunluk oluyor yakında bir buluşma olucak gibi ozaman dahada çok arkadaşların olur can sıkıntın dahada azalır

Biliyorum canım farkındayım bu aralar bi durgunluk var biraz naz yapayım dedimsırnaşık şey buluşma olacak da inşallah benim sakaryada olmadığım zamana denk gelmez...o zaman çok üzülürüm daha önceki buluşmalkara gelemedim çünküsenağlama

nazını yesinler senin nasip inşallah burada olursunda tanırız seni kızlarımızın sınavları var sınav sonrası olur her halde daha sonra herkes biryerlere gider toparlanmak zor olur:içelim:

oooo burası yine hareketlenmişsırnaşık şeyyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

aynen bencede öyle.Ne olur su bulusmayi haziranin 21 inden önce yapmayin.Ben bir daha ne zaman gelebilirim bilmiyorum.Malum yurtdisinda yasiyorum.Sizlerle tanismayi cok istiyorum.Ne olur benim hatrim icin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merhaba kızlar ben de sakaryalıyım sapancada doğdum ama malum evlilik şimdi donatımda oturuyorum yerimseniben

Arkadaşlar buluşma için herkese uygun bi gün ayarlamamız lazım.şu dönem sınav dönemi kimimizin çocuğu gircek sınavlara kimimizin kendi(yani bensenağlama) kusura bakmayın ben bu buluşma lafını çok ediyorum ama napıyım çok istiyorum vallasırnaşık şey

merhaba kızlar ben de sakaryalıyım sapancada doğdum ama malum evlilik şimdi donatımda oturuyorum yerimseniben

merhaba canım hoşgeldin.Benim eşim de sapancalı...Ben sakaryalı değilim ama malum evlilik ben de buralı oldum artık:dance:

Hosgeldin ameli.Olsun bir laf vardir dogdugun yer degil doydugun yer diye.Nerede karnimiz doyuyosa oraya.Hem sapanca ne kadar uzak bir yer ki? Ben almanyaya gelin gittim.Seninki gene cok yakin.Günlük istesen gidersin.

Selam SakaryalılarrŞeniz
nasılsınız..a.s.
ben şu güzel tatil gününde bel ağrım yüzünden dışarı çıkamıyorum...Çok üzgünüm
:çok üzgünüm:

Selam SakaryalılarrŞeniz
nasılsınız..a.s.

geçmiş olsun canım bu yaşta ne bal ağrısımı CADIARZUzaten çıkma çok sıcaka.s.

Selam SakaryalılarrŞeniz
nasılsınız..a.s.

çok geçmiş olsun canım.İyi tarafından bak hem dışarısı çok sıcak hem de dinlenirsin evdea.s. ama ağrısı fazlaysa dinlenemezsin de... üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…